domino Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 ξερω οτι ειναι ενα θεμα καθαρα προσωπικο ομως χρειαζομαι βοηθεια ιδιαιτερως των οπαδων της sony ενω ειχα καταληξει στο z2 πανω σε ενα ψαξιμο ειδα το c4 ποιο θεωρειται καλυτερη αγορα??? και γιατι??? κατι που ειδα στην κατασκευη ειναι οτι το c4 ειναι φτιαγμενο με μεταλλο και γιαλι ενω το z2 λεει μονο γιαλί ,τι εννοουν??? πραγματικα θελω βοηθεια σας ευχαριστω
GianniSM Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Phaflet με 2600 μπαταρία, δεν μου κάθεται καλά. Κατά τα άλλα αν σε καλύπτει μια χαρά συσκευή είναι. Δες τις ανάγκες σου, αν θες σούπερ μπαταρία και μικρότερη οθόνη τότε Ζ2. Αν θες μεγάλη οθόνη το C4
domino Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 δεν ειναι μονο το θεμα της οθονης αυτην την στιγμη εχω το sony c2 το ειχα παρει επειδη ειναι και δικαρτο γιαυτο σκαλωσα περισσοτερο,ομως χωρις να γνωριζω ποιο ειναι πιο <<δυνατο>> μηχανημα και επειδη και η τιμη ειναι ιδια .... πιστευετε δηλαδη οτι το c4 δεν εχει τοσο δυνατη μπαταρια?? αυτο πως το καταλαβαινουμε??
darksider13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 η μπαταρια του Ζ2 ειναι ανωτερη 3200mh εναντι 2600 του c4, το Ζ2 εχει καλυτερη καμερα πισω, το c4 εχει καλυτερη καμερα μπροστα για selfie..... δες και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα και κρινε, για μενα παρε Z2, αλλιως αν εχεις υπομονη ανακοινωθηκε το sony xperia Μ5 σε πολυ καλη τιμη απ οτι ακουγεται λογικα σε κανενα μηνα θα ερθει κι απο τα μερη μας.
domino Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 το m5 ειναι δικαρτο?? και αυτο με το μεταλλο και το γιαλι ??? ειναι καλο??? εχω δει το z2 .η αληθεια ειναι οτι το φοβηθηκα λιγο,ειναι ευαισθητο στο πεσιμο??? το c3 εχει φαει τουμπες και τουμπες και στεκει αγερωχο και δεν θα το αλλαζα αν δεν ηταν η ram γιαυτο ειδα το z2 το οποιο εχει 3 gb ram oμως και το c4 εχει καλη ram στα 2 gb και ειναι και δικαρτο με τις φωτο δεν ασχολουμαι καθολου ομως χρησιμοποιω ιντερνετ πολυ και αποθηκευση αρχειων αρκετα στη δουλεια μου οποτε μπερδευτηκα
darksider13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 το Μ5 δεν θα ειναι δικαρτο, θα εχει 3gb ram πλαστικο ειναι χωρις γυαλι πισω αλλα μοιαζει με γυαλι οπως το m4 aqua, αδιαβροχο και τιμη 360 - 380 απ οτι διαβασα ριξε ενα ψαξιμο στο google για περισσοτερες πληροφοριες και το χρυσο χρωματακι ειναι σουπερ, βασικα οποιο κινητο να παρεις καλο ειναι να το βαλεις και μια θηκη γιατι εξαρταται πως θα πεσει αναξαρτητα αν εχει γυαλι πισω ή οχι... το γυαλι πισω της sony παντως ειναι αρκετα ανθεκτικο δες και βιντεακια με drop test στο youtube για να πιστεις.
greekbusters Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 το c4 αν δεν κανω λαθος δεν εχει βγει ακομα? παντως το Ζ2 ειναι κορυφαιο το προτεινω με χιλια.το ειχα και μιλαω εκ πειρας.οτι ειναι ευαισθητο ειναι , ισως και αρκετα θα ελεγα , ιδιως η πλατη. με ξτρα γυαλι και θηκη δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Παντως στην κατηγορια ειναι πολυ καλο και επισης αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ειναι οτι δεν ζεσταινοταν τοσο σε σχεση οσο με αλλα ιδιας κατηγοριας.Το Μ5 δεν εχει βγει ακομα οποτε υπομονη αν θες να το προτιμησεις
domino Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 το c4 εχει βγει ,και εκει ηταν που σκαλωσα αν το z2 ηταν δικαρτο το ειχα κιολας παρει δεν πειραζει με βλεπω να κουβαλαω 2 κινητα το m5 φαινεται καταπληκτικο παντως big temptation
Fulgore Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Εμενα παντως ολα τα Sony ιδια μου δειχνουν τι να σου πω Και αυτη η Sony στο C4 τι 2gb ram ρε γμτ ...... Το m5 φενεται καλο(αν και επρεπε να ειχε 4gb ram για τα χρηματα που ζηταει)αλλα πολυ ακριβο δυστηχως.
domino Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Χαχαχα δεν έχεις άδικο Εμείς στην οικογένεια είμαστε χωρισμενοι στα δύο Sony vs Samsung Όλα Sony εγώ, όλα Samsung η αδερφή μου Τώρα φτάσαμε στο συμβιβασμό χαχαχα Νομίζω είναι και που κολλάς Εμένα μου αρέσει η Sony Με βολεύει, νιώθω άνετα όταν χειρίζομαι Sony Οπότε πιστεύω ότι έτσι νιώθουν οι άλλοι όταν χειρίζονται κάτι άλλο Όσο για το ακριβό, ναι είναι ακριβότερα σε σχέση με άλλα στις ίδιες προδιαγραφές Αλλά είναι κόλλημα μεγάλο
Fulgore Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Χαχαχα δεν έχεις άδικο Εμείς στην οικογένεια είμαστε χωρισμενοι στα δύο Sony vs Samsung Όλα Sony εγώ, όλα Samsung η αδερφή μου Τώρα φτάσαμε στο συμβιβασμό χαχαχα Νομίζω είναι και που κολλάς Εμένα μου αρέσει η Sony Με βολεύει, νιώθω άνετα όταν χειρίζομαι Sony Οπότε πιστεύω ότι έτσι νιώθουν οι άλλοι όταν χειρίζονται κάτι άλλο Όσο για το ακριβό, ναι είναι ακριβότερα σε σχέση με άλλα στις ίδιες προδιαγραφές Αλλά είναι κόλλημα μεγάλο Δυστηχως δεν μου κανει εντυπωση το παραπανω ειδικα για Ελλαδα Κριμα γιατι νομιζα οτι τα Sony αρεσαν περισσοτερο στις κοπελες απο οτι τα Samsung
domino Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 μπα εγω παντου samsung βλεπω χαχαχα ειδικα στα κοριτσια λολ η μεγαλη μοu κορη πηρε samsung το πασχα αλλα ολως παραδοξως απογοητευθηκε γιατι λεει ζεσταινεται η μπαταρια πολυ και πεφτει και πολυ γρηγορα σε σχεση με το vodafone smart 3 που ειχε και η μικρη ξαναδιαλεξε vodafone to prime 6 γιατι ολες λεει samsung εχουν και αυτη θελει να ξεχωριζει τι να πεις??? και ναι πιστευω οτι η sony ειναι πολυ τσιγγουνα οσον αφορα την ram θα μπορουσε να κανει αυτο που κανει και η samsung στα μεσαια κινητα που δινει και 1,5 ram τουλαχιστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα