Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάλι, γιατί δεν μου φαίνεται καθόλου λογικό το να υπογράφεις συναινετικό διαζύγιο μετά από απιστία και έχοντας γνώση ότι ο σύντροφος της πρώην γυναίκας σου κοιμάται σπίτι της;  

ε γιατι δεν αγάπησες μάλλον ακόμη (PS το να κοιμάται σπίτι της μάλλον έγινε μετά το διαζύγιο... και το σπίτι "της" ειναι μάλλον σπίτι "τούς" και έφυγε ο TS)

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ε γιατι δεν αγάπησες μάλλον ακόμη (PS το να κοιμάται σπίτι της μάλλον έγινε μετά το διαζύγιο... και το σπίτι "της" ειναι μάλλον σπίτι "τούς" και έφυγε ο TS)

Πες μου κι άλλα για μένα...

Δημοσ.

εσύ τα λες

Μάλιστα. Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως είτε εσύ δεν έχεις αγαπήσει ποτέ πραγματικά γιατί είσαι πολύ εγωιστής, είτε έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα στο παρελθόν και γι' αυτό υποθέτεις πάντα το χειρότερο για τις γυναίκες ακόμη κι αν δεν έχεις ιδέα για το τι γίνεται; 

Δημοσ.

Άσε να μαντέψω, κληρονομικό το χάρισμα, έτσι;

Δημοσ.

Μάλιστα. Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως είτε εσύ δεν έχεις αγαπήσει ποτέ πραγματικά γιατί είσαι πολύ εγωιστής, είτε έχεις πληγωθεί πολύ άσχημα στο παρελθόν και γι' αυτό υποθέτεις πάντα το χειρότερο για τις γυναίκες ακόμη κι αν δεν έχεις ιδέα για το τι γίνεται; 

γιατί εσύ αν το κάνεις αυτό ειναι υποκειμενική κρίση σου χωρίς να έχεις κανένα στοιχείο...

Εγω πάλι απο την άλλη είχα εσένα να μην μπορείς να καταλάβεις γιατι κάποιος να βγάλει συναινετικό ενα διαζύγιο όταν υπήρξε μοιχεία... και η απάντηση ήταν απλή αγαπούσε την γυναίκα του τόσο που δεν ήθελε να την πολεμήσει και ας τον πλήγωσε δεν έχει συμβεί πρώτη φορά εξάλλου...

οπότε για να μην μπορείς να καταλάβεις κάτι τόσο συνηθισμένο πάει να πεί πως δεν βρέθηκες ποτέ στην θέση που χρειάζεται να βρεθεί κάποιος για να μπορεί να καταλάβει. τόσο απλό.. δεν ήταν ούτε ειρωνικό ούτε εχθρικό το πόστ μου σαν τα δικά σου μια απλή διαπίστωση ήταν γιαυτό έγραψα μετά  "εσύ τα λές" δεν μάντεψα τίποτα όλα εσύ μου τα έδειξες .

Άσε να μαντέψω, κληρονομικό το χάρισμα, έτσι;

όχι IQ πάνω απο 90 λέγεται..... το έχουν οι περισσότεροι αλλά δυστυχώς όχι όλοι

Δημοσ.

Εγω πάλι απο την άλλη είχα εσένα να μην μπορείς να καταλάβεις γιατι κάποιος να βγάλει συναινετικό ενα διαζύγιο όταν υπήρξε μοιχεία... και η απάντηση ήταν απλή αγαπούσε την γυναίκα του τόσο που δεν ήθελε να την πολεμήσει και ας τον πλήγωσε δεν έχει συμβεί πρώτη φορά εξάλλου...

Επίσης είναι κατατρεγμένος από τη μοίρα, ορφάνεψε από μικρός και τον έκλεισαν αναμορφωτήριο. Η άτιμη κακούργα κοινωνία τον αποτελείωσε και το μόνο που του έχει μείνει είναι ένα μπαγλαμαδάκι.

Αλλά κι αυτό ενέχυρο θα το βάλει για τα δικαστικά έξοδα.

• Like 3
Δημοσ.

Μπορεί να μην πρόσεξες ότι δεν έχω πει καν την γνώμη μου, γιατί ο TS δεν έχει δώσει καμία πληροφορία, αλλά ισχύει. Εσύ από την άλλη, την έβγαλες δηλωμένη στο τρίτο σου μήνυμα, χωρίς κανένα νέο δεδομένο. 

Λυπάμαι που δεν μπορώ να καταλάβω πόσο πολύ πρέπει να κατανοώ έναν άγνωστο που δεν δίνει καμία πληροφορία για την κατάσταση του. Επίσης λυπάμαι που δεν έχω το χάρισμα σου να ψυχανεμίζομαι.

Δημοσ.

Επίσης είναι κατατρεγμένος από τη μοίρα, ορφάνεψε από μικρός και τον έκλεισαν αναμορφωτήριο. Η άτιμη κακούργα κοινωνία τον αποτελείωσε και το μόνο που του έχει μείνει είναι ένα μπαγλαμαδάκι.

γιατι μπερδεύετε τα στοιχεία με τις υποθέσεις και το trolling??

Το ότι τον απάτησε και το ότι βγήκε συναινετικό το διαζύγιο (για την συλλογιστική πορεία) ειναι στοιχεία.

επειδή ακριβώς  ειναι αντικρουόμενα έγκυρες αλλά και καίριες εξηγήσεις ειναι οι εξής

Τον εκβιάζει η γυναίκα του να βγάλει συναινετικό,

Είναι μαζόχας

Την αγαπάει και δεν θέλει να την πολεμήσει δικαστικώς

ε και κρίνω πως πιθανότερη των 3 συμπερασμάτων ειναι το τελευταίο (χωρίς να αποκλείω τα άλλα)....

Αυτό ειναι λογική..

Το να του κολλάς μπαγκλαμαδάκια και κοσμιτικά επιθετα ειναι assumptions ή trolling.

Μπορεί να μην πρόσεξες ότι δεν έχω πει καν την γνώμη μου, γιατί ο TS δεν έχει δώσει καμία πληροφορία, αλλά ισχύει. Εσύ από την άλλη, την έβγαλες δηλωμένη στο τρίτο σου μήνυμα, χωρίς κανένα νέο δεδομένο. 

Λυπάμαι που δεν μπορώ να καταλάβω πόσο πολύ πρέπει να κατανοώ έναν άγνωστο που δεν δίνει καμία πληροφορία για την κατάσταση του. Επίσης λυπάμαι που δεν έχω το χάρισμα σου να ψυχανεμίζομαι.

Ε να άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Φυσικά και είπες την γνώμη σου ποιά ήταν;

ΝΑ ΤΗ:

και μάλιστα το έκανα quote και έγραψα κάτο απο αυτό το quote οπότε το γιατι δεν καταλαβαίνεις με ξεπερνάει..

Τέσπα άστο απλά δεν επικοινωνούμε οπότε δεν έχει νόημα να ανταλλάζουμε πόστ.... δεν καταλαβαίνεις τιποτα από αυτά που σου λέω εγώ και όχι μόνο δεν προσπαθείς να καταλάβεις ειρωνεύεσαι απο πάνω. καλή συνέχεια.

Δημοσ.

γιατι μπερδεύετε τα στοιχεία με τις υποθέσεις και το trolling??

Το ότι τον απάτησε και το ότι βγήκε συναινετικό το διαζύγιο (για την συλλογιστική πορεία) ειναι στοιχεία.

επειδή ακριβός ειναι αντικρουόμενα έγκυρες αλλά και καίριες εξηγήσεις ειναι οι εξής

Τον εκβιάζει η γυναίκα του να βγάλει συναινετικό,

Είναι μαζόχας

Την αγαπάει και δεν θέλει να την πολεμήσει δικαστικώς

ε και κρίνω πως πιθανότερη των 3 συμπερασμάτων ειναι το τελευταίο (χωρίς να αποκλείω τα άλλα)....

Αυτό ειναι λογική..

Το να του κολλάς μπαγκλαμαδάκια και κοσμιτικά επιθετα ειναι assumptions ή trolling.

Εγώ πάλι λέω ότι το λογικό είναι να περιμένουμε μπας και δώσει καμιά πληροφορία ο TS πριν αποφασίσουμε.

PS: Ο θείος μου είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του κοντά δυο χρόνια τώρα. Δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο. Αν μπει στο μπλα μπλα να πει τον πόνο του που έκανε σχέση η άλλη, χωρίς να αναφέρει τα δύο χρόνια, θα την κράξουμε κι αυτήν να φανταστώ.

Με την λογική πάντα.

Δημοσ.

γιατί εσύ αν το κάνεις αυτό ειναι υποκειμενική κρίση σου χωρίς να έχεις κανένα στοιχείο...

οπότε για να μην μπορείς να καταλάβεις κάτι τόσο συνηθισμένο πάει να πεί πως δεν βρέθηκες ποτέ στην θέση που χρειάζεται να βρεθεί κάποιος για να μπορεί να καταλάβει. τόσο απλό.. δεν ήταν ούτε ειρωνικό ούτε εχθρικό το πόστ μου σαν τα δικά σου μια απλή διαπίστωση ήταν γιαυτό έγραψα μετά "εσύ τα λές" δεν μάντεψα τίποτα όλα εσύ μου τα έδειξες .

όχι IQ πάνω απο 90 λέγεται..... το έχουν οι περισσότεροι αλλά δυστυχώς όχι όλοι

IQ πάνω από 0,90 θέλεις να πεις.

Αμφιβάλλω αν ξεπερνά το 40

• Super Moderators
Δημοσ.

Το να φερνεις στο παιδι νεο μπαμπα αποτομα του δημιουργει θεματα το χω δει σε κοντινο μου περιβαλον.Αυτην πρεπει να πλακωσει βασικα αν και ο αλλος αν ηταν αντρας με τιμη δεν θα μπαινε σε ξενο σπιτι.

Μερικές φορές αισθάνομαι τόσο μόνος σε αυτόν τον κόσμο... :P

επειδή μπαίνουμε στο ιντερνετ να κάτσουμε να μας πηδήξουν κιόλας για να μην μας πουνε ομοφοβηκούς;

Ωραία λογική έχεις....

Ποιά ζωή της να φτιάξει αυτό ας το σκεφτόταν πριν κάνει παιδί...δηλαδή ήταν με τον τύπο τόσο καιρό του είπε ναι στην πρόταση γάμου κάνανε και ενα παιδί και μετά σκέφτηκε πως ήταν λάθος; ε γιαυτό είναι πουτάνα...

Γιατι δεν υπάρχει το "σκέφτηκα πως ήταν λάθος" για να γίνει κάτι τέτοιο θα πεί ότι απλά ήταν βολεμένη με τον TS αλλά ξαφνικά ήρθε στην ζωή της το "καλύτερο" και τσούπ να το αρπάξουμε... και ενας τόσο επιφανειακός άνθρωπος κακώς έκανε παιδιά αλλά δεν γίνεται να το ελέγξουμε αυτό σαν κοινωνία... κάνουν κουτσούβελα γιατι ειναι cute εμπειρία και μετά χεστήκανε για τις συνέπειες.... σαν κάτι άλλους που παίρνουν κουταβάκια και γατάκια και όταν μεγαλώνουν και οι υποχρεώσεις πληθαίνουν τα πετάνε στον δρόμο

Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ανωριμότητα ειναι και εκεί.

Δεν είσαι μοντέρνος λοιπόν όταν αποδέχεσαι το κάθε αίσχος για να το παίξεις cool...

