Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά έβαλα την κάρτα και τις έκανα διαμόρφωση από το κινητό.

Μετακίνησα κάποια βίντεο και φωτογραφίες(1Gb)που ήταν αποθηκευμένα στην μνήμη της συσκευής σε μερικά δευτερόλεπτα.Επίσης οσες εφαρμογές γινόταν.

Θα έπαιρνα την Samsung Evo Pro 32 Gb που την έχω στο tablet αλλά πλέον έχει τα διπλάσια χρήματα και παραπάνω.Οπότε πήρα αυτήν:

http://www.e-shop.gr/kingston-sdca3-32gb-32gb-micro-sdhc-uhs-i-u3-with-adapter-p-PER.555753

Γιατί όχι class 10?

Δημοσ.

Εμενα το Α1 μου βγαζει αυτα.

Δεν ξερω αν ειναι καλα η οχι γιατι δεν ασχολουμε και πολυ……

post-330623-0-07507300-1439281622_thumb.png

Δημοσ.

Ότι κάρτα και να βάλεις θα σε κόβει το s3 σε ταχύτητα ανάγνωσης/εγγραφής. Μόνο σε καινούριο κινητό ή στο pc θα δεις διαφορά. 

Δημοσ.

Γιατί όχι class 10?

Class 10 ειναι η καρτα.Αν ζουμαρεις στην φωτο του link το γραφει πανω δεξια.Αλλα και στην περιγραφη πριν μπεις στο link.

http://www.e-shop.gr/kingston-sdca3-32gb-32gb-micro-sdhc-uhs-i-u3-with-adapter-p-PER.555753

Το UHS-1  U3 ειναι για ταχυτητες που χρησιμευουν για πιο γρηγορες συσκευες οπως οι φωτογραφικες μηχανες για βιντεο και φωτογραφιες υψηλης αναλυσης κλπ.

Σε σχεση με το δικο μου:

Χαμηλες ταχυτητες Read + Write της καρτας μνημης.Και χαμηλη ταχυτητα Read  της εσωτερικης μνημης(Internal).Εχεις ομως τετραπλασια ταχυτητα Ram Copy.Ισως με πιο γρηγορη καρτα να εβγαζε λιγο καλυτερες ταχυτητες στην καρτα μνημης αλλα ειναι θεμα κινητου κιολας.Λογικα οσο πιο παλιο τοσο πιο χαμηλες ταχυτητες εχει.

Δημοσ.

Βασικά δεν είναι class 10, Είναι UHS Speed Class 3. Πιο γρήγορη δηλαδή. Δείτε εδώ το πινακάκι

Δηλαδη ειναι πιο γρηγορη και απο την Samsung Evo Pro που εχει την διπλασια τιμη?

Πριν κανα χρονο την ειχα βρει στα 30€.Την εχω σε tablet.

Δημοσ.

Δηλαδη ειναι πιο γρηγορη και απο την Samsung Evo Pro που εχει την διπλασια τιμη?

Πριν κανα χρονο την ειχα βρει στα 30€.Την εχω σε tablet.

Καθαρά σε ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής είναι η πιο γρήγορη microSD που κυκλοφορεί. Υστερεί σε random εγγραφές που εκεί πέφτει πολύ σε ταχύτητα. H samsung pro είναι το ίδιο γρήγορη αλλά και αρκετά πιο ακριβή.

Δημοσ.

Καθαρά σε ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής είναι η πιο γρήγορη microSD που κυκλοφορεί. Υστερεί σε random εγγραφές που εκεί πέφτει πολύ σε ταχύτητα. H samsung pro είναι το ίδιο γρήγορη αλλά και αρκετά πιο ακριβή.

Tί σημαίνει random εγγραφές?

Δημοσ.

Tί σημαίνει random εγγραφές?

Να μην είναι ένα μεγάλο συνεχόμενο αρχείο (πχ όταν τραβάς video) αλλά να προσπαθεί να γράψει πολλά μικρά αρχεία. Σε κινητό δεν φαντάζομαι ότι θα χρειαστεί να γίνει αυτό Στα benchmark αν δεις μετράνε sequential ταχύτητες εγγραφής ανάγνωσης και τυχαίες  ταχύτητες με διάφορα μεγέθη αρχείων

Δημοσ.

Να μην είναι ένα μεγάλο συνεχόμενο αρχείο (πχ όταν τραβάς video) αλλά να προσπαθεί να γράψει πολλά μικρά αρχεία. Σε κινητό δεν φαντάζομαι ότι θα χρειαστεί να γίνει αυτό Στα benchmark αν δεις μετράνε sequential ταχύτητες εγγραφής ανάγνωσης και τυχαίες  ταχύτητες με διάφορα μεγέθη αρχείων

Κατάλαβα. 

Δημοσ.

Οπως παραδειγμα?

Εχεις δει τις random ταχυτητες των 2 καρτων?Αν εχεις κανα link η φωτογραφια βαλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...