blendizzy5000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καλημέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα είχα τα 8.1 σε έναν hdd western digital caviar blue με τα αρχεία μου μέσα ταινίες φωτο μουσική , έκανα αναβάθμιση το hardware γενικά και ξανά πέρασα τα 8.1 σε έναν ssd evo 850 μόνο για τα windows όλα οκ πήρα και τα win 10 στο υπολογιστης μου εμφανίζεται ο 1tb ανοίγω βλέπω τους φακελους αλλά εμφανίζεται μυνημα ότι δεν έχω δικαιώματα πρόσβασης για να εμφανισω τα αρχεία τι πρέπει να κάνω για να έχω πρόσβαση και να μετακινησω τα αρχεία μου για να μπορέσω να κάνω φορματ μετά τον δίσκο;;; ευχαριστώ
blendizzy5000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Όχι δεν έχω είναι καθαρό όλο το σύστημα δεν έχω δικαιώματα διαχειριστή
Λύση antgen Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Λύση Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ειχα το ιδιο προβλημα, ακολουθησα εναν οδηγο που βρηκα, και αν θυμαμαι καλα πας: properties στον φακελο που θες -> στο tab Security, και εκει που λεει group or user names "Edit" ή "Add" και βαζεις everyone Δεν ξερω αν ειναι σωστος ο τροπος ή αν σε βοηθαει, αλλα σ'εμενα δουλεψε.
blendizzy5000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα τώρα γύρισα από την δουλεια θα το δοκιμασω και θα ενημερώσω ευχαριστώ
blendizzy5000 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Τελικά έκανα ότι μου είπε ο φίλος παραπάνω και δούλεψε άψογα σας ευχαριστώ πολύ παιδιά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα