Dev1l Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Εμένα πάντως από όλο το σύνολο... μου άρεσε μόνο το... wallpaper της οθόνης! Λέτε να το πληρώνουμε και αυτό ? 1
ixthy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 1ον σταματήστε να ασχολείστε με την Apple σε θέμα για gaming PC. Η Apple δεν προσφέρει gaming mac και οποιασδήποτε σύγκριση πέφτει στο κενό. 2ον σταματήστε κάποιοι να λέτε ότι ο skylake και η 980 είναι σαβούρα. Για όνομα του Θεού! 3ον ακόμα και η 970 σε 1440p παίζει τα πάντα σε ultra προς το παρόν αρκεί βέβαια να υπάρχει και καλή cpu (4770 ή 4790). Εγώ ας πούμε άνετα σε ultra έπαιζα το shadow of mordor. Μη λέτε λοιπόν για την 980 που είναι και 20% πιο δυνατή ότι δεν πιάνει ultra σε 1440p. Γενικά λοιπόν μη λέτε πράγματα που μάλλον δεν τα έχετε δει στην πράξη. 4ον το όλο θέμα λοιπόν έρχεται στην τιμή. Η επιλογή της 980 προσωπικά με προβληματίζει μια και θα προτιμούσα για ένα τόσο high end PC την 980ti ή την 970 για vfm, αλλά εάν τελικά η τιμή είναι καλή, τότε όλα καλά. 1
ff7lucas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.Πάλι με την apple ασχολείστε ορισμένοι?Τελικά σας πονάει αρκετά και για κάποιους είναι το άπιαστο όνειρο που δεν μπορώ να αποκτήσω και συμβιβάζομαι με τα Windows boxes. πο πο φιλε ολα αυτα στην φωτο του αβαταρ σου ειναι windows boxew h apple ??? 1
manolllis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Συγνώμη αλλά δεν το είδα αλλά 3000 με 3500 ευρώ για pc gaming να παίζεις περίπου παιχνίδια με κονσόλα που κάνει στα 250 ευρώ περίπου. Ξέρω εγώ τι να πω.
ceasar1333 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 gtx 980?αντι να βαλει καμια titan x η 980 ti...σε 4κ δεν παιζεις με 980
Losser Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 gtx 980?αντι να βαλει καμια titan x η 980 ti...σε 4κ δεν παιζεις με 980 Αν πληρώσεις για titan, θα σου βάλει titan. Δεν λένε οχι...
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Losser μήπως είσαι υπεύθυνος στο τμήμα marketing της acer και πας να μας πλασάρεις στα μουλωχτά το νέο της desktop ; 1
Losser Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Losser μήπως είσαι υπεύθυνος στο τμήμα marketing της acer και πας να μας πλασάρεις στα μουλωχτά το νέο της desktop ; Ναι είμαι, μου έχουν αναθέσει την μεγάλη αγορά στην ελλάδα, με capital controls, και προσπαθώ να ανεβάσω τις πωλήσεις απο 3 desktop που είναι τώρα σε 4. Θα πάρω μπόνους ένα στικάκι...
XPHSTOS_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Στις περισσότερες των περιπτώσεων όπως αναφέρθηκε πρόκειται για αρπαχτή...Αλλά είναι φορές που υπάρχουν μηχανήματα τα οποία έχουν αρκετά parts τα οποία απαιτούν προσοχή και κυρίως αφορούν την υδρόψυξη...Όπως εξηγεί ο φίλος Linus στο παρακάτω βίντεο το να στήσεις μόνος σου και να το κάνεις optimize μπορεί να σου πάρει ώρες και απαιτεί και κάποια εξειδίκευση, δεν το κάνει ο τεχνικός της γειτονιάς σου αυτό...Αυτό το πληρώνεις... και έχεις και το "κεφάλι σου ήσυχο"...https://www.youtube.com/watch?v=u7A5FzwWsbg
exor Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 τα macintosh ειναι αλλο κολπο και η απλ ναι μεν δινει πιο αδυναμο hardware και ακριβα αλλα ! τα κομματια ειναι ελεγμενα απολυτως συμβατα και εχουν αυτο το θαυματουργο λειτουργικο που πανε ολα σφαιρα .. εχω δει πιο παλια σε bootcamp macbook, windows να τρεχουν πιο γρηγορα απο κτηνος pc
Losser Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 τα macintosh ειναι αλλο κολπο και η απλ ναι μεν δινει πιο αδυναμο hardware και ακριβα αλλα ! τα κομματια ειναι ελεγμενα απολυτως συμβατα και εχουν αυτο το θαυματουργο λειτουργικο που πανε ολα σφαιρα .. εχω δει πιο παλια σε bootcamp macbook, windows να τρεχουν πιο γρηγορα απο κτηνος pc Έχουμε και ασυμβατότητα ? Macbook να τρέχει πιο γρήγορα απο κτήνος pc ? Που στην σκάλα ?
atheatos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Καταρχάς η Apple δεν φτιάχνει υπολογιστές με εξαρτήματα που μπορείς να τα βρεις και μονος σου στο εμπόριο και να έχεις ακριβώς την ίδια εμφάνιση και μέγεθος με ένα mac. Το συγκερκιμενο pc του θέματος μπορεί να φτιαχτει πιστό αντιγραφο με κομμάτια του εμποριου, απο έναν απλο χρήστη. Ενα mac παρα πολυ δύσκολα μπορεί να αντιγραφεί πιστα με κομμάτια του εμπορίου, σχεδόν αδύνατο θα έλεγα, ειδικά στο φινίρισμα και στην συναρμολόγηση. Το predetor απευθύνεται σε χρήστες gaming ενω το αντιστοιχο mac pro σε επαγγελματίες που θέλουν κατι μικρό και αθόρυβο. 1
21century Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Πραγματικό τέρας επιδόσεων με κόκκινο χρώμα
Razor333 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 τα macintosh ειναι αλλο κολπο και η απλ ναι μεν δινει πιο αδυναμο hardware και ακριβα αλλα ! τα κομματια ειναι ελεγμενα απολυτως συμβατα και εχουν αυτο το θαυματουργο λειτουργικο που πανε ολα σφαιρα .. εχω δει πιο παλια σε bootcamp macbook, windows να τρεχουν πιο γρηγορα απο κτηνος pc Δηλαδη ακομα και χωρις το θαυματουργο λειτουργικο, παλι πιο γρηγορο το mac; Θα βαζει λιγο απο την μαγεια της η apple στο bootcamp, δεν εξηγειτε αλλιως. Επι του θεματος, το οτι υπαρχει μια μεριδα ανθρωπων που ασχολειται με system build, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και πολλοι που θα μπουνε σε ενα καταστημα και θα αγορασουν εναν τετοιο υπολογιστη. Παντως τα 4Κ μονο vfm δεν ειναι, πολλα λεφτα, τωρα με τα βιας εισαι καλυμενος για 2Κ με την ακριβοτερη καρτα γραφικων ή παιζεις με παραχωρησεις και μικροτερο framerate με φθηνοτερες καρτες και οταν λεμε φθηνοτερες μιλαμε για 250-300€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα