Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε Onda v989

bil53

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 6 μήνες μετά...

καλησπερα φιλε μου εχω το ιδιο προβλημα με εσενα. μπορεισ να με βοηθησεισ τι πρεπει να κανω ?? εχω ενα onda v989.

ευχαριστω και αναμενω οδηγιες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 χρόνια αργότερα...

Θα μπορούσες να μας δώσεις λίγες περισσότερες πληροφορίες για το που βρήκες το firmware? Θα ήταν πολύ βοηθητικό για εμάς που έχουμε αυτό το πρόβλημα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

5 ώρες πριν, mixospp είπε

Θα μπορούσες να μας δώσεις λίγες περισσότερες πληροφορίες για το που βρήκες το firmware? Θα ήταν πολύ βοηθητικό για εμάς που έχουμε αυτό το πρόβλημα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το ποστ είναι πριν 4 χρόνια....

Μπορείς με μια αναζήτηση πλέον στο Google να το βρεις.

Τελικά κατάφερα να φορτώσω το Android 4.4 s στο Onda v989 χρησιμοποιόντας το PhoenixUSBPro από εδώ: https://androidmtk.com/download-phoenix-usb-pro-all-versions

και χρησιμοποιόντας την ROM V989 Core8_v2.0.2_v3 από εδώ: http://androidrom-firmware.blogspot.com/2015/01/download-stock-firmware-for-onda-v989.html (προσοχή το site αυτό πετάει πολλές διαφημίσεις και ιούς, χρησιμοποιήστε το με antivirus)

Για να ενεργοποιήσει κανείς την διαδικασία προγραμματισμού πρέπει να ανοίξει το προγραμμα -> να φορτώσει το .img -> να πατήσει start και έπειτα -> να πατήσει το volume down + συνδέσει το USB καλώδιο. Έπειτα η διαδικασία προγραμματισμού ξεκινά αυτόματα και διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Καλή επιτυχία

PhoenixUSBPro.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...