MatNina Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, έβαλα την κάρτα της φωτογραφικής απο το laptop win7 σε επιτραπέζιο XP και μάλλον κατι έγινε και σταμάτησε να μου δείχνει τα αρχεία. Μετα έκανα μια βλακεία και διέγραψα τα πάντα απο την command. Πείτε μου πως υπάρχει δυνατότητα να τα πάρω ειναι πολυ σημαντικά!!
corsair04 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 καλημέρα όταν κάποια αρχεία είναι σημαντικά περνούμε back up από την στιγμή που δεν πήρες μπορείς άπλα να δοκιμάσεις κάποιο πρόγραμμα που επαναφέρει διαγραμμένα αρχεία . recuva και pandora 1
MatNina Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Το recuva βρίσκει μονο 6 φωτο και μου λέει κατι για το τόμο και δεν μπορει να μου τις αποθηκεύσει. Θα δοκιμάσω και με τ αλλα. Μετα σκέφτηκα να παω σε καποια εταιρία ...σίγουρα δεν καταστρέφει κατι αυτο ;
stratigos24 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Sandisk rescue pro (κάπως έτσι) είχα βάλει παλιά για μια sd φωτογραφικης και τα είχε βρει όλα. Για κάνε μια προσπάθεια.
SPANK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Αυτα τα προγράμματα δεν καταστρέφουν κατι ανάκτηση κάνουν αμα πας πάντως σε εταιρία μπορεί να σου πάρουν και 300 + euro , αυτες οι εταιρίες αξίζουν αν οντως εχεις κατι πολύ μεγάλης αξίας που έχασες και πρέπει να το ανακτήσεις οπωσδήποτε οτι και να γίνει
lefteris03 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δοκίμασε αυτό αλλά κατεβασε το σήμερα 9/8, αυριο λήγει η προσφορά http://gr.giveawayoftheday.com/g2tool-any-data-recovery-5-2-0/
MatNina Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Το pandora μάπα...το rescue τωρα περιμένω να δω. Το αλλο δεν νου κάνει install Βρήκα στο ired οτι κοστίζει 50€... Το rescue τα βρήκε !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα