Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

A) Τη σχέση αυτήν την είχε και πριν το διαζύγιο, δε βάζεις κάποιον μέσα που δεν τον ξέρεις.

Β) Λάθος το συναινετικό διαζύγιο, ενώ αυτή φταίει (σύμφωνα με τον TS)

Γ) Ναι τα δικαστήρια είναι ότι νάνε , πραγματικά και για ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις ανεξαρτήτως. Δεν κατάλαβα γιατί να πρέπει να φταίει πάντα ο πατέρας, ειδικά όταν είναι τόσο εξόφθαλμα τα πράγματα.

Δ) TS Φτιάξε τη ζωή σου , είναι αργά για δάκρυα

Ε) Μείνε κοντά στο παιδί , δεν θέλεις να το δηλητηριάσει με τις πρακτικές αυτές , σχετικά με εσένα, γιατί αλλιώς θα γίνεις παρελθόν σύντομα.

Τέλος , αν συνέβαινε αυτό σε εμένα θα κινούσα γη και ουρανό να το πάρω εγώ το παιδί , χωρίς συναινετικό διαζύγιο κτλ. Κανονικά δικηγόροι και βλέπουμε, δεν το εγκατέλειψες εσύ το σπίτι και το παιδί , άλλος θέλει να φτιάξει τη ζωή του ξανά.

Βια , απειλές και τα λοιπά αφήσε τα στην άκρη , περισσότερη ζημιά θα κάνεις πάρα καλό.

Δημοσ.

Εν τέλει θα μας πει ο TS τι έγινε για να ξέρουν προς ποια κατεύθυνση να κράξουν οι δήθεν ηθικολόγοι του φόρουμ;

• Like 5
Δημοσ.

Εν τέλει θα μας πει ο TS τι έγινε για να ξέρουν προς ποια κατεύθυνση να κράξουν οι δήθεν ηθικολόγοι του φόρουμ;

Δε χρειάζεται.

Καταλήξαμε στο ότι τον γκόμενο τον είχε από πριν και πως όταν καβαλιούνται είτε τους βλέπει, είτε τους ακούει ο μικρός.

Ντεφάκτο.

• Like 9
Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική αυτή , δηλαδή εσείς όποια κοπέλα γνωρίζετε σε 1-2 άντε 5 μήνες την καλείτε να μείνει μαζί σας ; Γιατί δηλαδή να είμαστε οπισθοδρομικοί ντε και καλά και ηθικολόγοι; Όταν ο νόμος που ορίζει το αποτέλεσμα είναι γραμμένος το 1970 δηλαδή είναι εκμοντερνισμός της κοινωνίας ;

Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική αυτή , δηλαδή εσείς όποια κοπέλα γνωρίζετε σε 1-2 άντε 5 μήνες την καλείτε να μείνει μαζί σας ; Γιατί δηλαδή να είμαστε οπισθοδρομικοί ντε και καλά και ηθικολόγοι; Όταν ο νόμος που ορίζει το αποτέλεσμα είναι γραμμένος το 1970 δηλαδή είναι εκμοντερνισμός της κοινωνίας ;

Γιατί ο TS δεν έχει δώσει καμιά πληροφορία (πόσο καιρό ήταν σε διάσταση πριν το διαζύγιο, πόσο χρονών είναι ο γιος του), αλλά έχουμε ήδη καταλήξει στο ότι η πρώην του έπρεπε να είναι τουλάχιστον δηλωμένη.

• Like 1
Δημοσ.

άλλο το να κάνει την ζωή της και άλλο αυτό που κάνει το παιδί της.

Η γειτόνισά μου ειναι χήρα απο μικρή κοπέλα  (με μικρά παιδιά) και κάνω παρέα με τα παιδιά της αλλά που και πού πίνουμε μαζί και εναν καφέ, θυμάμαι που μου έλεγε για εναν παλιό φουρνο στην γειτονια (της έλεγα για ένα μαγαζί εκει και θυμήθηκε πως πριν απο αυτό ήταν φούρνος εκεί και έτσι τσούλισε η κουβέντα)  και μου είπε για τον φούρναρη πως συνέχεια της μιλούσε για σχέση και πως έχει σοβαρό σκοπό κτλ.

και υπόψιν ήταν και νεος και ευκατάστατος

Αυτή του αρνήθηκε όμως γιατι; γιατι δεν τον ήξερε καλά και δεν ήθελε να πληγώσει τα παιδιά της....

Και να σας πω κάτι μια χαρά ζωή έκανε και κάνει και τα παιδιά της απο τα καλύτερα που ξέρω...

Αυτό γιατι μάθαμε να συγχέουμε το "να κάνω την ζωή μου" με το "να πηδιέμαι με ότι κινήται ως που καταλήξω κάπου"

Το να κάνεις την ζωή σου δεν σημαίνει αυτό το πράγμα.

Και είναι φως φανάρι η σαπίλα... Αυτος να πηδάει θέλει και χέστηκε για το παιδί γιατι δεν πας να κοιμάσαι στο σπίτι της άλλης φρεσκοχωρισμένη με παιδί ... δεν σέβεται καταρχήν την ψυχολογική κατάσταση του μικρού... αν ήταν τόσο ερωτευμένος ας την έβλεπε έξω με ραντεβού... απλά του γυάλισε η (ζωντο)χήρα και το γειά σου θέλω να το κάνω με την μαμά σου... φαντασίωση και έτσι....

Γιατί ο TS δεν έχει δώσει καμιά πληροφορία (πόσο καιρό ήταν σε διάσταση πριν το διαζύγιο, πόσο χρονών είναι ο γιος του), αλλά έχουμε ήδη καταλήξει στο ότι η πρώην του έπρεπε να είναι τουλάχιστον δηλωμένη.

Ε ναι δεν έγραψε σαφέστατο post αλλά απο ένα σημείο και μετά για αυτό έχουμε και το μυαλό μας...

Αν δέν ειναι καθυστερημένος ο TS τότε

για να έγραψε για απιστία πάει να πεί ότι τον κεράτωνε για να μένει μαζί της πάει να πεί ότι μάλλον ήταν ο ίδιος

για να χώρισαν είναι μάλλον σπίτι τους (και του TS) αφού στο 99% των περιπτώσεων έτσι γίνεται

για να μας ρωτάει αν μπορεί να κάνει κάτι το γεγονός ειναι πρόσφατο εκτός αν περάσανε 10 χρόνια πήγε ο γιός φαντάρος και θυμήθηκε να ρωτήσει τώρα αν μπορεί να κάνει κάτι....

Τοσο απλά βγαίνουν τα συμπεράσματα.

• Like 4
Δημοσ.

Γ) Ναι τα δικαστήρια είναι ότι νάνε , πραγματικά και για ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις ανεξαρτήτως. Δεν κατάλαβα γιατί να πρέπει να φταίει πάντα ο πατέρας, ειδικά όταν είναι τόσο εξόφθαλμα τα πράγματα.

Είναι εξόφθαλμα τα πράματα από κείμενο τριών (3) γραμμών, ενός αλεξιπτωτιστή που γράφτηκε σήμερα το πρωί έκανε ένα πόστ και δεν έχει ξαναπεί τίποτα.

Seems legit.

Πάντως νόμιζα οτι ακόμα και στους απαρχαιωμένους νόμους ακόμα και του 1970 πρέπει να ακουστούν και οι απόψεις και των δύο πλευρών, αλλά δ.γ. εδώ είμαστε insomnia, μέσα από τρεις γραμμές βρήκαμε τι έχει γίνει αληθινά... :rolleyes:

#ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ για να ταιριάζουμε και με την εποχή.. :)

• Like 1
Δημοσ.

άλλο το να κάνει την ζωή της και άλλο αυτό που κάνει το παιδί της.

Η γειτόνισά μου ειναι χήρα απο μικρή κοπέλα  (με μικρά παιδιά) και κάνω παρέα με τα παιδιά της αλλά που και πού πίνουμε μαζί και εναν καφέ, θυμάμαι που μου έλεγε για εναν παλιό φουρνο στην γειτονια (της έλεγα για ένα μαγαζί εκει και θυμήθηκε πως πριν απο αυτό ήταν φούρνος εκεί και έτσι τσούλισε η κουβέντα)  και μου είπε για τον φούρναρη πως συνέχεια της μιλούσε για σχέση και πως έχει σοβαρό σκοπό κτλ.

και υπόψιν ήταν και νεος και ευκατάστατος

Αυτή του αρνήθηκε όμως γιατι; γιατι δεν τον ήξερε καλά και δεν ήθελε να πληγώσει τα παιδιά της....

Και να σας πω κάτι μια χαρά ζωή έκανε και κάνει και τα παιδιά της απο τα καλύτερα που ξέρω...

Αυτό γιατι μάθαμε να συγχέουμε το "να κάνω την ζωή μου" με το "να πηδιέμαι με ότι κινήται ως που καταλήξω κάπου"

Το να κάνεις την ζωή σου δεν σημαίνει αυτό το πράγμα.

Και είναι φως φανάρι η σαπίλα... Αυτος να πηδάει θέλει και χέστηκε για το παιδί γιατι δεν πας να κοιμάσαι στο σπίτι της άλλης φρεσκοχωρισμένη με παιδί ... δεν σέβεται καταρχήν την ψυχολογική κατάσταση του μικρού... αν ήταν τόσο ερωτευμένος ας την έβλεπε έξω με ραντεβού... απλά του γυάλισε η (ζωντο)χήρα και το γειά σου θέλω να το κάνω με την μαμά σου... φαντασίωση και έτσι....

Ξαναρωτάω:

Καλό το σπίτι του TS;

Bonus ερώτηση;

Είναι πιο ωραίο από το σπίτι της πρώην του;

Δημοσ.

1. Ή απιστία δεν αποτελεί λόγο διαζυγίου.

