Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασα για μια ακομα φορα το winmail στα 10αρια αλλα δεν μπορει να ανοιξει γιατι λεει οτι λειπει καποια βιβλιοθηκη . Καποια ιδεα ?

Ευχαριστω.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενδιαφέρον πρόγραμμα με αρκετές λειτουργίες είναι το mailbird. είναι καινούριο σχετικά. αν κάποιος θέλει να το δοκιμάσει ας μου στείλει με ένα πμ το email του ώστε να αποκτήσουμε την pro εκδοση

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οποιος τα εχει καταφερει ας βοηθησει αν γινεται αναλυτικα .

Εχω τα 7αρια 64bit και τον φακελο windows mail απο vista 64bit τον εχω αντιγραψει στο C /αρχεια εφαρμογων και δουλευει αψογα .

Τον βαζω στα 10αρια μαζι με τα .dll που αναφερονται πιο πριν αλλα δεν δουλευει .

Εχω ελληνικα windows .

Εινια ο μονος λογος που ακομα επιμενω στα 7αρια γιατι νομιζω τα 10αρια με τον ssd δισκο που εχω ειναι πιο γρηγορα

Τελικά τα κατάφερες ???

Μπόρεσες να τρέξεις το Outlook Express ή το Windows Mail των Vista στα 10άρια ???

Δημοσ.

Τελικά τα κατάφερες ???

Μπόρεσες να τρέξεις το Outlook Express ή το Windows Mail των Vista στα 10άρια ???

Οχι φιλε μου δυστυχως και ισως ειναι ο μονος λογος που δεν δοκιμαζω τα 10αρια .

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/1/2018 στις 9:27 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Ενα up μηπως και βρεθει λυση.....Αν καποιος εχει οτι χρειαζοντε τα 10αρια με ελλνικο μενου και μπορει ας τα ανεβασει καπου .

Ευχαριστω.

Μου φαίνεται παράξενο πως στην παγκόσμια κοινότητα, δεν έχει βρεθεί κάποιος να ματσάρει τα δύο προγράμματα ... 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nickgs είπε

Μου φαίνεται παράξενο πως στην παγκόσμια κοινότητα, δεν έχει βρεθεί κάποιος να ματσάρει τα δύο προγράμματα ... 

Πραγματικα ....Ενας φιλος απο εδω μου εχει προτυνει λυση αλλα λογω προσωπικων μου προβηλματων δεν μπορεσαμε να συνδεθε με teameviewer αν και το εχει με αγγλικο μενου και δεν ξερω αν δουλευει σε ελληνικα windows  .

Δημοσ.
Στις 31/1/2018 στις 3:28 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Πραγματικα ....Ενας φιλος απο εδω μου εχει προτυνει λυση αλλα λογω προσωπικων μου προβηλματων δεν μπορεσαμε να συνδεθε με teameviewer αν και το εχει με αγγλικο μενου και δεν ξερω αν δουλευει σε ελληνικα windows  .

Όταν κ όποτε το κοιτάξεις, σε παρακαλώ ενημέρωσέ με ... ;)

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδη κι αλλοι χρηστες με windows 10 βλεπω να ασχολουντε με το θεμα μπορει καποιος να βοηθησει με ελληνικη μεταφραση ?

https://www.eightforums.com/threads/how-to-reinstate-winmail-onto-windows-8-or-windows-10.3698/page-25

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/12/2018 στις 2:51 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Επειδη κι αλλοι χρηστες με windows 10 βλεπω να ασχολουντε με το θεμα μπορει καποιος να βοηθησει με ελληνικη μεταφραση ?

https://www.eightforums.com/threads/how-to-reinstate-winmail-onto-windows-8-or-windows-10.3698/page-25

Υπαρχει καποιο προσφατο update

https://www.eightforums.com/threads/how-to-reinstate-winmail-onto-windows-8-or-windows-10.3698/?fbclid=IwAR1_WFQc2wW1pk1RJYDvafr_e8mDp7TeMJqv5UPPwZ-QAKV5JpDgsEoWT1U

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Nice job Γιάννη.

Μόνο μια επισήμανση σε όποιον προσπαθήσει να ακολουθήσει τις οδηγίες. Στην Αγγλική μετάφραση δεν εμφανίζονται τα λινκ για τα zip (τουλάχιστον σε μένα, firefox & chrome), οπότε θα πρέπει να έχει και τα δύο λινκ ανοιχτά, το Αγγλικό για να διαβάζει και το αυθεντικό Ρώσσικο κείμενο για τα λινκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, micos000 είπε

Nice job Γιάννη.

Μόνο μια επισήμανση σε όποιον προσπαθήσει να ακολουθήσει τις οδηγίες. Στην Αγγλική μετάφραση δεν εμφανίζονται τα λινκ για τα zip (τουλάχιστον σε μένα, firefox & chrome), οπότε θα πρέπει να έχει και τα δύο λινκ ανοιχτά, το Αγγλικό για να διαβάζει και το αυθεντικό Ρώσσικο κείμενο για τα λινκ.

Το ξερω για αυτο εβλα και το Ρωσικο !!!!

Στα 10 εχω απανεργοποιησει τα update.Δεν ξερω αν εχει σημασια .

Εγω κατεβασα τα αρχεια και μετεφρασα με google την Αγγλικη σελιδα για ευκολια μου λογω κακων αγγλικων μου .

Ολα αυτα στο mydrive για να μην χαθουν.

Μαλιστα εχω και ενα φακελο απο τα windows vista (winmail) και τον εριξα στο program files και το εχω και σε ελληνικα .

100.png

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...