Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κυκλοφορεί απατεώνας μεσα στις αγγελίες του insomnia με το ψευδωνυμο spaliaras. Πλαστογράφησε κατάθεση με τη μορφή εμβασματος απο την εθνικη τραπεζα προς τηνς Alphabank και απαιτούσε να του παρραδώσω το δεμα πριν φανούν τα χρήματα. Φυσικά και δεν εγινε η παράδοση, μου δήλωσε το όνομα  ''Γιάννης Κωστόπουλος'' από Πάτρα. Φυσικά η υπόθεση θα παρει το δρόμο της δικαιοσύνης

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά κυκλοφορούν πολλοί απατεώνες παντού. Καλό είναι να έχουμε τα μάτια μας 14 και να διασφαλίζουμε τις συναλλαγές μας όσο το δυνατόν καλύτερα.

• Like 2
Δημοσ.

δεν νμζ οτι μπορεις να κανεις κατι με την δικαιοσυνη...

θα σου πει ειναι δικια σου ευθυνη στο πιο site πας να πουλησεις και τι λεει ο καθενας για τα στοιχεια του!

τωρα για την πλαστογραφηση κατι μπορεις να βγαλεις ναι!

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως οι αποδειξεις που εκτυπωνονται απο το ebanking ειναι πολυ "ευκολα" φτιαγμενες. Το μονο που ειναι μοναδικο ειναι ο αριθμος συναλλαγης. Και αυτο δεν μπορεις να το ξερεις με την πρωτη ματια.

Δημοσ.

Ο τύπος, αν είναι ο ίδιος, έκλεψε 2-3 άτομα πριν κανα μήνα εδώ. Αγγελίες με iPhone και πλαστογραφηση κατάθεσης χρημάτων ή αποστολής courier.. Πατρινος 20 χρόνων...

Δημοσ.

Δυστυχως οι αποδειξεις που εκτυπωνονται απο το ebanking ειναι πολυ "ευκολα" φτιαγμενες. Το μονο που ειναι μοναδικο ειναι ο αριθμος συναλλαγης. Και αυτο δεν μπορεις να το ξερεις με την πρωτη ματια.

Ειδικά τα html της Πειραιώς.

Κάθε μέρα λόγω δουλειάς 'πλαστογραφω' αρκετές αποδείξεις επειδή τυπωνονται με σπασμένη γραμματοσειρά

Δημοσ.

Ο τύπος, αν είναι ο ίδιος, έκλεψε 2-3 άτομα πριν κανα μήνα εδώ. Αγγελίες με iPhone και πλαστογραφηση κατάθεσης χρημάτων ή αποστολής courier.. Πατρινος 20 χρόνων...

Ναι. Πατρινός 20 ετων μου δηλωσε και εμενα και με παρακαλαγε να ξεκλειδωσω την παραδοση πριν μπουν τα χρηματα, μαλιστα με πηρε και τηλ το τσογλανι με αποκρυψη. εγω προςωπικα δεν την πατηςα αλλα εχαςα χρονο και χρημα στελνοντας το δεμα στην Πατρα. Δε θα το αφησω ετσι...

Δημοσ.

μην αγχωνεσαι φιλε ,υπομονη , κανε την δουλεια σου και θα δεις ,ολα εδω πληρωνονται 

δεν νμζ οτι μπορεις να κανεις κατι με την δικαιοσυνη...

θα σου πει ειναι δικια σου ευθυνη στο πιο site πας να πουλησεις και τι λεει ο καθενας για τα στοιχεια του!

τωρα για την πλαστογραφηση κατι μπορεις να βγαλεις ναι!

βγηκε νομος απο ποια site μπορουμε να κανουμε αγορες-πωλησεις και δε το ξερουμε? 

Δημοσ.

γτ βγηκες νομος που σου λεει οτι μπορεις να χρησιμοποιεις το ιντερνετ αλλα το χρησιμοποιεις!

οι αγορες-πωλησεις μεσω site ειναι καθαρα ρισκο του ενδιαφερομενου το ξερουν μεχρι και οι παπιες!

εννοω οταν αυτες ειναι σαν του insomnia η του car.gr κτλπ δλδ που ενας βαζει αγγελια κ δεν ξερεις τι παιζει μεχρι να παρεις στα χερια σου αυτο που θες!

δεν ειναι σαν του stream ας πουμε!

ουτε υπαρχει νομος που λεει οτι αν σε ξεγελασουν σε τετοια site ελα να μας το πεις και θα σε βοηθησουμε!

ουτε καν θα σου πουν ας προσεχες εχουμε και δουλειες τωρα

η πλαστογραφια φυσικα ειναι αλλο πραγμα!

Δημοσ.

Μπορειτε να ενημερωσετε και την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος νομιζω (ειδικα με την υποθεση για την πλαστογραφια...)

Δημοσ.

Η πλαστογραφία θεωρείται μια σοβαρή παράβαση και δεν νομίζω να πέσει χαμηλά στα μάτια της δικαιοσύνης. Καλή τύχη φίλε μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...