Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δυο στικακια: Το Adata DashDrive UV128 16GB και το TDK TF30 32GB, αγορασμενα και τα δυο απο τοπικ προσφορων μεσα απο το φορουμ. Κιτρινομαγαζο και Παμπλικ αντιστοιχα.

Το προβλημα:

Βαζω το ιδιο αρχειο (ταινια) mkv ή mp4. Το Adata σε αλλα αρχεια ξεκιναει να τα διαβαζει, αλλα κολλαει ο media player της tv (32αρα LG LH4000) και με πεταει στην αρχικη οθονη. Αλλες φορες δεν τα διαβαζει καν, κολλαει ο media player και με πεταει στην αρχικη οθονη. Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Παω σε αλλη τηλεοραση LG στο σπιτι, νεοτερο μοντελο (22αρα) και παιζει μια χαρα.

Ελα ομως που το TDK διαβαζει κανονικα τα ιδια ακριβως αρχεια και στις δυο τηλεορασεις!!!! 1920x1080 αναλυση την τρεχει σα νερο. Δεν εχει σημασια αν ειναι μεγαλο ή μικρο αρχειο/βιντεο, δεν το ενδιαφερει σε ποια τηλεοραση θα τοποθετηθει!

Γενικα, το Adata δεν παιζει BRrip ή BluRay για κανεναν λογο στη μεγαλη τηλεοραση (αυτα δεν ξεκινουν καν στον media player) κι αρκετα Xvid (δεν εχω καταφερει να εντοπισω μοτιβο "επιλογης" απο τον media player) που συνηθως ξεκινουν, αλλα δεν παιζουν. Και τα δυο στικακια εχουν γινει φορματ σε NTFS.

Τι μπορει να φταιει; Καμια ιδεα; Δεν ειμαι και σουπερ ειδικος με τα ειδη βιντεο ή με τα στικακια, αλλα η συμπεριφορα του ενος usb σε μια μονο τηλεοραση ειναι παραξενη. Εχει να κανει με το read; Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μην το λές έχω συναντήσει και εγω τέτοια περίπτωση με usb που έπαιζε οτι ήθελε καμια φορά έχει να κάνει και καθαρά με το ιδιο το usb σε συνδυασμό με την τηλεόραση , σε fat32 δοκίμασε να δείς αν παίζει σωστά ?

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα. Αρχικα ηταν σε FAT32 φυσικα και νομιζω οτι εκανε το ιδιο προβλημα. Θα το δοκιμασω παντως. Ωστοσο, πώς θα περασω ενα μεγαλο αρχειο BluRay σε FAT32 οταν δεν με αφηνει να το κανω; Αυτος ηταν ο λογος που γυρισα σε NTFS αλλωστε.

Δημοσ.

Δε νομιζω να το υποστηριζει (απλη αισθηση) αλλα ενας τροπος υπαρχει: αυτη τη στιγμη κανω φορματ σε exFAT στο στικακι, βαζω το mkv που προχθες ΔΕΝ επαιζε και παω να το τσεκαρω :) Θα κανω το ιδιο με το FAT32 αργοτερα με ενα mkv που ειναι μονο 1,4G και δεν επαιζε (παλι προχθες).

Θα επιστρεψω με αποτελεσματα.

Δημοσ.

Τζιφος. Το exFΑT δεν το διαβαζει η τηλεοραση.

Σε FAT32 κολλησε το φλασακι οπως εκανε και πριν. Προφανως δεν συνεργαζονται. Αν δεν εχει καποιος ιδεα το τι πρεπει να κανω, εγκαταλειπω :D

Ευχαριστω για τη βοηθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...