Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

αυτο που με ενδιαφέρει κυρίως είναι οθόνη με ζωηρά χρώματα και να μην "μετράς" τα pixel της οθόνης. Τετραπύρηνος επεξεργαστής, ίντσες: το πολύ 4.5'', αν γίνεται 4. Τιμή: μέχρι 200 Ευρώ το ανώτερο.

Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό που ζητάω...

Ευχαριστώ παρα πολύ.

Δημοσ.

Aν δεν έχεις θέμα με το να μην είναι android:

http://www.skroutz.gr/s/5083670/Nokia-Lumia-635-8GB.html

http://www.skroutz.gr/s/4870870/Nokia-Lumia-630.html

http://www.insomnia.gr/review/_/smartphones/nokia-lumia-630-r296

Δες και εδώ στις αγγελίες, παίζουν σε χαμηλή τιμή 50-70-80 ευρώ κλπ.

Δημοσ.

ΠΟΣΟΟΟ;;; 

Αυτο δεν εκανε 130 ;

Μην ξεχνάς πως αυτό τον καιρό ΟΛΑ έχουν ανηφορίσει σε τιμές...

Πολύ καλά τα νοκια, αλλά δεν έχουν σχετικά χαμηλή ανάλυση? Και κινητό με 512 ram, ακόμα και για lumia δεν λέει.

Δημοσ.

Eγώ από όσα διαβάζω για αυτά, ακόμα και τα 512 τους είναι μια χαρά και πάνε σφαίρα. Τώρα με το αν  θα πάρουν windows 10 και πώς θα πηγαίνουν μετά, δεν το ξέρω..

Δημοσ.

Eγώ από όσα διαβάζω για αυτά, ακόμα και τα 512 τους είναι μια χαρά και πάνε σφαίρα. Τώρα με το αν  θα πάρουν windows 10 και πώς θα πηγαίνουν μετά, δεν το ξέρω..

Ναι αλλα οταν ο αλλος λεει οτι διαθετει 200ευρω δεν του προτεινουμε κινητα της πλακας ειδικα οταν εχουν και γνωστα θεματα με το Touch της  οθονης οπως το 535. Επισης τα 630 δεν αξιζουν πια οταν υπαρχει στην αγορα το 535 στα ιδια χρηματα.

Το καλυτερο απο Lumia για τον ενδιαφερομενο ειναι το Lumia 735. 

Αλλιως οντως καλυτερα το P8 light απο Android,ελεος που εφτασε το Moto G 200ευρω...

Δημοσ.

@fulgore

Οκ, μην τρελαίνεσαι... :)

Μέχρι 200 το πολύ λέει και έτσι πίστεψα ότι και τα 100 δεν θα τον χαλούσαν αμα κάνει τη δουλειά του.

Για το 535 έγραψα πριν λίγο και σε άλλο θέμα, έχουν πάει σε φίλο μου τεχνικό στα media 2-3 535 που κάνουν restart μόνα τους και βρήκα και διάφορα θέματα με μια αναζήτηση στο google που το ανέφεραν και άλλοι.

Το 735 είναι 4.7 και ο φίλος λέει μαξ 4.5.

Δημοσ.

γεια σας,

αυτο που με ενδιαφέρει κυρίως είναι οθόνη με ζωηρά χρώματα και να μην "μετράς" τα pixel της οθόνης. Τετραπύρηνος επεξεργαστής, ίντσες: το πολύ 4.5'', αν γίνεται 4. Τιμή: μέχρι 200 Ευρώ το ανώτερο.

Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό που ζητάω...

Ευχαριστώ παρα πολύ.

Είχα κινητό 3,2" και το είχα συνηθίσει,εμπαινα internet με τις ώρες.Αυτό που έχω τώρα είναι 4,3".

Μετά από μερικές ώρες έπιασα στα χέρια μου το παλιό κινητό και μου φάνηκε αρκετά μικρό.

Μην αγχώνεσαι με τις ίντσες.Καλύτερα λίγο μεγαλύτερη οθόνη παρά μικρότερη,είναι πιο ξεκούραστη για τα μάτια.

Μην πάρεις κινητό κάτω από 4,5".Το ιδανικό μέγεθος οθόνης είναι 4-5-5" με όσο το δυνατόν πιο μικρά bezels.Καλύτερα 5".

Όταν ψάχνεις κινητό 4-4,5" τότε οι επιλογές σου λιγοστεύουν.

Δημοσ.

Ανεβαίνεις 50 ευρώ και παίρνεις το galaxy a3 για να ταιριάζει τέλεια στην επιλογή σου. Μετά αν θες κάτι ολοκληρωμένο πρέπει να υποστείς τις 5 ιντσες, που συνηθειο ειναι πιστεψε με, και να πας σε lumia 640.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...