Mpoumpos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καλημέρα σε όλους, Θα ήθελα να ρωτησω αν κάποιος εχει ασχοληθεί επι του θέματος και θα ήθελα αν γινεται μία βοηθεία. Εχω να κάνω ενα Tash Scheduling με Genetic Algorithm στο CloudSim tool, και εχω κολλήσει πολύ. Δεν ξερω που πρεπει και πώς να κάνω τον αλγόριθμο μου.Εχω βρει εναν γενετικο αλγόριθμο που μπορώ να τον αλλάξω αλλά το θεμα μου είναι πως να το συνδέσω με το CloudSim. Αν κάποιος γνωρίζει θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να με κατευθύνει σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω γιατί πραγματικά κόλλησα. Ευχαριστώ, Να πώ οτι είναι σε Java. Εκει που κόλλησα ειναι Κανω τα VMs κάνω τα Cloudlets(tasks) πάνω στο Cloudsim, και τώρα κολλάω γιατι αν το τρέξω με SpaceShared μου δίνει ακριβώς τους χρόνους εγώ ρωτάω. Γινεται να μάθω τους χρόνους πριν τον τρέξω πχ πως θα τρεξει ο αλγόριθμος μου για να κάνει σωστή ανάθεση Cloulet σε VM αν δεν τρέξει μια φορά για να δεί ποσο κάνει, και επίσης αυτό που σκέφτηκα αν και πρόχειρα ειναι να το τρέξω μια φορά να βάλω σε εναν 2 διαστάσεων πίνακα τα αποτελέσματα και μετά αυτά να τα πάω στον γενετικό αλγόριθμο μου να μου βρεί ποιο είναι το best solution για CloudlettoVm και μετά ουσιαστικά να ορίσω με το χέρι (γιατί δεν ξερω αλλιώς ακόμα) να το ξανατρέχω και να δώ αν τελικά κάνει σωστή ανάθεση, γιατι το cloudsim εχει best effort και έτσι δεν κοιτάζει πολλά ερχεται ενα τασκ το δινει στο πρωτο Vm. Ευχαριστώ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα