mathsrule Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Παλι καλα που βρεθηκε και ενα μηνυμα μεσα στο χαος των ακυρων σχολιων για benchmarks που δεν ενδιαφερουν κανενα. i5 4440/4460 ή Amd Fx 8320/8350 απο Cpu 8gb ram Ssd 240/256gb Gpu Gtx 960 ή R9 380 αναλογα τι εταιρια προτιμας. Μια αεροψυξη των 30-35ευρω Κουτι οποιο γουσταρεις. Ο παραπανω πρεπει να ειναι και ο βασικος κορμος του pc που ειναι να φτιαξεις(αν οντως το αγορασεις). Κάτσε, γιατί αυτά τα κομμάτια; Το μπάτζετ είναι στα 1200€++.
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Θα ξεκινησω με μεσαιου βαθμου OC και μετα το παω και σε μεγαλο βαθμο.Υδροψυξη βαζω γιατι η σειρα FX της AMD ψηνει αυγα,ειδικοτερα και αν κανεις και OC.Τωρα για την καρτα γραφικων μου φαινονται υπερβολικα τα 500+€ αφου δεν θα κανω και τρελλο gaming (Battlefield 3,4,COD MW3,Minecraft,LoL,Hearthstone,HOTS,)προτιμω να τα εξοικονομησω για μελλοντικη αγορα SSD.Τωρα για το κουτι,το corsair σαν λυση δεν ηταν καλη ή ηταν ακριβη??Ευχαριστω για τις απαντησεις..... Λιγο δυσκολο να σου απαντησω γιατι ειμαι στο ''κωριο'' τωρα και δεν θυμαμαι μοντελο.Παντως δεν σκεφτομαι να παρω οθονη.. Γιαυτο
Millennium Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ολα αυτα για οθονη 1080p στα 60hz???????? Για αυτό και δε χρειάζεται να πολυασχολείσαι. Οσον αφορα για το dx12, εγω θεωρω πως ειναι ειδη στην πορτα μας αρχες 16 θα εχουμε και τους πρωτους τιτλους που θα τρεχουν σε dx12. Θα δούμε κάποιους και μέσα στη χρονιά.Θα υπάρχουν αρκετοί τίτλοι λόγω MS/Xb1. 2
gkasmak0s GR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Για αυτό και δε χρειάζεται να πολυασχολείσαι. Δεν σε καταλαβαινω.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα