Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Την αγαπάει και δεν θέλει να την πολεμήσει δικαστικώς

γι αυτο ανοιξε θεμα και ρωταει τι μπορει να κανει νομικα....

μαλλον παιρνεις ναρκωτικα

• Like 6
Δημοσ.

plot twist , ο OP είναι το 2ρο account του mr proper ο οποίος άνοιξε θέμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του  :whistle:

• Like 9
Δημοσ.

Φαντάζομαι αν ήταν με τον πατέρα και άκουγε να κάνει οτι κάνει με μια που δεν είναι η μάνα του είναι μια χαρά; :shifty:

Γιατί έτσι;

Για μενα τα ιδια σκατα θα ηταν.

Για μενα δεν ειναι σωστο γιατι τα βασσανα τα παιρνανε τα παιδια σε αυτες τις αγχωδεις καταστασεις,δεν φτανει που χωριζουν οι γονεις του να εχει και να βλεπει ξαφνικα εναν αγνωστο καθε μερα σπιτι του να παριστανει τον πατερα του και τον βιολογικο πατερα του να τον βλεπει καθε σαββατο.

Για χαρη του παιδιου θα επρεπε να υπαρχει καποια περιοδος ηρεμιας και συζητησης μαζι με το παιδι ωστε να βρουν μια μεση λυση που ολοι θα ανεχονται.

Δημοσ.

Σε χωρισμό ναι αρχικά πάει στη μάνα και έπειτα από δικαστήριο αποφασίζεται αν είναι κατάλληλη να το μεγαλώσει ή όχι. Αν πχ η μάνα βγαίνει με τον γκόμενο, παρατάει το παιδί μόνο του, ξεσκίζεται και την ακούει το παιδί και εφόσον υπάρχουν μαρτυρίες για όλα αυτά τότε ναι το χάνει.

Ετσι ! γιατι εχουμε ισοτητα......

Οι νομοι ειναι υπερ των γυναικων. Απλο.

δες αν βοηθαει

Δημοσ.

Ετσι ! γιατι εχουμε ισοτητα......

Οι νομοι ειναι υπερ των γυναικων. Απλο.

Τελικά όλα τα θρέντς του μπλα μπλα μετά από 2-3 σελίδες συγκλίνουν στο ίδιο θέμα.

Δημοσ.

Τελικά όλα τα θρέντς του μπλα μπλα μετά από 2-3 σελίδες συγκλίνουν στο ίδιο θέμα.

αφορα τα δυο φύλα.

η αληθεια πρεπει να λεγετε.

Δημοσ.

Για χαρη του παιδιου θα επρεπε να υπαρχει καποια περιοδος ηρεμιας και συζητησης μαζι με το παιδι ωστε να βρουν μια μεση λυση που ολοι θα ανεχονται.

Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα και να τα έλεγα και εγώ στους γονείς μου και να με άκουγαν, σηκώνουν πολύ κουβέντα αυτά τα λόγια. Το οτι θα χωρίσουν οι γονείς και θα μπεί τρίτο πρόσωπο που θα το βλέπει το παιδί δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα πάθει κάτι το παιδί. Σε εμένα οι γονείς χώρισαν θεωρητικά αλλά πρακτικά κανείς δεν έφυγε από το σπίτι, υπήρχαν συχνοί τσακωμοί ενώ εγώ είχα προβλήματα υγείας, μετά κάποια στιγμή πέθανε ο πατέρας μου και έμεινε η μάνα μου που έχει ψυχολογικά. Αντιθέτως οι γονείς του ξαδέλφου μου χώρισαν κάποια στιγμή και ήρθε άλλο πρόσωπο στο σπίτι, μεγάλωσε μια χαρά χωρίς τα θέματα που έχω εγω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...