Dimitrislos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 η lg υποσχε8ηκε για το g2 λολυ και δε πηρε. η σονυ μεσα στον ιουλιο για τα Ζ και δε πηρανε. ολες μεσα στο timeplan τους πεφτουν... Έχω το Xperia Z και πήρε, τις μ@***ιες ας τες... όλο εξυπνάδες μερικοί μερικοί...
stfaros Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 εχω ενα iphone 5 ( 3 ετιας ) , κι τρεχω απροβληματιστα στο ios 9 beta ( δεν εχει βγει ακομα ) ηδη ! ο νοων νοειτω 2
panos- Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Στο g2 την περασα και εγω και οχι μεσω ΟΤΑ αλλα αυτο δε σημαινει πως ο μεσος χρηστης ξερει πως να την περασει και για τα Ζ εννοουσα την 5.1 που ανακοινωσε οτι θα παρουν μεσα στον ιουλη... Πηρε το Z1c σου 5.1? γιατι το δικο μου οχι. το να το παιξεις πως ξερεις να περνας μια ROM σε ενα κινητο σε tech site νταξ δεν ξερουν ομως ολοι... Ποιος είπε ότι πέρασε ROM? Με το πρόγραμμα της LG το έβαλε official χωρίς καμία ROM. Να διαβάζουμε και τι λέμε.. Και ναι, το Z1C έχει πάρει Lolipop..
sta2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δεν ειπα για lollipo στο Ζ1c αλλα για 5.1 τριτο σχολιο που γραφω κι ακομα να το καταλαβετε. αιντε κραξτε κι αλλο
panos- Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δεν ειπα για lollipo στο Ζ1c αλλα για 5.1 τριτο σχολιο που γραφω κι ακομα να το καταλαβετε. αιντε κραξτε κι αλλο 5.1.1 πήρα εγώ official!
musitsa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Εχεις δει πουθενα κανα review για αποδοση?? Γτ δεν ξερω αν πρεπει να το βαλω ή οχι εγώ ακόμα δεν έχω λάβει ειδοποίηση στο lg g2 για Lollipop Δεν υπάρχει Over The Air update η 5.0.2 για το G2. Κατεβάζετε LG SUPPORT TOOL και την κάνετε μέσω PC. Περίπου 40' θέλει συνολικά. Reset factory settings πριν και μετά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Το είχα και ήταν απροβλημάτιστο. Μετά την 4.4.2 η καλύτερη έκδοση android αλλά με μειωμένη αυτονομία vs καλύτερα γραφικά. Ο καλύτερος επεξεργαστής που έχω δουλέψει μέχρι σήμερα (SD800) και γενικά το καλύτερο κινητό που πέρασε από τα χέρια μου. Όσοι είστε στην KIT KAT μην αναβαθμίσετε σε lollipop, πιστεύω δεν έχει νόημα (για το G2 μιλάω πάντα).
Vangelis_D9 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Και σε μένα στο LG L90 πήρα Lollipop μέσω LG Suite. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα ίσα ίσα που βελτιώθηκε σε μερικά σημαντικά σημεία ενώ όποιο μικρολαγκ παρατήρησα συμβαίνει όταν καθαρίζω τις εφαρμογές με το task manager οπότε αφήνουμε στη ram όποιες εφαρμογές χρησιμοποιούμε συχνά μέχρι να τις κλείσουμε στο τέλος της μέρας.
Federer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω με τις εταιρίες που ασχολούνται με android. Αποφασίζει η Samsung να δώσει 5.1.1 για το S5. Γιατί δεν το δίνει ταυτόχρονα σε όλες τις unbraded συσκευές, σε όλο το κόσμο (δεν μιλάω για συσκευές απο παρόχους). Ταυτόχρονα όμως και σε αγγλικές, γαλλικές κτλ συσκευές και όχι με 1 μήνα καθυστέρηση. Η apple γιατί δίνει ταυτόχρονα τα update σε όλα τα 5S ας πούμε; Δεν μιλάω να δώσει ταυτόχρονα σε S5, S6, Note κτλ αλλα στην ίδια συσκευή.
thor21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Για τους πιο πάνω φίλους που προφανώς έχουν apple και ios να αναφερθεί ότι δίνονται άμεσα και σε όλες τις συσκευες τους τα update λόγω ότι έχουν να κανουν το πολύ με 4 άντε 5 το πολύ συσκευές κινητής και το ίδιο συσκευών tablet.Και πάλι υπάρχουν bugs μέχρι να στρώσει το καινούριο λογισμικό.Ή google έχει να τροφοδοτήσει σε εκατοντάδες συσκευές, ακόμα και ή κουτση Μαρία κάνει εταιρία κ φοράει android επάνω. Στις nexus συσκευές της όμως περνάει άμεσα , όπως και ή apple την καινούρια έκδοση του λειτουργικού της φυσικά με bugs αλλά και με διορθώσεις.Δεν υπάρχει σύγκριση είναι 2 λειτουργικά με διαφορετικό προσανατολισμό.Σκεφτείτε ότι ένας χρήστης με jailbreak έχει περίπου τις ίδιες δυνατότητες με μια μη root (αρουταριστη συσκευη,) android. Τελοσπαντων φοράω lollipop χωρίς πρόβλημα στο nexus 7 2013 και στο huawei honor προς το παρόν τη beta lollipop περιμένοντας κάποιες διορθωσουλες.
Federer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Για τους πιο πάνω φίλους που προφανώς έχουν apple και ios να αναφερθεί ότι δίνονται άμεσα και σε όλες τις συσκευες τους τα update λόγω ότι έχουν να κανουν το πολύ με 4 άντε 5 το πολύ συσκευές κινητής και το ίδιο συσκευών tablet.Και πάλι υπάρχουν bugs μέχρι να στρώσει το καινούριο λογισμικό.Ή google έχει να τροφοδοτήσει σε εκατοντάδες συσκευές, ακόμα και ή κουτση Μαρία κάνει εταιρία κ φοράει android επάνω. Στις nexus συσκευές της όμως περνάει άμεσα , όπως και ή apple την καινούρια έκδοση του λειτουργικού της φυσικά με bugs αλλά και με διορθώσεις.Δεν υπάρχει σύγκριση είναι 2 λειτουργικά με διαφορετικό προσανατολισμό.Σκεφτείτε ότι ένας χρήστης με jailbreak έχει περίπου τις ίδιες δυνατότητες με μια μη root (αρουταριστη συσκευη,) android. Τελοσπαντων φοράω lollipop χωρίς πρόβλημα στο nexus 7 2013 και στο huawei honor προς το παρόν τη beta lollipop περιμένοντας κάποιες διορθωσουλες. 1. Η google δεν τροφοδοτεί καμία συσκευή εκτός απο τα nexus 2. Η Samsung (HTC, LG, οτι θες) δίνει το ίδιο software, στο ίδιο hardware με διαφορά απο 1 εβδομάδα μέχρι 2 μήνες. Γιατί;
Vangelis_D9 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 2. Η Samsung (HTC, LG, οτι θες) δίνει το ίδιο software, στο ίδιο hardware με διαφορά απο 1 εβδομάδα μέχρι 2 μήνες. Γιατί; Γιατί πολύ απλά η καθεμιά εταιρεία έχει δεκάδες συσκευές για να τις υποστηρίξει όλες με τεχνική σιγουριά τόσο σε hardware όσο και σε επίπεδο μάνατζμεντ. Άλλες θα τις προκρίνει σύμφωνα με την επιτυχία τους και την ευκολία αναβάθμισης κι άλλες (που θα μπορούσαν να πάρουν την 5) θα τις χαντακώσει προκειμένου να εκμεταλλευτεί τα μελλοντικά της πλάνα με νέες αντικαταστάτριες συσκευές, Γι αυτό υπάρχει τόση ρευστότητα κι αναποφασιστικότητα στις αναβαθμίσεις.
thor21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Συμφωνώ με τον από πάνω φίλο καθώς επίσης ξανατονιζω ότι το android όπως και το ios δημιουργείται για συγκεκριμένες συσκευές.Όντως δεν το διατύπωσα σωστα ή google τροφοδοτεί μόνο τα nexus αλλά τυγχάνει το λειτουργικό της να υποστηρίζεται από δεκάδες εταιρίες σε εκατοντάδες συσκευές.Για αυτό και το lollipop έχει χαρακτηριστικά αργήσει να " φορεθεί" αλλά ακόμα και οταν αναβαθμιστεί να υπάρχουν γκρινιες για πολλούς κατόχους συσκευών..
mohic4n Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 η lg υποσχε8ηκε για το g2 λολυ και δε πηρε. η σονυ μεσα στον ιουλιο για τα Ζ και δε πηρανε. ολες μεσα στο timeplan τους πεφτουν... εγώ ακόμα δεν έχω λάβει ειδοποίηση στο lg g2 για Lollipop Επειδη και εγω περιμενα otg να την παρω, σας το λεω γιατι αλλιως, θα περιμενα ακομη και εγω. Συνδεστε το στο pc και καντε την αναβαθμιση μεσω του προγραμματος. Την εχω εδω και 2 μηνες κοντα και το κινητο παει πολυ καλα. Δεν εχω δει λαγκαρισματα, κολληματα, οι εφαρμογες τρεχουν το ιδιο καλα με ΚΚ, και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Με την μπαταρια δεν ειδα ουτε + ουτε -. Στα ιδια θα ελεγα με βαση και το τι κανω. Με βγαζει και 2 μερες με WiFi και Data ανοιχτα, οταν δεν καθομαι να το λιωσω σε παιχνιδια και το εχω καθαρα για επαγγελματικη χρηση.
AntiCambeR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Και σε μένα στο LG L90 πήρα Lollipop μέσω LG Suite. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα ίσα ίσα που βελτιώθηκε σε μερικά σημαντικά σημεία ενώ όποιο μικρολαγκ παρατήρησα συμβαίνει όταν καθαρίζω τις εφαρμογές με το task manager οπότε αφήνουμε στη ram όποιες εφαρμογές χρησιμοποιούμε συχνά μέχρι να τις κλείσουμε στο τέλος της μέρας. Εχεις ανοίξει στις ρυθμίσεις συστήματος τις επιλογές προγραμματιστή για να αλλαξεις τις κλίμακες?Βοηθάει στην απόκριση.
loyal R Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Λογικο δεν ειναι να κολλανε 3 χρονια παλιες συσκευες? Λεω εγω τωρα. Και το lag που παραπονιουνται οι περισσοτεροι πιστευω δεν ειναι παραπανω απο 0.75sec ! Ενταξει και μην συγκρινεται τα iPhone με τελιωμενες συσκευες Android. Δηλαδη οκ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα