Προς το περιεχόμενο

Αδυναμία σύνδεσης λαπτοπ με το wifi hotspot του κινητού

ianstam8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους! Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Στο εξωτερικό όπου διαμένω κάνω το κινητό μου wifi hotspot και συνδέω μέσω αυτού το λαπτοπ μου στο ιντερνετ χωρίς κανένα πρόβλημα. Εδώ όμως στην Ελλάδα για κάποιο περίεργο λόγο δε μπορώ να κάνω το ίδιο. Πιο συγκεκριμένα, ενεργοποιώ στο κινητό μου την επιλογή "Σημείο πρόσβασης wifi", έπειτα μέσω του λαπτοπ βλέπω το ασύρματο δίκτυο του κινητου, όταν όμως επιλέγω σύνδεση με αυτό,  ναι με συνδέεται αλλα με θαυμαστικό (περιορισμένη συνδεσιμότητα) και δε μπορώ να επισκεφτώ καμία σελίδα. Έχετε καμία ιδέα γιατί μου συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα;  Μπορώ να το λύσω ; Σας ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έχεις android τέρμα κάτω έχει επιλογή για περισσότερες ρυθμισεις.

Αν δεν βρεις άκρη, μπορείς να το συνδεσεις με usb και να πάρεις internet απο το smartphone

Σήμερα αν βοηθάει συνέβη το εξης.Μετα απο πόσες δοκιμές συνδέθηκε κανονικά χωρίς θαυμαστικο.Ωστόσο πανω που χαρηκα οτι θα έχω ίντερνετ στον υπολογιστη, άνοιξα το chrome πληκτρολογησα μια σελιδα και μου εμφάνισε το εξης: η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη,dns_probe_finished_bad_config.Επίσης παρατήρησα οτι στην κατασταση του δικτυου οτι στο πεδίο συνδεσιμότητα IPv6 γράφει χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο....

Δοκίμασε να βγάλεις το τικ απο εκεί που λέει IPv6 στην ασύρματη κάρτα, βάλε μετά αυτόματες IP στην κάρτα (στο IPv4) και δοκίμασε.

Αν δεν μπει πάλι πάτα στην γραμμή εντολών Ipconfig και πόσταρε εδώ τι γράφει.

Το κινητό ποιο είναι; Τι ρομ έχει; Δοκίμασε να κατεβάσεις κανένα άλλο πρόγραμμα WiFi hotspot απο το play.

Ακολουθησα τις συμβουλες σου,απενεργοποίησα το ipv6 το θαυμαστικό έφυγε.Ωστόσο δεν ανοίγει καμια σελιδα και μου βγάζει το μήνυμα για το dns που ποσταρα πιο πανω.Οταν πατησα ipconfig παρατήρησα οτι ενω έχει κανονικά ip,μάσκα υποδικτύου και πύλη το πεδίο επίθημα dns συγκεκριμένης σύνδεσης είναι κενό .Το κινητό μου είναι το motorola moto g(το παλιό, όχι το 2nd generation)

Ακολουθησα τις συμβουλες σου,απενεργοποίησα το ipv6 το θαυμαστικό έφυγε.Ωστόσο δεν ανοίγει καμια σελιδα και μου βγάζει το μήνυμα για το dns που ποσταρα πιο πανω.Οταν πατησα ipconfig παρατήρησα οτι ενω έχει κανονικά ip,μάσκα υποδικτύου και πύλη το πεδίο επίθημα dns συγκεκριμένης σύνδεσης είναι κενό .Το κινητό μου είναι το motorola moto g(το παλιό, όχι το 2nd generation)

Δοκίμασε τότε να βάλεις στο IPv4 της κάρτας χειροκίνητα DNS, στον 1 βάλε 8 8 8 8 και στον 2 βάλε 8 8 4 4

Αν δεν γίνει κάτι τρέξε αυτό στην γραμμή εντολών και χτύπα μια επανεκκίνηση μπας και ...

netsh int ip reset 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...