Fulgore Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 θα δωσεις του κοσμου τα λεφτα και θα εχεις μια gtx980 για gaming?...μεσα σε ενα χρονο θα ξερογλυφεσαι για τις νεες Pascal Και υποτιθεται οτι αυτοι που θα αγορασουν το παραπανω γνωριζουν τι ειναι το Pascal? Επισης μια χαρα ειναι η 980 για 1080 και 1440p(High ομως οχι Ultra). 2
Chocobo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Αν έχεις λεφτά δεν σε ενδιαφέρει να το αγοράσεις κομμάτι κομμάτι και να το συναρμολογήσεις... Ψάχνεις άλλα πράγματα. πχ αξιοπιστία, σταθερότητα, ψάχνεις ένα μηχάνημα που κάποιος άλλος έχει φάει ώρες για να βρει την ιδανική αναλογία κτλ Δεν είναι όλα στην ζωή τα λεφτά και τα ευρώ... ειδανική αναλογία.? δεν φτιάχνεις βόμβα άραξε..¨οπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα μόνος ξεκίνησα να φτιάχνω ΟΛΑ τα pc που είχα. Λόγω περιορισμένου budget διάλεγα τα κομμάτια και επειδή ήθελα να μάθω και να έχω μια άλφα εμπειρία τα έστηνα μόνος.λαθάκια έκανα αλλά τίποτα που να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα.Στην εποχή του ιντερνετ ειμαστε πόσο δύσκολο πια να googlareis.Απο μια μιτρική ξεκινάς και σου λέει ακριβώς τι θέλει πάνω. Σταθερότητα είχα πάντα ποτέ δεν έχω βιώσει μπλέ οθόνες ή σοβαρά προβλήματα.Μικροπροβληματάκια με drivers κλπ ναι αλλά αυτο δεν είναι κάτι που θα αποφύγεις αν πάρεις το έτοιμο PC. Απο οποιοδήποτε κατάστημα εξάλου έχουν τσάμπα στήσιμο αν είσαι άσχετος και δωρεάν δοκιμή πως όλα δουλεύουν σωστά πριν το πάρεις. Τέλος για μένα δεν νοείται να δώσεις τόσα λεφτά και να μην βιώσεις την ικανοποίηση ότι το έστησες μόνος,να μην βάλεις ένα ωραιο κουτί γενικά να προσέξεις το case modding για ένα ωραίο αισθητικά αποτέλεσμα.Να έχεις ένα πύργο που τον βλέπεις και γουστάρεις. 8
Losser Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 ειδανική αναλογία.? δεν φτιάχνεις βόμβα άραξε..¨οπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα μόνος ξεκίνησα να φτιάχνω ΟΛΑ τα pc που είχα. Λόγω περιορισμένου budget διάλεγα τα κομμάτια και επειδή ήθελα να μάθω και να έχω μια άλφα εμπειρία τα έστηνα μόνος.λαθάκια έκανα αλλά τίποτα που να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα. Σταθερότητα είχα πάντα ποτέ δεν έχω βιώσει μπλέ οθόνες ή σοβαρά προβλήματα.Μικροπροβληματάκια με drivers κλπ ναι αλλά αυτο δεν είναι κάτι που θα αποφύγεις αν πάρεις το έτοιμο PC. Απο οποιοδήποτε κατάστημα εξάλου έχουν τσάμπα στήσιμο αν είσαι άσχετος και δωρεάν δοκιμή πως όλα δουλεύουν σωστά πριν το πάρεις. Τέλος για μένα δεν νοείται να δώσεις τόσα λεφτά και να μην βιώσεις την ικανοποίηση ότι το έστησες μόνος,να μην βάλεις ένα ωραιο κουτί γενικά να προσέξεις το case modding για ένα ωραίο αισθητικά αποτέλεσμα.Να έχεις ένα πύργο που τον βλέπεις και γουστάρεις. Αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος. Υπάρχουν άτομα που δεν θέλουν να βιώσουν αυτή την εμπειρία... Υπάρχουν άτομα που ασχολούνται σοβαρά με το gaming, και δεν έχουν θέληση / χρόνο να παίζουν με τον driver, το σφάλμα κτλ. Υπάρχουν εταιριες που πουλάνε μόνο o/c pc, με υποστήριξη κτλ, κάτι που δεν μπορεί να κάνει πχ ο 20 χρονος τεχνικός του public
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Losser αν έχεις λεφτά και δίνεις ας πούμε τρία χιλιάρικα για pc παίρνεις το καλύτερο δυνατό σε αυτά τα λεφτά, το οποίο θα είναι φυσικά και επιλογή κομμάτι κομμάτι και όχι έτοιμη λύση. Οι έτοιμες λύσεις δεν αξίζουν, η χαρά που σου προσφέρει η αίσθηση ότι έχτισες μόνος σου τα κομμάτια που αγόρασες είναι απερίγραπτη και συν επίσης ότι σου μένουν και αρκετά λεφτά στην τσέπη. Οι έτοιμες λύσεις δεν έχουν λόγο ύπαρξης για τους συνειδητοποιημένους που ασχολούνται με pc, τώρα από τέτοια τσιμπάνε οι άσχετοι. Και εγώ όταν ήμουν άσχετος τσίμπαγα και πολύ μάλιστα, θαύμαζα αυτό που έβλεπα, όταν όμως άρχισα να ασχολούμαι και συνειδητοποίησα τι θαύμαζα τα έβαλα με τον εαυτό μου γιατί θαύμαζα κάτι λανθασμένο, δηλαδή μια έτοιμη, πανάκριβη και όχι τόσο ικανή για τα λεφτά της gaming σύνθεση. 2
Losser Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Losser αν έχεις λεφτά και δίνεις ας πούμε τρία χιλιάρικα για pc παίρνεις το καλύτερο δυνατό σε αυτά τα λεφτά, το οποίο θα είναι φυσικά και επιλογή κομμάτι κομμάτι και όχι έτοιμη λύση. Οι έτοιμες λύσεις δεν αξίζουν, η χαρά που σου προσφέρει η αίσθηση ότι έχτισες μόνος σου τα κομμάτια που αγόρασες είναι απερίγραπτη και συν επίσης ότι σου μένουν και αρκετά λεφτά στην τσέπη. Οι έτοιμες λύσεις δεν έχουν λόγο ύπαρξης για τους συνειδητοποιημένους που ασχολούνται με pc, τώρα από τέτοια τσιμπάνε οι άσχετοι. Και εγώ όταν ήμουν άσχετος τσίμπαγα και πολύ μάλιστα, θαύμαζα αυτό που έβλεπα, όταν όμως άρχισα να ασχολούμαι και συνειδητοποίησα τι θαύμαζα τα έβαλα με τον εαυτό μου γιατί θαύμαζα κάτι λανθασμένο, δηλαδή μια έτοιμη, πανάκριβη και όχι τόσο ικανή για τα λεφτά της gaming σύνθεση. Αλλο turbo-x ετοιμη λύση, άλλο κοτσοβολος έτοιμη λυση, άλλο acer έτοιμη λυση. Yπάρχουν εταιρίες που πουλάνε desktops 4000+, με online υποστηριξη, προσαρμοσμενες ρυθμισεις, o/c κτλ, και υπάρχει κόσμος που τα αγοράζει, αλλιώς δεν θα υπηρχαν... 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Σιγά το πράμα, τι να την κάνεις την υποστήριξη και τις χίλιες δύο βλακείες που χρυσοπληρώνεις αγοράζοντας ένα τέτοιο μηχάνημα, αν μιλάγαμε για λαπτοπ εκεί να πω ναι μιας και η πρόσβαση σε τόσο λεπτεπίλεπτο hardware είναι ρίσκο και ειδικά αν έχεις πάρει ακριβό laptop και σου πάθει κάτι. Συμφωνώ πως οι έτοιμες λύσεις εταιρειών όπως acer, alienware είναι κλάσεις ανώτερες σε αντίθεση με τις turbo x οι οποίες είναι κάκιστες, αλλά και πάλι δεν αξίζουν. Υποτίθεται πως όταν στήνεις ένα μηχάνημα κομμάτι κομμάτι και αρχίζεις και το δουλεύεις μαθαίνεις σιγά σιγά πως λειτουργεί, θα έρθουν μέρες που θα θες να ασχοληθείς με κάθε κομμάτι του, τι κάνει, πως φτιάχνεται αν χαλάσει και τέτοια. Δηλαδή αποκτάς μια εμπειρία και ότι πάθει το pc σου θα ξέρεις να το διορθώσεις χωρίς να πληρώσεις τεχνικό, επισκευάζοντας την ζημιά μόνος σου και η χαρά της εμπειρίας θα είναι μεγάλη. 1
Chocobo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Αλλο turbo-x ετοιμη λύση, άλλο κοτσοβολος έτοιμη λυση, άλλο acer έτοιμη λυση. Yπάρχουν εταιρίες που πουλάνε desktops 4000+, με online υποστηριξη, προσαρμοσμενες ρυθμισεις, o/c κτλ, και υπάρχει κόσμος που τα αγοράζει, αλλιώς δεν θα υπηρχαν... δεν αμφηβάλει κανείς ότι κάποιος τα αγοράζει.Το θέμα είναι αν αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Η απάντηση είναι και ναι και όχι. Ναι για κάποιον που δεν τον νοιάζουν τα χρήματα,δεν του αρέσει το ψάξιμο,δεν έχει μεράκι για το pc του και το βλέπει καθαρά ως μηχάνημα Όχι για τους αντίθετους λόγους που είπα παραπάνω. Αυτός που έχει την όρεξη και την γνώση δεν έχει τρομερά θέματα.Αυτός που είναι άσχετος δεν πάει να πάρει τον Acer ή τον υπολογιστή της NASA πάλι μαλακία θα κάνει όσο online υποστήριξη και αν του παρέχουν. Φιλικά. 1
Losser Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Σιγά το πράμα, τι να την κάνεις την υποστήριξη και τις χίλιες δύο βλακείες που χρυσοπληρώνεις αγοράζοντας ένα τέτοιο μηχάνημα, αν μιλάγαμε για λαπτοπ εκεί να πω ναι μιας και η πρόσβαση σε τόσο λεπτεπίλεπτο hardware είναι ρίσκο και ειδικά αν έχεις πάρει ακριβό laptop και σου πάθει κάτι. Συμφωνώ πως οι έτοιμες λύσεις εταιρειών όπως acer, alienware είναι κλάσεις ανώτερες σε αντίθεση με τις turbo x οι οποίες είναι κάκιστες, αλλά και πάλι δεν αξίζουν. Υποτίθεται πως όταν στήνεις ένα μηχάνημα κομμάτι κομμάτι και αρχίζεις και το δουλεύεις μαθαίνεις σιγά σιγά πως λειτουργεί, θα έρθουν μέρες που θα θες να ασχοληθείς με κάθε κομμάτι του, τι κάνει, πως φτιάχνεται αν χαλάσει και τέτοια. Δηλαδή αποκτάς μια εμπειρία και ότι πάθει το pc σου θα ξέρεις να το διορθώσεις χωρίς να πληρώσεις τεχνικό, επισκευάζοντας την ζημιά μόνος σου και η χαρά της εμπειρίας θα είναι μεγάλη. Υπάρχουν gamers που δεν έχουν τον χρονο και την διαθεση, να μάθουν πως λειτουργει το κάθε κομματι κτλ, δεν τους ενδιαφέρει. Τους ενδιαφέρει να μην κρασαρει το Pc δεν αμφηβάλει κανείς ότι κάποιος τα αγοράζει.Το θέμα είναι αν αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Η απάντηση είναι και ναι και όχι. Ναι για κάποιον που δεν τον νοιάζουν τα χρήματα,δεν του αρέσει το ψάξιμο,δεν έχει μεράκι για το pc του και το βλέπει καθαρά ως μηχάνημα Όχι για τους αντίθετους λόγους που είπα παραπάνω. Αυτός που έχει την όρεξη και την γνώση δεν έχει τρομερά θέματα.