Να σου πω πότε είσαι μοντέρνος;

Οταν επιτέλους σταματάς σαν κράτος να δικάζεις τέτοιες υποθέσεις υπερ της μάνας λες και σήμερα το 2015 ο άντρας δεν ξέρει να αλλάξει πάνα, να ταΐσει η να προσέξει το παιδί ειναι ο "νοντας" ο βαρύς που θα το αφήσει νηστικό και άπλυτο... ή δεν ξέρει να το πηγαίνει στο σχολείο κτλ....

Αυτό ειναι ισότητα... αυτός που φταίει αυτός να αναλάβει και τις ευθύνες των πράξεων του... όχι "ειναι μάνα" οπότε να κρατήσει αυτή το παιδί και ας φταίει... όχι ειναι γυναίκα να πάρει διατροφή κτλ. ΙΣΟΤΗΤΑ αυτό ειναι μοντερνισμός το να κρίνεις επι ίσοις όροις και χωρίς προκαταλήψεις...

Και δεν είμαι μισογύνης άν φταίει ο άντρας (απάτησε κτλ) τότε ναι με την ίδια πυγμή να τιμωρηθεί αυτός ακριβώς δηλαδή με το άν ήταν γυναίκα... να δικάζεται η πράξη και οχι η το φύλο.

όχι να κάνεις τα στραβά μάτια στα αίσχη για να μην σε πούνε συντηρητικό... αυτό κάπως αλλιώς λέγεται αλλά τέλος πάντων.

Αλλά το δίνουμε στην άλλη που τον κεράτωσε τον χώρισε και πηδιέται με τον γκόμενο στο ίδιο τους το σπίτι με το παιδί παραδίπλα να κοιμάται να τον χέσω τέτοιο μοντερνισμό.

Εγω πάλι όσους ξέρω με πουτάνες μάνες (όχι επαγγελματίες δεν ξέρω αν ισχύει και για αυτούς) μαμούχαλα ειναι ή μπούλιδες. :P

Αυτή την έννοια της "πουτανας" να την ψάξετε λίγο τώρα που είσαστε ακόμη νέοι. Γιατί μετά θα είναι αργά και είναι κρίμα! Επίσης αν αυτά τα εννοείτε στα αλήθεια και σοβαρά, sorry αλλά δεν πρέπει ΠΟΤΕ να παντρευτείτε και να κάνετε οικογένεια. Και δεν το λέω για να προστατέψω εσάς, αλλά τα μελλοντικά παιδιά σας και τους φίλους των παιδιών σας...

Οχι , δεν είπα πουτάνα αυτή που κοιτάει να φτιάξει ξανα την ζωή της , είπα πουτάνα αυτή που στις 9 του μακαρίτη , άλλον έβαλε στο σπίτι. Και μάλιστα μπροστά στο παιδί της.

Σε εναν χωρισμό υποτίθεται στεναχωριούντε και οι δύο. Και πάνω απο όλα σκέφτοντε το παιδι.

Αυτη βρήκε κάποιον , που φυσικά θα τον είχε απο πριν , τον έμπασε σπίτι , μαζί με το παιδί της.

Βγάλε τα μάτια σου στο ξενοδοχείο , δεν χρειάζεται να τον μπάσεις σπίτι.

Δεν ξέρω για σας , αλλά εμείς στην Μεσσηνία αυτό το λέμε πουτανιά.

Φυσικά τα βλέπεις όλα δικηγορίστικα , είναι το επάγγελμά σου , και καλά κάνεις , και φυσικά δεν υπάρχει νόμος να αποτρέπει την πουτανιά , αλλά όπως ξανα έχω πει , υπάρχει και η ηθική σε αυτόν τον κόσμο.

