Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Google έδωσε στην δημοσιότητα τα ποσοστά υϊοθέτησης των διάφορων εκδόσεων της πλατφόρμας Android, αποκαλύπτοντας ότι το Lollipop, που είναι η πλέον σύγχρονη έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος της εταιρείας, τροφοδοτεί το 18,1% των ενεργών συσκευών Android σε παγκόσμια κλίμακα.

Το ποσοστό είναι σημαντικά αυξημένο σε σχέση με το ποσοστό που κατείχε τον Ιούνιο, και ήταν 12,4%. Το KitKat συνεχίζει πάντως την κυριαρχία του, και είναι εγκατεστημένο στο 39,3% των συσκευών ενώ μάλιστα παρουσιάζεται και ελαφρώς ενισχυμένο σε σχέση με το ποσοστό που κατείχε τον Ιούνιο (39,2%).

Από την άλλη, το ποσοστό των εκδόσεων του Jelly Bean παρουσιάζεται μειωμένο και στο 33,6% (έπεσε από το 37,4%).

Οι εκδόσεις του Android, Ice Cream Sandwich, Gingerbread και Froyo συνεχίζουν να τροφοδοτούν ορισμένες συσκευές Android έχοντας ποσοστά 4,1%, 4,6% και 0,3% αντίστοιχα.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

εγώ ακόμα δεν έχω λάβει ειδοποίηση στο lg g2 για Lollipop  

Εχεις δει πουθενα κανα review για αποδοση?? Γτ δεν ξερω αν πρεπει να το βαλω ή οχι

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις δει πουθενα κανα review για αποδοση?? Γτ δεν ξερω αν πρεπει να το βαλω ή οχι

όχι

Δημοσ.

Ε βέβαια, άμα ο κάθε φτηνοκινέζος παρατάει την παρούσα συσκευή στη μοίρα της, βγάζει φήμη για την επόμενη ενω έχει ανακοινώσει τη μεθεπόμενη (elephone) εγκαταλείποντας κάθε προσπάθεια αναβάθμισης και ο κάθε κολοσσός που βουλιάζει ελπίζει να σωθεί γεμίζοντας την αγορά με χιλιάδες άχρηστες και αντικειμενικά πανάθλιες συσκευές (Samsung) που ούτε θυμάται πόσες έχει βγαλει-η Google τι να κάνει και τι να πει.

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ σκέφτομαι να το ξαναγυρίσω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις κλπ γιατί το lollipop μου το ψιλοτρέλανε το κινητό

Δημοσ.

Το G2 (που εχω κι εγω) εχει Lollipop αρκετούς μηνες τώρα. Αυτη τη στιγμη εχω την 5.0.2 κι μπορω να πω πως τρεχει μια χαρα. Σε θεμα απόδοσης δεν εχω παρατηρήσει καποια ουσιαστική διαφορά.

Δημοσ.

nexus 7 2012 πήρε λόλι και καταστράφηκε

nexus 7 2013 πήρε λολι και έχασε λίγα περισσότερα απόσα κερδισε. μικρή πτώση απόδοσης χωρίς καμια διαφορα στην μπαταρια.

moto g 1st gen τα ίδια με το απο πάνω με μειονέκτημα οτι κάποιες εφαρμογες κολλάνε και κυρίως ο chrome και το πληκτρολόγιο. πολύ καλύτερο το κκ overall

απο όλες τις συσκευες που βγήκαν με κκ, ελάχιστες κέρδισαν με την μετάβαση στο λολι. να μην πω για τα κουφά οτι θα δούμε μπαταρία 10% καλύτερη. ακόμα γελάμε

Δημοσ.

Κάθε φορά που βλέπω άρθρο για Lollipop όλοι λένε ότι κολλάνε οι συσκευές τους, ήξερα ότι κολλάει το android αλλά τόσο ποια;;;

• Like 1
Δημοσ.
nexus 7 2012 πήρε λόλι και καταστράφηκε

nexus 7 2013 πήρε λολι και έχασε λίγα περισσότερα απόσα κερδισε. μικρή πτώση απόδοσης χωρίς καμια διαφορα στην μπαταρια.

moto g 1st gen τα ίδια με το απο πάνω με μειονέκτημα οτι κάποιες εφαρμογες κολλάνε και κυρίως ο chrome και το πληκτρολόγιο. πολύ καλύτερο το κκ overall

απο όλες τις συσκευες που βγήκαν με κκ, ελάχιστες κέρδισαν με την μετάβαση στο λολι. να μην πω για τα κουφά οτι θα δούμε μπαταρία 10% καλύτερη. ακόμα γελάμε

Nexus 4 είμαι με 5.1.1 πάει μαλλιοκούβαρα εδώ και μήνες. Τρέμω στην ιδέα μη μου χαλάσει και ποιο να πάρω μετά....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...