NBestgirl Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα Αποφάσισα να επεκτείνω την μνήμη του υπολογιστή μου αλλα δεν είμαι σίγουρη ως προς το πόσο μπορώ να του βάλω μέγιστο και τί είναι καλύτερα να διαλέξω οπότε σας παραθέτω 2 screenshot με πληροφορίες της μητρικής μου και γενικά του υπολογιστή μου και περιμένω τις συμβουλές σας... σίγουρα πάει για αντικατάσταση η 500ρα ίσως και η 1GB (νομίζω έχω 3 θύρες οπότε πρέπει να βγει μια για να μπει μεγαλύτερη ή είναι καλύτερα να βάλω μια και μεγάλη :/ Ευχαριστώ προκαταβολικά! *Sorry για το post σε λάθος κατηγορία, αν μπορεί ας το μεταφέρει κάποιος διαχειριστής στην κατηγορία "Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM"
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 4 θυρες ραμ εχεις το λεει και εκει που λεει Motherboard Asus....μπλα μπλα μπλα 4 DDR2 RAM απλα εσυ εχεις βαλει στις 3 εξ αυτων! λογικα αν αγορασεις 2 2αρες η 1 4αρα θα εισαι μια χαρα για να τα κανεις συνολο 6gb! https://www.skroutz.gr/s/5218767/Mushkin-Essentials-2GB-DDR2-667MHz-991556.html(2GB) μπορεις να παρεις 2 τετοιες και εισαι κομπλε! αν και δεν νμζ οτι με το συστημα που εχεις κανεις τρελες δουλειες και χρεαζεσαι 6gb ram λογικα και με τα 4 μια χαρα θα εισαι! Εχεις παρατηρησει εσυ κολληματα που οφειλονται στην ραμ?
SPANK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Η μητρική σου υποστηρίζει μεχρι 8gb ddr2 800/667/533 , επειδή οι μνήμες που έχεις επάνω ειναι διαφορετικές χωρητικότητες και πιθανόν και μάρκες μεταξύ τους μπορεί να εχεις ασυμβατότητα με αυτη που θα βάλεις , η άποψη μου ειναι να μην βάλεις τίποτα αν πραγματικά δεν χρειάζεσαι παραπάνω ram και να σου υπενθυμίσω οτι οι ddr2 εινα πολύ ακριβές δεν ξέρω δηλαδή αν αξίζει να μπεις σε έξοδα
NBestgirl Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τρέχω Games όπως Tera και προγράμματα τύπου After effects, μπορώ να πω οτι κάποιες φορές τον ζορίζω καλά γι αυτό και έλεγα να κάνω κάποια αλλαγή στις μνήμες και να του ανεβάσω τη μνήμη
SPANK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μπορείς να βάλεις ραμ αλλα θα την χρυσοπληρώσεις την ddr2
Zaknafein Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Αν μπορείς να βρεις κανά DIMM από κανά φίλο/γνωστό OK, αλλιώς δεν αξίζει να ξοδέψεις χρήματα για μνήμη, στη πλειοψηφία των περιπτώσεων θα δεσμεύεσαι απ'τον επεξεργαστή ούτως ή άλλως.
NBestgirl Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 :/ έστω μια, τί να κάνω, για να τον ανεβάσω λίγο Αυτή εδώ http://www.e-shop.gr/ram-kingston-kvr800d2n6-2g-value-ram-ddr2-2gb-pc6400-800mhz-p-PER.553931είναι δια μάρκα με τη μία που έχω και ίδια χωρητικότητα (ίσως είναι και ακριβώς η ίδια) να πάρω αυτή; Δεν θα δω διαφορά δηλ αν βάλω 2 gb ακόμα;
Zaknafein Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μια μικρή διαφορά μπορεί να την δεις, αλλά με αλλαγή CPU θα δεις σίγουρα μεγαλύτερη, είτε με ισχυρότερο διπύρηνο (e8400/e8500) είτε με ανάλογο 4πύρηνο (q6700/q9300 etc) και κυμαίνονται σε παραπλήσιο κόστος στις αγγελίες από μια γρήγορη ματιά που έριξα. Γενικότερα πάντως θα επιμείνω στο να μην ξοδέψεις τπτ, καλύτερα βάλτα στην άκρη για να αναβαθμίσεις το σύστημα συνολικά κάποια στιγμή.
NBestgirl Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Τί επεξεργαστές σηκώνει η μητρική μου; Που μπορώ να το δώ;
SPANK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Υποστηρίζει τους παρακάτω https://www.asus.com/Motherboards/P5NE_SLI/HelpDesk_CPU/
dlmc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, έχω μια απορία και εγώ. Σε ένα CPU όταν λέει Τύπος υποστηριζόμενης μνημης DDR3-1333/1600 εννοεί την επιτρεπτή συχνότητα μεταξύ μνήμης και επεξεργαστή, του FSB ή κάτι άλλο;; Και αν είναι έτσι τότε αν η μνήμη έχει μεγαλύτερη συχνότητα σημαίνει ότι αυτή είναι η μέγιστη επιτρεπτή;;
SPANK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, έχω μια απορία και εγώ. Σε ένα CPU όταν λέει Τύπος υποστηριζόμενης μνημης DDR3-1333/1600 εννοεί την επιτρεπτή συχνότητα μεταξύ μνήμης και επεξεργαστή, του FSB ή κάτι άλλο;; Και αν είναι έτσι τότε αν η μνήμη έχει μεγαλύτερη συχνότητα σημαίνει ότι αυτή είναι η μέγιστη επιτρεπτή;; Ενοεί οτι υποστηρίζει μνήμη στα 1333 και στα 1600
dlmc Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ενοεί οτι υποστηρίζει μνήμη στα 1333 και στα 1600 Δηλαδή αν χρονίσω τις RAM στα 2400hz τι θα γίνει τότε;;
SPANK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δεν θα παίξουν σε αυτην την συχνότητα και καταρχάς πρέπει να το υποστηρίζει και η motherboard
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα