Nikos200 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καλησπερα μετα απο πολυ ερευνα κατεληξα σε δυo μοντελα K3 note Lenovo και UMI Iron. Τελικα πηρα το UMI. Επελεξα αυτο μιας και το ντιζαιν του καθως και οτι ειναι ρουταρισμενω απο την ιδια την εταιρια με κερδισε. Τωρα αμα κρατησει 1,5 χρονο χαρουμενος θα ειμαι. Αυτο που θα ηθελα θα ηταν γνωμες οσο αναφορα την αγορα μου σε αυτο το μοντελο αντι το αλλο. Αν και το Λενοβο εχει ορισμενα χαρακτηριστικα αρκετα καλυτερα, μιας και πιστευω η Λενοβο ειναι μεγαλυτερη σε πειρα και μεγεθος εταιρια. Με φοβιζει αρκετα η ακτηνοβολια που μπορει να εχει το κινητο οπως και τα κινεζικα γενικοτερα. Καποιος που να ξερει ας μας ενημερωσει. Ευχαριστω!
voldemort Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Εγω παντως δεν μπορεσα να βρω ποσο sar εχει το Umi iron. Κοιταξε...σε γενικες γραμμες ενα κινητο μεχρι 0,6-0,7 sar θεωρειται απο τα καλυτερα σε επιπεδο ακτινοβολιας. Απο 0,8-1,2 αρχιζει και κοκκινιζει(νομιμα που λεει ο λογος αλλα δεν ειναι και οτι το καλυτερο). Και υπαρχουν και κινητα με sar πανω απο 1,5 που ειναι κακιστα. Εαν εσυ ξερεις οτι εχει υψηλο sar απλα στο σπιτι να το εχεις επανω στο τραπεζι και μακρυα σου και αν χρησιμοποιεις το κινητο ως ξυπνητηρι να το βαζεις σε flight mode το βραδυ. Για την καθημερινοτητα χρησιμοποιησε hands free ή βαζε ανοικτη ακροαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα