Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα καλά αλλά μωβ? Κρίμα, χάθηκε ο κόσμος να είχαν το μπλε? 

Αν και προτιμώ τα Microsoft η διαχείριση της μπαταρίας που κάνουν τα logitech είναι απίστευτη... Ήδη έχω πάνω απο 6 μήνες στο δικό μου την ίδια μπαταρία και δουλευει μέσο όρο κανά 12ωρο τη μέρα B) ...

Δημοσ.

<p>Το έχει πάρει κανείς να γράψει εντυπώσεις.<br />

Έχω αυτό εδώ που αποδείχθηκε μάπα,πολύ lag στο scrolling,τελείως δύσχρηστο και κάθεται στο συρτάρι.<br />

http://www.amazon.com/Microsoft-Sculpt-Bluetooth-Windows-Tablets/dp/B008OEHPPM<br/>

Είναι η υλοποίηση της Logitech πολύ καλύτερη η μάπα και εδώ.</p>

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

offtopic

Όλα καλά αλλά μωβ? Κρίμα, χάθηκε ο κόσμος να είχαν το μπλε? 

Αν και προτιμώ τα Microsoft η διαχείριση της μπαταρίας που κάνουν τα logitech είναι απίστευτη... Ήδη έχω πάνω απο 6 μήνες στο δικό μου την ίδια μπαταρία και δουλευει μέσο όρο κανά 12ωρο τη μέρα B) ...

Ειχα το logitech M515 με μπαταριες λιθιου (ειναι πιο δυνατες και απο την καλυτερη αλκαλικη) και κρατησαν 2 χρονια (!) με γερη χρηση και ακομα δεν εχουν ξεφορτιστει αλλα πλεον το ποντικι υποφερει απο double clicks (στο αριστερο πληκτρο) και ετσι μπηκε στο συρταρι. Πρωτα δηλαδη χαλασε το ποντικι και  μετα θα χρειαζομουν μπαταριες. Ομως δεν μου αφησε καλη εικονα η logitech με το θεμα των double clicks.

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.

offtopic

Ειχα το logitech M515 με μπαταριες λιθιου (ειναι πιο δυνατες και απο την καλυτερη αλκαλικη) και κρατησαν 2 χρονια (!) με γερη χρηση και ακομα δεν εχουν ξεφορτιστει αλλα πλεον το ποντικι υποφερει απο double clicks (στο αριστερο κουμπι) και ετσι μπηκε στο συρταρι. Πρωτα δηλαδη χαλασε το ποντικι και  μετα θα χρειαζομουν μπαταριες. Ομως δεν μου αφησε καλη εικονα η logitech με το θεμα των double clicks.

off topic.

Επικοινώνησε με την υποστήριξη της logitech. 

Δημοσ.

H logi έχει πολύ καλή εξυπηρέτηση και ποιοτητα είναι από τα goto χωρις φοβο της πληροφορικής

Δημοσ.

Εγω το εχω το μοντελακι εδω και 1μιση χρονο περιπου.δεν εχω παραπονο για τα λεφτα του.οχι οτι ειναι και κατι ιδιαιτερο ομως...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...