Αυτός που είναι άσχετος δεν πάει να πάρει τον Acer ή τον υπολογιστή της NASA πάλι μαλακία θα κάνει όσο online υποστήριξη και αν του παρέχουν. Φιλικά. Τι σχέση έχει η γνώση και η όρεξη, όταν πχ πέσεις σε μια ελατομματικη μεταχειρισμένη κάρτα γραφικων απο το skroutz ?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Υπάρχουν gamers που δεν έχουν τον χρονο και την διαθεση, να μάθουν πως λειτουργει το κάθε κομματι κτλ, δεν τους ενδιαφέρει. Τους ενδιαφέρει να μην κρασαρει το Pc Εντάξει ισχύει και αυτό αλλά και πάλι δεν βγαίνουν κερδισμένοι . Anyway, ας πάρει καθένας ότι θέλει, για αυτό άλλωστε υπάρχουν και τόσες επιλογές, για να διαλέγει καθένας ότι επιθυμεί και αν επιλέξει κάτι λάθος θα κοιτάξει να μην επαναλάβει τέτοια αγορά στο μέλλον.
Chocobo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Τι σχέση έχει η γνώση και η όρεξη, όταν πχ πέσεις σε μια ελατομματικη μεταχειρισμένη κάρτα γραφικων απο το skroutz ? Ο.ο ε.? Δεν ξέρω κάνα μαγαζί σκρουτζ να πουλάει ελατωματικές μεταχειρισμένες κάρτες,Ξέρω να πουλάνε νέες που αν έχουν πρόβλημα τις καλύπτει η εγγύηση. ξεκώλα πια απο το σκεπτικό ΄΄αν το στήσεις μόνος θα κρασάρει συνέχεια΄΄ 2
Losser Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Εντάξει ισχύει και αυτό αλλά και πάλι δεν βγαίνουν κερδισμένοι . Anyway, ας πάρει καθένας ότι θέλει, για αυτό άλλωστε υπάρχουν και τόσες επιλογές, για να διαλέγει καθένας ότι επιθυμεί και αν επιλέξει κάτι λάθος θα κοιτάξει να μην επαναλάβει τέτοια αγορά στο μέλλον. Εαν το στήσεις μόνος σου, και φας ένα restart και σου πέσει το helmet (2000 ευρώ), κέρδισες ή έχασες τελικά ? Ο.ο ε.? Δεν ξέρω κάνα μαγαζί σκρουτζ να πουλάει ελατωματικές μεταχειρισμένες κάρτες,Ξέρω να πουλάνε νέες που αν έχουν πρόβλημα τις καλύπτει η εγγύηση. ξεκώλα πια απο το σκεπτικό ΄΄αν το στήσεις μόνος θα κρασάρει συνέχεια΄΄ Ρώτα να μάθεις... Εμένα δεν κρασάρουν τα pc μου, αλλά κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί αρκετά θα έχει θέμα...
loyal R Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πολυ δυνατο! Τερατακι! Πιθανοτητα να το αγορασω!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Στο εξωτερικό -εκτός από την αιώνια υπερτιμημένη alienware- υπάρχουν πολλοί "boutique PC συναρμολογητές" που πουλάνε με σχετικά μικρό καπέλο - τόσο που να αξίζει για κάποιον που δεν θέλει να ασχοληθεί. Με καπέλα της τάξης του 50 και 60%, ή με τα "gaming" επώνυμα πισια των 1100 ευρω με καρτούλες 750 ti, που πωλούνται στην ελλάδα, από την άλλη, προφανώς και μιλάμε για κοροϊδία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα