Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους. Το λαπτοπ ειναι Asus X54H με i3 CPU/500GB σκληρο/4GB RAM/και καρτα γραφικων

ATI Radeon 6470M που δεν ξερω αν ειναι on board. Το πηγα σε ενα μαστορα για να μου αλλαξει το θυληκο φις του ρευματος που καθεται επανω στην πλακετα γιατι δεν φορτιζε το λαπτοπ. Προτου το παω

τεσταρισσα τα χαρακτηριστικα του με το speccy. Εκανε τι εκανε ο μαστορας, αφου το πηρα φορτιζε κανονικα. Aνοιγω το Speccy και βλεπω  στα Graphics να λεει ATI Radeon 7400M , ενω φορουσε την 

ATI Radeon 6470M. Οι καρτες ειναι ενσωματωμενες, αλλαζονται, η αλλαξε ολη την πλακετα;

Επεισης εχω πολυ αδυναμο WiFi. Eπεξ/στης,Ram,σκληρος ηταν ΟΚ. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι κυριως

για την καρτα γραφικων που μαλλον ειναι κατωτερη. Ευχαριστω....

Δημοσ.

γυρνα πισω σε μερα που ολα ηταν ΟΚ με το system restore.

ισως βεβαια να ειναι περιπτωση αναλογη με το να εχει καποιος την 7970 στο gpuz να του εμφανιζει οτι εχει την 280χ οπως κ την 7950 σε 280....

rebrand καρτουλες..λεω ισως επειδη δεν το γνωριζω .

Δημοσ.

Ρε παιδια, το ιδιο προγραμμα  speccy προτου το παω στο μαστορα ελεγε Raedon 6470M , και μετα ελεγε Raedon 7400M;!!!!!!!!!! 

Δεν μου απαντησε καποιος ενσωματωμενη και on board ειναι το ιδιο. Οι καρτες τι ειναι;

Δημοσ.

Και οι 2 ενσωματωμένες ειναι απλα η μέν βγαίνει και η αλλη ειναι κολλημένη επάνω και για να απαντήσω στην ερώτηση σου οχι στο συγκεκριμένο laptop δεν αλλάζει η κάρτα γραφικών

Δημοσ.

δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι.

Απλά σου αναβάθμισε τον gpu driver.

και μένα με τον εργοστασιακό μου έγραφε 6470Μ

έβγαλε η dell νεότερους και απο τότε μου γράφει 7450Μ ότι είναι η κάρτα.

Μην σκας.

τα στοιχεία/χαρακτηριστικά/clocks της κάρτας δεν αλλάζουν.Η amd έχει κάνει κάτι και αλλάξανε οι ονομασίες.

• Like 3
Δημοσ.

Προφανως σου εβαλε τους τελευταιους catalyst και επειδη ουσιαστικα ειναι απλα ενα rebrand στην εμφανιζει σαν επομενο μοντελο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...