koliri Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Γειας σας Έχω μια ΑΤΙ 6850 που αγόρασα το 2012 και αφού την δούλεψα ένα χρόνο έφυγα εξωτερικό και έμεινε να κάθεται. Τώρα που την ξαναδουλεύω για κανένα παιχνιδάκι πχ Civ 5, μήπως χρειάζεται αλλαγή πάστας? Τονίζω ότι η κάρτα έχει δουλέψει λίγο και όχι σε συνθήκες πίεσης.
Sheogorath Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δεν νομίζω, μια χαρά θα δουλεύει. Εδώ εγώ δουλέυω μια 9800gt με πάστα απο το 2008
koliri Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Τι θερμοκρασίες πιάνει; Την περίμενα αυτή την ερώτηση O λόγος που δεν έγραψα θερμοκρασίες είναι γιατί τώρα λείπω 3 μήνες από το σπίτι και δεν θυμάμαι πόσο έγραφε στο Saphire Trixx που χρησιμοποιούσα για να την τεστάρω. Με 80% βεβαιότητα θα πώ ότι έδειχνε γύρω στους 65-70c σε full load. Ήταν νορμάλ θερμοκρασίες πάντως γιατί διπλοτσέκαρα με τις επίσημες τιμές που έβρισκα σε φόρουμ και δεν είχα βρεί τίποτα να με ανησυχεί. Κυρίως από άποψη χρόνου ρωτάω μήπως χρειάζεται αλλαγή.
Millennium Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Εντάξει είναι,δε χρειάζεται να κάνεις κάτι.
devill0 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Για να μην ανοιγω καινουγργιο νημα...Σε 7770 σε full load 80c χρειαζεται λετε αλλαγη η παστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα