Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα .Εχουν τα 10 αρια καποαι εφαρμογη για μαζικη παρακολουθηση πολλων email ?Κατι σαν το παμπαλαιο outlook express ή την ξεχασμενη αλληλογραφια των windows ?

Ειναι σημαντικο για μενα για ταυτοχρονη αποστολη /ληψη σε διαφορετικα email .

Eυχαριστω.

Δημοσ.

Έχουν, λέγεται mail και είναι γεμάτο  bugs. Εμένα δεν μου συγχρονίζει τα email από ένα hotmail και ένα gmail, δηλαδή έχω δυο λογαριασμούς συνδεδεμένους αλλά η εφαρμογή δεν δείχνει ούτε ένα email :) 

Και δεν είμαι μόνο εγώ, στο store η εφαρμογή έχει κριτική 2.2 αν θυμάμαι καλά

Δημοσ.

Γιάννη βρήκες πρόγραμμα? 

Όχι δυστυχως και είναι σημαντικος για μενα  λογος που δεν τα δοκιμασα ακομα .

Η αληλογραφια των Windows που ειχαν τα vista και ειχα προσαρμοσει στα 7αρια με καπως έμμεσο τροπο με βολευει αφανταστα.

Δημοσ.

Ναι αυτό εννοώ - απ'τη στιγμή που το ξέρεις και το δουλεύεις στη δουλειά, θα έπρεπε να σου είναι εύκολο/βολικό και στο σπίτι. Τουλ. εγώ όταν πήγα από Outlook Express σε Office Outlook δεν είχα κάποιο θέμα.

Το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά για χρόνια (μόνη εξαίρεση μια σύντομη παρένθεση με Thunderbird) οπότε δυστυχώς δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αυτό εννοώ - απ'τη στιγμή που το ξέρεις και το δουλεύεις στη δουλειά, θα έπρεπε να σου είναι εύκολο/βολικό και στο σπίτι. Τουλ. εγώ όταν πήγα από Outlook Express σε Office Outlook δεν είχα κάποιο θέμα.

Το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά για χρόνια (μόνη εξαίρεση μια σύντομη παρένθεση με Thunderbird) οπότε δυστυχώς δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο.

Θα κανω μια προσπαθεια στο σπιτι να το ξαναδω ...Ευχαριστω,

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γιατί δε χρησιμοποιείς το Windows Mail (= Outlook Express) όπως λες ότι έκανες και στα Windows 7?

Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ (και στα 10άρια) και δεν το αλλάζω με τίποτα.

Για τη συνταγή θα χρειαστείς:

• το msidcrl30.dll να βρίσκεται στον φάκελο του προγράμματος (WinMail) ή στο System32
  • το msoe.dll από τα Vista
  • ένα reg file για να γίνει το πρόγραμμα το default mail handler και να καταχωρηθεί το mailto: link (προαιρετικά)

Υ.Γ. Τα dll να είναι από 32-bit ή 64-bit όπως τα 10άρια και όχι mix'n'match.

• Like 1
Δημοσ.

Δες εδώ : http://www.eightforums.com/browsers-mail/3698-how-use-winmail-windows-8-a.html

Λειτουργεί άψογα και στα windows 10 , αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα.

Ευχαριστω πολυ .Θα το δοκιμασω.

Γιατί δε χρησιμοποιείς το Windows Mail (= Outlook Express) όπως λες ότι έκανες και στα Windows 7?

Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ (και στα 10άρια) και δεν το αλλάζω με τίποτα.

Για τη συνταγή θα χρειαστείς:

• το msidcrl30.dll να βρίσκεται στον φάκελο του προγράμματος (WinMail) ή στο System32
  • το msoe.dll από τα Vista
  • ένα reg file για να γίνει το πρόγραμμα το default mail handler και να καταχωρηθεί το mailto: link (προαιρετικά)

Υ.Γ. Τα dll να είναι από 32-bit ή 64-bit όπως τα 10άρια και όχι mix'n'match.

Αυτο ακριβως θελω να χρησιμοποιησω.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

τον thunderbird που αναφερθηκε και πριν γιατι δεν τον δοκιμαζεις? ειναι για πολλους ο καλυτερος

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την ωρα παιδια μενω στα 7 που τα θεωρω πολυ πιο γρηγορα .Ισως αν βελτιωθουν τα 10αρια να τα ξαναδοκιασω.Τα εχω σε δισκο και "καθονται"

Στα 7αρια για να βαλω το winmail εκανα την εεξης "τριπλα"

Εβαλα σε ενα δισκο τα vista και πηρα τον φακελο Windows mail και τον αποθηκευσα καπου

Μπηκα στα 7αρια μετονομασα τον φακελο Window mail σε Windows mail old και εκανα επικοληση τον φακελο που ειχα παρει απο τα Vista . Αντεγραψα στη επιφανεια εργασιας το αρχειο WinMail.exe και απο εκει ξεκιναει η εφαρμογη

Το δοκιμασα και στα 10 το ιδιο "κολπο" αλλα δεν δουλευει .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...