Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω note 3 και απορω γιατι την εβαλα. Ολο κολαει και σερνεται. Λες και θελουν να σ πουν οτι το κινητο σου ειναι παλιο και πρεπει να το αλλαξεις.

Δημοσ.

όταν λέτε οτι κάτι τρέχει καλα φαντάζομαι έχετε δει και την κατάσταση με κκ ετσι?

με εξαιρεση το νεξους 5 δεν έχω δεί κάποιο να τρέχει καλύτερα με λολι. δεν έχω δεί όμως και ναυαρχίδες. μονο mid range 2014-15. 

στο νέξους 4 σου έκατσε καλα με την 5.0? μήπως πήρες την 5.1 για να στρώσουν ολα? ειδοποιήσεις, ήχοι. καμερες, chrome κτλ???

δυστυχώς οι εταιρίες έδωσαν το λολι για να χαρεί ο αγοραστής του κινητου αλλα ώς εκει. γράφει 5.0 αλλα δεν έκανα τον κόπο να το φτιάξουν σωστά η να βγάλουν ένα update να διορθώσει τα όποια προβλήματα.

Δημοσ.

Εμένα το loli μου το ρημάξε το κινητό (s4) όταν το έβαλα. Υπόψιν ότι πριν ότι αναβάθμιση του είχα βάλει δεν είχε κανένα θεμα..

Με τα πολλά, του έκανα ένα factory reset και τώρα είμαι στην loli χωρίς θέμα. Απλά μερικά updates όπως αυτο, καλό θα ήταν να μπαίνουν στο κινητό που έχει γίνει ένα ανάλογο reset και να μην τα περνάμε πάντα από πάνω. Στην δική μου περίπτωση αυτό ήταν το πρόβλημα.

Δημοσ.

η lg υποσχε8ηκε για το g2 λολυ και δε πηρε. η σονυ μεσα στον ιουλιο για τα Ζ και δε πηρανε. ολες μεσα στο timeplan τους πεφτουν...

Δημοσ.

Για το lg g2 που αναφέρουν πολλοί, εχει πάρει λολιποπ 5.0.2 εδώ και πολλούς μήνες (όχι όμως OTA αλλα με το lg pc suite μέσω υπολογιστή) και πάει σφαίρα, αναβαθμίστε άφοβα οσοι θελετε !

Δημοσ.

Επισης sta2 εκτος απο το g2 που εχει παρει,εχουν πάρει και όλα τα Ζ της sony εδω και πολύ καιρο (και τα compact) αρα καλύτερα να το ψαχνεις πιο πολυ πριν σχολιάσεις ...

Δημοσ.

@basilis_k6

Είχα ένα ψιλό με την ενεργοποίηση του wifi και στην 5 και στην 5.0.1 με δύο factory reset πάει αεροπορία. Δεν θέλω να έρθει άλλη αναβάθμιση ποτέ!

Δημοσ.

Επισης sta2 εκτος απο το g2 που εχει παρει,εχουν πάρει και όλα τα Ζ της sony εδω και πολύ καιρο (και τα compact) αρα καλύτερα να το ψαχνεις πιο πολυ πριν σχολιάσεις ...

Στο g2 την περασα και εγω και οχι μεσω ΟΤΑ αλλα αυτο δε σημαινει πως ο μεσος χρηστης ξερει πως να την περασει και για τα Ζ εννοουσα την 5.1 που ανακοινωσε οτι θα παρουν μεσα στον ιουλη... Πηρε το Z1c σου 5.1? γιατι το δικο μου οχι. το να το παιξεις πως ξερεις να περνας μια ROM σε ενα κινητο σε tech site νταξ δεν ξερουν ομως ολοι...

Δημοσ.

Εχεις δει πουθενα κανα review για αποδοση?? Γτ δεν ξερω αν πρεπει να το βαλω ή οχι

Φιλος που το εβαλε στο g2 παρατηρησε μειωση στη διαρκεια της μπαταριας.

Δημοσ.

εγώ ακόμα δεν έχω λάβει ειδοποίηση στο lg g2 για Lollipop  

Να μπεις απο το LG Suite γιατι ολοι οπως και εγω καναμε αναβαθμιση απο κει χωρις να εχει βγαλει ειδοποιηση το κινητο.

Εχεις δει πουθενα κανα review για αποδοση?? Γτ δεν ξερω αν πρεπει να το βαλω ή οχι

Να τα βαλεις καθως δεν εχουν σχεδον καμμια διαφορα στην αποδοση,εμφανισιακα ειναι πολυ ωραια αλλα εχουν αφαιρεσει καποια ωραια χαρακτηριστικα οπως το Plug&Play και αλλα.....

• Like 1
Δημοσ.

Εχω κανει αναβάθμιση το g2 σε lollipop και ειναι μια χαρά. Κανένα πρόβλημα, έως τώρα τουλάχιστον..

Δημοσ.

Φιλος που το εβαλε στο g2 παρατηρησε μειωση στη διαρκεια της μπαταριας.

Να τα βαλεις καθως δεν εχουν σχεδον καμμια διαφορα στην αποδοση.....

Τι κανουνε τωρα;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...