Haldol Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Technically, αφού δεν έχει βγει το διαζύγιο, είναι απιστία.
evabb Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Την αγαπάει και δεν θέλει να την πολεμήσει δικαστικώς γι αυτο ανοιξε θεμα και ρωταει τι μπορει να κανει νομικα.... μαλλον παιρνεις ναρκωτικα 6
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 plot twist , ο OP είναι το 2ρο account του mr proper ο οποίος άνοιξε θέμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του 9
thomasG4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 plot twist , ο OP είναι το 2ρο 56o account του mr proper ο οποίος άνοιξε θέμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του fixed 9
JERONIMO888 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Φαντάζομαι αν ήταν με τον πατέρα και άκουγε να κάνει οτι κάνει με μια που δεν είναι η μάνα του είναι μια χαρά; Γιατί έτσι; Για μενα τα ιδια σκατα θα ηταν. Για μενα δεν ειναι σωστο γιατι τα βασσανα τα παιρνανε τα παιδια σε αυτες τις αγχωδεις καταστασεις,δεν φτανει που χωριζουν οι γονεις του να εχει και να βλεπει ξαφνικα εναν αγνωστο καθε μερα σπιτι του να παριστανει τον πατερα του και τον βιολογικο πατερα του να τον βλεπει καθε σαββατο. Για χαρη του παιδιου θα επρεπε να υπαρχει καποια περιοδος ηρεμιας και συζητησης μαζι με το παιδι ωστε να βρουν μια μεση λυση που ολοι θα ανεχονται.
WorLogik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Σε χωρισμό ναι αρχικά πάει στη μάνα και έπειτα από δικαστήριο αποφασίζεται αν είναι κατάλληλη να το μεγαλώσει ή όχι. Αν πχ η μάνα βγαίνει με τον γκόμενο, παρατάει το παιδί μόνο του, ξεσκίζεται και την ακούει το παιδί και εφόσον υπάρχουν μαρτυρίες για όλα αυτά τότε ναι το χάνει. Ετσι ! γιατι εχουμε ισοτητα...... Οι νομοι ειναι υπερ των γυναικων. Απλο. δες αν βοηθαει
totem_lost Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ετσι ! γιατι εχουμε ισοτητα...... Οι νομοι ειναι υπερ των γυναικων. Απλο. Τελικά όλα τα θρέντς του μπλα μπλα μετά από 2-3 σελίδες συγκλίνουν στο ίδιο θέμα.
WorLogik Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Τελικά όλα τα θρέντς του μπλα μπλα μετά από 2-3 σελίδες συγκλίνουν στο ίδιο θέμα. αφορα τα δυο φύλα. η αληθεια πρεπει να λεγετε.
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Για χαρη του παιδιου θα επρεπε να υπαρχει καποια περιοδος ηρεμιας και συζητησης μαζι με το παιδι ωστε να βρουν μια μεση λυση που ολοι θα ανεχονται. Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα και να τα έλεγα και εγώ στους γονείς μου και να με άκουγαν, σηκώνουν πολύ κουβέντα αυτά τα λόγια. Το οτι θα χωρίσουν οι γονείς και θα μπεί τρίτο πρόσωπο που θα το βλέπει το παιδί δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα πάθει κάτι το παιδί. Σε εμένα οι γονείς χώρισαν θεωρητικά αλλά πρακτικά κανείς δεν έφυγε από το σπίτι, υπήρχαν συχνοί τσακωμοί ενώ εγώ είχα προβλήματα υγείας, μετά κάποια στιγμή πέθανε ο πατέρας μου και έμεινε η μάνα μου που έχει ψυχολογικά. Αντιθέτως οι γονείς του ξαδέλφου μου χώρισαν κάποια στιγμή και ήρθε άλλο πρόσωπο στο σπίτι, μεγάλωσε μια χαρά χωρίς τα θέματα που έχω εγω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις