idomeneas7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Φυσικά υποθέτουμε ότι οι γονείς του παιδιού ο,τι κάνουν και με οποιονδήποτε, το κάνουν απαραίτητα να το ακούει το παιδί. Αλλιώς δεν έχει νόημα.
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 προσωπικά δεν μου κάθεται καλά που έβαλε ξένο άτομο στο σπίτι , λογικό είναι να φτιάξει την ζωή της αλλα όχι έτσι , αν ήμουν το πιτσιρίκι θα είχα πρόβλημα με αυτό και συνήθως τα πιτσιρίκια δεν τα ρωτάνε πολλοί γονείς αλλα τους το επιβάλουν , γιαυτό κ πάντα την πληρώνουν τα παιδιά που καταλήγουν να εμπλέκονται σε δικαστικές διαμάχες και να γίνονται μπαλάκια του ping pong απο δω κ απο κει. 6
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δεν έχω καταλάβει,έβγαλες συναίνετικο διαζύγιο αφού υπήρξε απιστία ή μετά τον γνώρισε;
manzah80 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 προσωπικά δεν μου κάθεται καλά που έβαλε ξένο άτομο στο σπίτι , λογικό είναι να φτιάξει την ζωή της αλλα όχι έτσι , αν ήμουν το πιτσιρίκι θα είχα πρόβλημα με αυτό και συνήθως τα πιτσιρίκια δεν τα ρωτάνε πολλοί γονείς αλλα τους το επιβάλουν , γιαυτό κ πάντα την πληρώνουν τα παιδιά που καταλήγουν να εμπλέκονται σε δικαστικές διαμάχες και να γίνονται μπαλάκια του ping pong απο δω κ απο κει. Οχι ρε τι ειναι αυτα που λες εισαι αγροικος και γιδοβοσκος 3
dimitrisOP Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 οριστε τι κανει η δηθεν "απελευθερωση" ναι ειμαι γιδοβοσκος , και απο τα βουνα της ηπειρου μαλιστα 1
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Οχι ρε τι ειναι αυτα που λες εισαι αγροικος και γιδοβοσκος για να το πάμε κ λίγο παραπέρα πολλά ακούγονται πολλά γίνονται καθημερινά ..πως μια μάνα εμπιστεύεται τον χ-ψ ξένο να κοιμάται στο ίδιο σπίτι με το παιδί της ? .. υποθέτοντας πάντα πως ο γονιός κοιτάζει πάντα το καλό του παιδιού του και τον νοιάζει πάνω απ όλα να το προστατεύσει απο κινδύνους. 1
dimitrisOP Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 για να το πάμε κ λίγο παραπέρα πολλά ακούγονται πολλά γίνονται καθημερινά ..πως μια μάνα εμπιστεύεται τον χ-ψ ξένο να κοιμάται στο ίδιο σπίτι με το παιδί τους ? .. γιατι οχι? συγχρονη πολιτισμενη κοινωνια ειμαστε, τι θα ειναι ο αλλος βιαστης, η serial killer? 1
Gtr34 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Αν αυτός που κοιμάται στο σπίτι είναι ανισόρροπος, τότε καταλάβαινω την ανησυχία του Ts.Αν δεν είναι όμως, τότε, δεν έχει το δίκιο με το μέρος του.
status Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Ε θέλει και πολύ σκέψη ρε μάν; νέα είναι και έρχεται κάποιος σπίτι του TS και "κοιμάται" εκει.... για ποιό λόγο να κοιμάται εκει; δεν το κάνει σίγουρα για να παίζουν monopoly αυτός αυτή και ο μικρός... Και, δεν πρέπει να αρχίσει άλλη σχέση η μάνα αφού χώρισε για πιο λόγο ακριβώς;
idomeneas7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Και, δεν πρέπει να αρχίσει άλλη σχέση η μάνα αφού χώρισε για πιο λόγο ακριβώς; Επειδή ο TS δεν έχει βρει γκόμενα ακόμα. 14
hashashin Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Οταν δυο ανθρωποι χωριζουν με οποιονδηποτε τροπο ασχημα ή ομορφα οφειλουν να σεβαστουν το παιδι τους και να μην το βαλουν στην μεση της διαμαχης.Μπορει να μισιουνται θανασιμα αλλα για το καλο του παιδιου τους να κανουν πισω.Πολλες γυναικες χρησιμοποιουν το παιδι ως μεσο εκδικησης...Απο προσωπικη εμπειρια σε στενο οικογενιακο κυκλο εχουν δει τα ματια μου πολλα .Οπως και πολλοι αντρες βεβαιως κανουν το ιδιο. Το παιδι οταν ειναι μικρο,βρισκεται σε ευαισθητη ηλικια.Το να χωριζεις με τον αντρα σου και να φερνεις αλλον "πατερα" στο σπιτι ειναι μεγαλο λαθος.Μπορει νομικα να μην υπαρχει προβλημα αλλα ηθικα υπαρχει και μια σωστη μανα θα σεβοταν τον ρολο του πατερα που ειναι εξισου σημαντικος.Οταν το παιδι μεγαλωσει και εχει πλεον εξεικιωθει με την ιδεα και την σχεση της μητερας του με αλλον αντρα τοτε ειναι οκ. Δεν ειναι μονο η μητερα που φροντιζει το παιδι και ο πατερας εχει ξενυχτισει για αυτο,εχει κανει τα παντα για να μην του λειψει τιποτα,μπορει να μην "βγηκε"απο μεσα του αλλα ειναι κομματι του εαυτου του.Θελει να νιωθει ηρωας μπροστα του,οπως καθε πατερας και το παιδι θελει την πατρικη φιγουρα οχι μονο την μητρικη.Δεν ειναι σωστο να του το στερει αυτο και να φερνεις αντικαταστατη .Προσωπικα μου φαινεται πολυ χυδαιο και υπουλο. Αφου χωρισανε λοιπον καλως απλα να μην ξεχναει καμια πλευρα πως η σχεση της μανας με το παιδι και του πατερα αντιστοιχα ειναι ιερη και να την υποστηριζουν ο καθενας,οχι να την σαμποταρουν. 4
WorldOfGlass Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Χωρίς να ξέρω τι παίζει ακριβώς, το μόνο λάθος που φαίνεται να έχει κάνει η μάνα είναι να βάλει κατευθείαν τον άλλον μέσα στο σπίτι πριν καν καλά τελειώσει με το διαζύγιο, χωρίς να υπολογίζει πως θα φανεί αυτό στο παιδί. Όσο για τα άλλα θέματα, οι άνθρωποι χωρίζουν όταν δεν ταιριάζουν Προφανώς για να χωρίσετε είτε παντρευτήκατε χωρίς να είστε έτοιμοι, είτε δεν ταιριάζετε κάτω από το ίδιο σπίτι. Δικαίωμα της είναι να κάνει νέα σχέση, και όχι δεν σε απατά όπως γράφεις στον τίτλο. Βρες και εσύ μια νέα σχέση για να φτιάξεις ξανά την ζωή σου και αν αγαπάς πραγματικά το παιδί σου κοίτα να είσαι όσο πιο τυπικός γίνεται με την πρώην γυναίκα σου γιατί του γαμάτε περισσότερο την ψυχολογία όταν σας βλέπει να πλακώνεστε.
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Παίζει ρόλο και πόσο χρονών είναι το παιδί πάντως
AntiCambeR Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Καλά,από την στιγμή που δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί μεταξύ τους δεν μπορούμε να κρίνουμε. Μπορεί ο TS να μην ήταν σωστός απέναντί της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις