Ονειρολογίτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Καλημερα ! Δεν ηξερα που αλλου να βαλω το θεμα, ετσι το εβαλα εδω ! Λοιπον, εχω το εξης προβλημα. Χρειαζομε ενα προγραμμα στα ρωσικα. Το προβλημα ειναι, οτι παρολου που εχω ρωσσικα στον υπολογιστη μου, αντι να εμφανιζει ρωσσικα στο προγραμμα εμφανιζει αλαμπουρνεζικα. Δηλαδη: Το ιδιο και σε ολο το υπολοιπο προγραμμα φυσικα. Προσπαθησα, εβαλα Ρωσσικα στο πληκτρολογιο, την εβαλα ακομα και σαν προεπιλεγμενη, αλλα τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω για να βλεπω κανονικα τα Ρωσσικα, κι οχι αυτες τις μ**** ?? Ευχαριστω πολυ !!
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 ουτε ενας ?? Δοκίμασε να αλλάξεις το system locale σε Ρώσσικα... Η αλλαγή γίνεται από τα regional settings, 3o tab, στο section που αναφέρει "Language for non-Unicode programs" 1
Ονειρολογίτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δοκίμασε να αλλάξεις το system locale σε Ρώσσικα... Η αλλαγή γίνεται από τα regional settings, 3o tab, στο section που αναφέρει "Language for non-Unicode programs" Ωραιος !! ευχαριστω πολυ ! τα καταφερα !!! Βεβαια αλλαξε αρκετα προγραμματα στα Ρωσσικα αλλα δεν βαριεσαι. και παλι ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα