Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και το έφερε η κουβέντα με τα τροφοδοτικά, πέρυσι το cx 430 έκανε 45 ευρώ, τόσο το αγόρασα τότε, τώρα έχει ξεφύγει τελείως πάνω από τα 50 ευρώ. Γενικότερα ποιοτικά είναι ανώτερη η σειρά cx από τα thermaltake munich/berlin, ωστόσο οι αστοχίες που συμβαίνουν σε αυτά είναι τραγικές όπως και γενικότερα αστοχίες συμβαίνουν σε αρκετά τροφοδοτικά της corsair. Παράδειγμα η περίπτωση του cx μου που ευτυχώς είχα ελαττωματικό ανεμιστήρα, επειδή το κόστος ήταν ασύμφορο για να το στείλω Ολλανδία για rma προτίμησα να χάσω την εγγύηση και να επισκευάσω τον ανεμιστήρα, καθαρίζοντας το παλιό γράσσο και ξαναλιπαίνοντάς τον, ο θόρυβος σταμάτησε και όλα καλά. Πριν το επισκευάσω σκέφτηκα πως προτιμώ να χάσω την εγγύηση για τον λόγο ότι ήθελε κάνα 50ρικο να το στείλω Ολλανδία και έτσι σκέφτηκα να φτιάξω τον ανεμιστήρα και θα είμαι κομπλέ και όταν τα φτύσει με τα λεφτά που θα το έστελνα rma θα πάρω ένα καλύτερο. Πραγματικά από τον πανικό μου ότι είχε πάθει κάτι θα τα έσκαγα για καινούριο τροφοδοτικό, αλλά λέω δεν βαριέσαι επισκευή και όσο κρατήσει. Άψογο πάντως, αθόρυβο και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Benign χωρίς παρεξήγηση αλλά είχα ρίξει πολύ μα πολύ διάβασμα για τα cx και επειδή ήταν τότε το καλύτερο στα λεφτά του τόσο στο skroutz όσο και στο κιτρινομάγαζο το προτίμησα σε σχέση με το munich 430w. Τα cx είναι cwt και τα munich/berlin hec και πάντως είχα διαβάσει καλύτερα λόγια για τα cx. 

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Benign χωρίς παρεξήγηση αλλά είχα ρίξει πολύ μα πολύ διάβασμα για τα cx και επειδή ήταν τότε το καλύτερο στα λεφτά του τόσο στο skroutz όσο και στο κιτρινομάγαζο το προτίμησα σε σχέση με το munich 430w. Τα cx είναι cwt και τα munich/berlin hec και πάντως είχα διαβάσει καλύτερα λόγια για τα cx. 

Βρε γιατι παρεξηγηση, τι λες? Επειδη λες την γνωμη σου και τυχαινει σε κατι να διαφωνουμε? Τι ειμαι ο μπαμπουλας του φορουμ? :devil:

Και με αλλα παιδια που εκτιμω βαθυτατα εδω στο ινσομνια μπορει κατα καιρους να διαφωνουμε,αυτο ειναι για το καλο του site και της πληροφορησης,δεν υπαρχει προβλημα.

• Like 2
Δημοσ.

Έτσι είναι και το σωστό άλλωστε, κανείς δεν γεννιέται γνωρίζοντας τα πάντα και ούτε θα μάθει τα πάντα κατά την διάρκεια της ζωής του, ωστόσο κοιτά να μαθαίνει πράγματα τα οποία θα κάνουν καλύτερη τη ζωή του και τον ίδιο τον άνθρωπο πιο συνετό τόσο απέναντι στον εαυτό του όσο και απέναντι στους άλλους.

• Like 2
Δημοσ.

Είμαστε λίγο off topic έτσι ;; Λίγο όμως λίγο ... Χεχε πολύ γουστάρω !! Ευχαριστώ για την βοήθεια συμφορουμίτες

Δημοσ.

Σημερα πήγα το τροφοδοτικό στο eshop και θα το στειλουν για έλεγχο/service. Μόλις εχω νεα θα ενημερώσω και θα κλείσω το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..Γεια σου φιλε μου multicore !!Μια ερωτηση,το cx500 modular που εχω δηλαδη δεν κανει για gaming pc?Σορρυ TS απλα μιας και ειδα εδω αυτο το θεμα συζητησης το ρωταο εδω :-S

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..Γεια σου φιλε μου multicore !!Μια ερωτηση,το cx500 modular που εχω δηλαδη δεν κανει για gaming pc?Σορρυ TS απλα μιας και ειδα εδω αυτο το θεμα συζητησης το ρωταο εδω :-S

Για ελαφρυ gaming κια οχι πολυ δυνατη καρτα γραφικων κανει.Εξαρταται τι αλλα πραγματα εχεις στο μηχανημα σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με κάλεσαν απο e-shop και μου είπαν οτι δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα μετα απο τόσες μέρες. Τους εξήγησα οτι έβαλα αλλο τροφοδοτικό και δουλεύει ο Η/Υ άψογα. Σημερα μου ήρθε μήνυμα και γράφει :

E-SHOP.GR TMHMA SERVICE: ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI TO ΠPOION ΣAΣ ΘA ΣTAΛΘEI ΣTHN ANTIΠPOΣΩΠEIA ME EKTIMΩMENO XPONO ANAMONHΣ 30 EPΓAΣIMEΣ HMEPEΣ.

Άντε να δούμε!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...