2. Και όπως λέει ένας Super Duper φίλος μου δικηγόρος (Θέλω ποσοστά) το καλύτερο είναι να αφήνεις το παιδί με τη μάνα του.

Ακόμα κι αν αυτή είναι πουτάνα.

Δημοσ.

2. Και όπως λέει ένας Super Duper φίλος μου δικηγόρος (Θέλω ποσοστά) το καλύτερο είναι να αφήνεις το παιδί με τη μάνα του.

Εγω πάλι όσους ξέρω με πουτάνες μάνες (όχι επαγγελματίες δεν ξέρω αν ισχύει και για αυτούς) μαμούχαλα ειναι ή μπούλιδες. :P

Δημοσ.

Μάλιστα, σε αυτό το topic μαθαίνουμε: 

- ότι εάν η γυναίκα χωρίσει δεν μπορεί να ξαναβρει νέο σύντροφο/γκόμενο/οτιδήποτε, πρέπει να ράψει το αιδοίο της και να μείνει "πιστή" στον πρώην σύζυγο. Ή να καλογερέψει. 

- ότι εάν η γυναίκα χωρίσει και, παρ'ελπίδα, βρει νέο σύντροφο/γκόμενο/οτιδήποτε, πρέπει να την σπάσουμε στο ξύλο "για να στρώσει". 

- ότι εάν η γυναίκα χωρίσει και προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της, θα πρέπει να της πάρουμε το παιδί που έχει στην επιμέλειά της. 

- ότι εάν η γυναίκα χωρίσει, είναι πουτάνα. Όπως όλες δηλαδή, όταν χωρίζουν από εμάς. 

Κι όλα αυτά από, υποτίθεται, μοντέρνους ανθρώπους, που μπαίνουν στο internet, έχουν επαφή με άλλο κόσμο, ίσως και με το εξωτερικό. Όχι από γιδοβοσκούς στις πλαγιές της Ηπείρου τη δεκαετία του 1910... 

Εάν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν γελοίο. 

Οχι , δεν είπα πουτάνα αυτή που κοιτάει να φτιάξει ξανα την ζωή της , είπα πουτάνα αυτή που στις 9 του μακαρίτη , άλλον έβαλε στο σπίτι. Και μάλιστα μπροστά στο παιδί της.

Σε εναν χωρισμό υποτίθεται στεναχωριούντε και οι δύο. Και πάνω απο όλα σκέφτοντε το παιδι.

Αυτη βρήκε κάποιον , που φυσικά θα τον είχε απο πριν , τον έμπασε σπίτι , μαζί με το παιδί της.

Βγάλε τα μάτια σου στο ξενοδοχείο , δεν χρειάζεται να τον μπάσεις σπίτι.

Δεν ξέρω για σας , αλλά εμείς στην Μεσσηνία αυτό το λέμε πουτανιά.

Φυσικά τα βλέπεις όλα δικηγορίστικα , είναι το επάγγελμά σου , και καλά κάνεις , και φυσικά δεν υπάρχει νόμος να αποτρέπει την πουτανιά , αλλά όπως ξανα έχω πει , υπάρχει και η ηθική σε αυτόν τον κόσμο.

• Like 7
Δημοσ.

1) Εξαρτάται την ηθική του καθενός , την παιδεία του και το κατά πόσο εκτιμά την αξιοπρέπεια και την υπόστασή του .

2) Έχω στον κύκλο μου γνωστό χωρισμένο με 2 παιδιά που εύχονταν να είχαν άλλη μάνα . Οπότε οχι,δεν είναι καλύτερο να αφήνεις το παιδί με την μάνα του άμεσα. Στην περίπτωση που ,όπως έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα , είναι ενα αγράμματο και αμμόρφωτο ζωάδι , ίσως είναι καλό ωστε οταν μεγαλώσουν αν συνειδητοποιήσουν τί είχαν για μάνα . Εκει ναι,συμφωνώ .

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι δεν έγραψε σαφέστατο post αλλά απο ένα σημείο και μετά για αυτό έχουμε και το μυαλό μας...

Αν δέν ειναι καθυστερημένος ο TS τότε

για να έγραψε για απιστία πάει να πεί ότι τον κεράτωνε για να μένει μαζί της πάει να πεί ότι μάλλον ήταν ο ίδιος

για να χώρισαν είναι μάλλον σπίτι τους (και του TS) αφού στο 99% των περιπτώσεων έτσι γίνεται

για να μας ρωτάει αν μπορεί να κάνει κάτι το γεγονός ειναι πρόσφατο εκτός αν περάσανε 10 χρόνια πήγε ο γιός φαντάρος και θυμήθηκε να ρωτήσει τώρα αν μπορεί να κάνει κάτι....

Τοσο απλά βγαίνουν τα συμπεράσματα.

Εμένα πάλι, γιατί δεν μου φαίνεται καθόλου λογικό το να υπογράφεις συναινετικό διαζύγιο μετά από απιστία και έχοντας γνώση ότι ο σύντροφος της πρώην γυναίκας σου κοιμάται σπίτι της;  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...