psychogamer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, Μήπως ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να κάνω port forward σε αυτό το ρουτερ crypto Airdata 300 ADSL (δεν έχω στατική ip αλλά δε με πειράζει) Υ.Γ : Είμαι τελείως νουμπάς(noob) και θέλω το σιτε μου να το προωθήσω στο Ιnternet , server είναι ένας απο τους υπολογιστές μου πάνω στο apache xampp (wordpress builder) ευχαριστώ για την όποια βοήθεια μπορείτε να μου δώσετε
infin1tyGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καλύτερα να δώσεις στον συγκεκριμένο server στατική διεύθυνση (σε επίπεδο τοπικού δικτύου) για να μην σταματήσει να ισχύει το port forward σε περίπτωση που για κάποιο λόγο πάρει διαφορετική διεύθυνση. Αν ο server τρέχει Windows, μπορείς έτσι να δώσεις στατική διεύθυνση. Στη διεύθυνση IP θα βάλεις 192.168.2.x όπου x ένας αριθμός από 2-254 που δε χρησιμοποιείται από άλλη συσκευή του δικτύου σου, Subnet mask: 255.255.255.0 και Default gateway: 192.168.2.1. Σχετικά με το port forward, δες εδώ, σελίδα 70 (του PDF): http://www.cryptoelectronics.gr/support/AIRDATA_300_ROUTER_EN_M.pdf. Η πόρτα που σε ενδιαφέρει για forward είναι η 80, Type: Both. 1
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 αν εχεις οτενετ ισως χρειαστει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια αναλογως ποιο Port θες να ανοιξεις.προσοχη στα firewall.αφου δεν εχεις static θα μπορουσες να φτιαξεις κανα dyndns/no-ip αναλογως τι υποστηριζει το ρουτερ σου και τι ειναι δωρεαν ωστε να μην εχεις θεμα που εχεις dynamic.τα crypto ενημερωτικα ειναι για πεταμα. επισης αν το site σου θες να ειναι μονιμα στο ιντερνετ και οχι απλα για 2-3 φιλους τοτε καλο θα ηταν να δεις ειτε για Hosting και επισης θα χρειαστεις και static ip αν το κανεις εσυ το Hosting Οπως και κανα καλυτερο ρουτερ και ισως και vdsl για παραπανω bandwidth και γενικα για Port forward υπαρχει και το site www.portforward.com αν και δεν νομιζω οτι εχει crypto απλα στο λεω ενημερωτικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα