Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για Run Flat ελαστικά

CarbonFibre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά!

Θέλω να αλλάξω τα ελαστικά στο αυτοκίνητό μου bmw E92 320 2010 225/45/17 και θέλω να βάλω πάλι run flat.

Μου έχουν πει για continental, dunlop, michelin, bridgestone και pirelli. Εσείς τί προτείνετε και γιατί;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη ειναι πολυ συγκεκριμενη η ερωτηση σου, θα προτεινα να ψαξεις για παρομοια θεματα σε καποιο forum φιλων bmw. 

Οι παραπανω μαρκες που ανεφερες ειναι ολες πολυ καλες αλλα δεν ειναι απαραιτητο οτι θα δουλεψουν τελεια στο αμαξι σου.

Μπορει να παρεις ενα λαστιχο πχ 225/45-17 και να το βαλεις σε ενα mercedes c250 και να δουλεψει αψογα και να παρεις ακριβως το ιδιο λαστιχο και να ειναι πολυ χειροτερο σε μια 320.

Η κατανομη του βαρους και η λειτουργια των αναρτησεων ειναι πολυ διαφορετικες απο αμαξι σε αμαξι (και κατ επεκταση ο τροπος που φορτιζουν τα λαστιχα) γι αυτο και μπορει να δεις υπαρκτες/πραγματικες διαφορες.

Στο E87 εβαλα Continental και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος. Ωραίο πάτημα, φυσιολογική φθορά και καλή συμπεριφορά χειμώνα-καλοκαίρι!

Επισης ειχαν δωρεάν 1 χρόνο ασφαλιση σε περίπτωση καταστροφής ενός ή περισσοτέρων, ακόμα και απο δική μου υπαιτιότητα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...