Τα είπα στους απο πάνω μην τα ξαναπώ... Εκεί στη Μεσσηνία πάντως κοιτάξτε κάνα ημερολόγιο, 2015 λέει... :P

Sorry για το ύφος και την ειρωνία αλλά μου φαίνεται αρχικά εξοργιστικό και μετά στεναχωρητικό να βλέπω τέτοιες απόψεις και μάλιστα από νέο κόσμο, το 2015. Θα έπρεπε ήδη να έχετε καταλάβει τις βασικές έννοιες των ανθρωπίνων σχέσεων, των προσωπικών ελευθεριών & δικαιωμάτων και πολλά άλλα...

Οι εποχές που ένα ζευγάρι παντρευόταν και αν κάτι δεν τους έβγαινε στη συνέχεια, καθονταν μέχρι να κάνει "μπαμ" πρώτος ο ένας από τους 2, έχουν τελειώσει εδώ και καιρό. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να καθορίζει τη ζωή του όπως θέλει είτε έχει κάνει 1,2 ...10 παιδιά και κάποια στιγμή αποφασίσει να χωρίσει.

Το να προστατεύει όμως τα παιδιά αυτά είναι εξίσου σημαντικό, αλλά δεν μπορώ εγώ ο άσχετος να κρίνω σχετικά με το αν περνάνε καλά ή όχι. Γνωρίζω οικογένειες που σκάνε και οι 2 γονεις επειδή τελικά δεν ταίριαξαν ποτέ μεταξύ τους και κάνουν υπομονή γιατί τους πιέζουν όλοι πως δεν είναι σωστό για τα παιδιά να χωρίσουν κλπ κλπ, ενώ ταυτόχρονα τα παιδιά τους βλέπουν σχεδόν καθημερινά να σφάζονται μπροστά τους! Ε αυτά τα παιδιά νομίζω πως θα ζούσαν καλύτερα με τον γκόμενο την μάνας τους ή την γκόμενα τους πατέρα τους, παρά στην τωρινή "φυσιολογική" τους οικογένεια.

• Like 3
Δημοσ.

Κι όλα αυτά από, υποτίθεται, μοντέρνους ανθρώπους, που μπαίνουν στο internet, έχουν επαφή με άλλο κόσμο, ίσως και με το εξωτερικό. Όχι από γιδοβοσκούς στις πλαγιές της Ηπείρου τη δεκαετία του 1910... 

Εμεις έχουμε δικαιολογία τουρκοκρατία είχαμε τότε,Εσείς τι δικαιολογία έχετε που είχατε και 100 ελεύθεροι; :-D :-D

Δημοσ.

καλημερα.πριν λιγες μερες υπογραψε συνενετικο διαζυγιο κ η δικασιμος θα γινει το νοεμβριο.εχουμε κ ενα παιδακι.η κυρια λοιπον εχει βρει καποιον το οποιο κοιμαται στο σπιτι που μενει κ ο γιος μου.μπορει να κανω κατι νομικα;

Αφού υπογράψατε τα χαρτιά για κοινή συνενέση διαζύγιο, δεν κατανοώ γιατί σε κόπτει αν η πρώην γυναίκα σου έχει γκόμενο και αν ζουν μαζί; Δεν μπορείς να της επιβάλεις να πάει να μονάσει.

Και με τον υποτιμητικό τρόπο που γράφεις "η κυρία λοιπόν", δείχνει ότι έχεις σοβαρό πρόβλημα και καλό θα ήταν να το αντιμετωπίσεις χωρίς να τραβολογιέσαι στα δικαστήρια εξ αιτίας αυτής της νοοτροπίας.

Αν το παιδί σου έχει ψυχολογικά προβλήματα γι αυτό, θα πρέπει να βγεις ψυχίατρο που να κάνει γνωμάτευση.

Και το χειρότερο που θα κάνεις είναι να "τραβήξεις" το δικαστήριο για την κηδεμονία του παιδιού.

Χωρίσατε τέλος. Ο καθείς ας κοιτάξει την πάρτη του. 

Και είμαι χωρισμένος και τα γράφω αυτά, όχι σαν τους υπόλοιπους εδώ μέσα που δεν έχουν καν παντρευτεί.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...