Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα το κινητο μου σημερα εκανε βουτια στην θαλασσα....ειχα το lg l90 ημουν πολυ ευχαριστημενος το μονο μου θεμα το 1 γιγα ραμ..... 

ψαχνω ενα τετραπυρηνο κινητο με τα χαρακτηρηστηκα του LG l90  8mp kamera kai micro sd και αν ειναι δυνατον να εχει παραπανω απο 1 γιγα ραμ....

τι εχετε να πρωτεινετε..

θα πρωτημουσα οχι sumsung.. ισος κατι μεσω σκρουτζ

Δημοσ.

Λίγο πάνω από τα λεφτά που είπες (στα 179€), αλλά πολύ καλό κινητό με πολύ καλή οθόνη. 8mp πίσω camera και 5mp μπροστινή. 1gb ram και 4πύρηνο  :-D

-> Link.png Site: Lg magna

Δημοσ.

καλησπέρα 

τα χρήματα είναι λίγα αλλά μπορείς να βρεις αξιόλογα κινητά 

ρίξε μια ματιά 

lg leon

sony

μην προτιμήσεις κινητά από (πλαίσιο,eshop,και αλλά no name κινητά) στα χρήματα που διαθέτεις μπορείς να πάρεις ένα πολύ καλό windows phone 

Δημοσ.

φιλε μου ψαχνω κατι αντιστηχο του lg l90.....

ανέβασε λίγο την τιμή ή εάν είναι αυστηρά στα χρήματα  που γράφεις πάρε κάποιο μεταχειρισμένα από τις αγγελίες υπάρχουν αρκετά σε άριστη εξωτερική και λειτουργική κατάσταση εκτός και δεν θες μεταχειρισμένο μια χαρά είναι το leon ή ξανά αγόρασε το lg l90 αφού έμεινες ευχαριστημένος 

Δημοσ.

φιλε μου το λ90 αν εξερεσουμε οτι δεν εχει 4γ που μου ειναι αχρηστο..δεν ειναι καλυτερο απο το λεον

??

στα σημεία είναι καλύτερο το lg l90 εγώ μεταξύ των δυο το lg l90 θα αγόραζα αφού είναι κάτι που το έχεις δοκιμάσει και γνωρίζεις ότι είναι κάλο στα χρήματα που διαθέτεις δεν μπορείς να έχεις και πολλές εναλλακτικές  επίσης ένα καλό κινητό κοντά στα χρήματα που διαθέτης και στα χαρακτηριστηκα που θες αξίζει και αυτό το lenovo 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...