Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Για την ωρα παιδια μενω στα 7 που τα θεωρω πολυ πιο γρηγορα .Ισως αν βελτιωθουν τα 10αρια να τα ξαναδοκιασω.Τα εχω σε δισκο και "καθονται"

Στα 7αρια για να βαλω το winmail εκανα την εεξης "τριπλα"

Εβαλα σε ενα δισκο τα vista και πηρα τον φακελο Windows mail και τον αποθηκευσα καπου

Μπηκα στα 7αρια μετονομασα τον φακελο Window mail σε Windows mail old και εκανα επικοληση τον φακελο που ειχα παρει απο τα Vista . Αντεγραψα στη επιφανεια εργασιας το αρχειο WinMail.exe και απο εκει ξεκιναει η εφαρμογη

Το δοκιμασα και στα 10 το ιδιο "κολπο" αλλα δεν δουλευει .

τα 8/8.1 ειναι σιγουρα πιο γρηγορα απο τα 7 και επισης τα 10 θεωρω πιο γρηγορα απο τα 7. 

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μηπως τα 10αρια σε μενα είναι παρα μα παρα πολύ αργα γιατι  τα εχω παραλληλα με τα 7αρια εστω σε άλλο δισκο ? Κυριολοεκτικα σερνονται χωρις να εχω περασει καμμια εφαρμογή/πρόγραμμα .

Δημοσ.

Μηπως τα 10αρια σε μενα είναι παρα μα παρα πολύ αργα γιατι  τα εχω παραλληλα με τα 7αρια εστω σε άλλο δισκο ? Κυριολοεκτικα σερνονται χωρις να εχω περασει καμμια εφαρμογή/πρόγραμμα .

Έχεις εγκαταστήσει όλους τους drivers (κυρίως της κάρτας γραφικών); Μήπως κάνουν ακόμα updates;

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις εγκαταστήσει όλους τους drivers (κυρίως της κάρτας γραφικών); Μήπως κάνουν ακόμα updates;

Τους περασα από μονος μου...Θα τα αφήσω να κανουν ότι άλλο update εχουν διαθεσιμο και βλέπουμε.

Δημοσ.

Γιάννη Platano, για το Windows Mail στα 10άρια είπαμε ότι θέλει και το dll και όχι σκέτο το φάκελο από τα Vista. Το link που έδωσε ένας φίλος πιο πάνω τα λέει σωστά ήδη στν πρώτη σελίδα και τα downloads που δίνει είναι legit και με τσεκαρισμένα checksums (εννοώ ότι εγώ τα τσέκαρα). Επίσης δε χρειάζεται να έχεις το πρόγραμμα στο desktop όπως εσύ, μπορείς να κάνεις shortcut αρκεί να το εμφανίσεις μια φορά στο φάκελό του με το check στο Show protected operating system files (View Options).

Για την ταχύτητα, αν δεν κάνεις clean install δεν μπορείς να έχεις σωστή άποψη.

• Like 1
Δημοσ.

Γιάννη Platano, για το Windows Mail στα 10άρια είπαμε ότι θέλει και το dll και όχι σκέτο το φάκελο από τα Vista. Το link που έδωσε ένας φίλος πιο πάνω τα λέει σωστά ήδη στν πρώτη σελίδα και τα downloads που δίνει είναι legit και με τσεκαρισμένα checksums (εννοώ ότι εγώ τα τσέκαρα). Επίσης δε χρειάζεται να έχεις το πρόγραμμα στο desktop όπως εσύ, μπορείς να κάνεις shortcut αρκεί να το εμφανίσεις μια φορά στο φάκελό του με το check στο Show protected operating system files (View Options).

Για την ταχύτητα, αν δεν κάνεις clean install δεν μπορείς να έχεις σωστή άποψη.

Ευχαριστω.Όταν τα βαζω σε άλλο δισκο από αυτόν που εχω τα 7αρια  δεν θεωρείται καθαρη εγκατασταση ?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οποιος τα εχει καταφερει ας βοηθησει αν γινεται αναλυτικα .

Εχω τα 7αρια 64bit και τον φακελο windows mail απο vista 64bit τον εχω αντιγραψει στο C /αρχεια εφαρμογων και δουλευει αψογα .

Τον βαζω στα 10αρια μαζι με τα .dll που αναφερονται πιο πριν αλλα δεν δουλευει .

Εχω ελληνικα windows .

Εινια ο μονος λογος που ακομα επιμενω στα 7αρια γιατι νομιζω τα 10αρια με τον ssd δισκο που εχω ειναι πιο γρηγορα

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δες εδώ : http://www.eightforums.com/browsers-mail/3698-how-use-winmail-windows-8-a.html

Λειτουργεί άψογα και στα windows 10 , αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα.

Δοκιμασα αλλα η εντολη που λεει στο :

d) Now , we have to register the above dll. Open cmd and type : regsvr32 "c:/windows/system32\msidcrl30.dll" and press enter.

δεν μου δουλευει . Εξ αλλου νομιζω ειναι για αγγλικη εκδοση windows οποτε και το μενου θα ειναι στα αγγλικα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γιάννη, ο διάδοχος του Windows Mail από την ίδια την Microsoft είναι το Windows Live Mail, μέρος του πακέτου Windows Essentials, που παίζει κανονικά σε 8.1, άρα πιστεύω και σε 10άρια. Το interface μοιάζει αρκετά με το παλιό και δεν θα σε δυσκολέψει κάπου, αν και είναι προσαρμοσμένο βέβαια σε πιο σύγχρονη αισθητική και δεδομένα, έχει full integration με τα Windows, είναι δωρεάν και γενικά είναι must have για τους λάτρεις του "official software" σαν εσένα.

Windows_Live_Mail.png

• Like 1
Δημοσ.

δεν αγκαθιστω ποτε προγραμμα για email γιατι δεν υπαρχει λογος

χρησιμοποιω το gmail κ περναω μεσω αυτου ολους τους αλλους λογαριασμους

Δημοσ.

Γιάννη, ο διάδοχος του Windows Mail από την ίδια την Microsoft είναι το Windows Live Mail, μέρος του πακέτου Windows Essentials, που παίζει κανονικά σε 8.1, άρα πιστεύω και σε 10άρια. Το interface μοιάζει αρκετά με το παλιό και δεν θα σε δυσκολέψει κάπου, αν και είναι προσαρμοσμένο βέβαια σε πιο σύγχρονη αισθητική και δεδομένα, έχει full integration με τα Windows, είναι δωρεάν και γενικά είναι must have για τους λάτρεις του "official software" σαν εσένα.

Windows_Live_Mail.png

Σε ευχαριστω πολυ .Μαλλον για αυτο με βλεπω.

Διορθωση:

Σε αυτο  δεν βλεπω δυνατοτητα δημιουργιας επιστολοχαρτου που εχω στο παλιο..

post-40980-0-25351500-1460895530_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...