Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο προγραμμα να επιλεξω?θα αλλαξω σπιτι.εκει ο ιδιοκτητης εχει wind ..ενδιαφερομαι για internet απεριοριστα αστικα υπεραστικα και προς κινητα 300λεπτα και πανω...Η ερωτηση μου ειναι η εξης εχω δει Forthnet αξιζει?η να παω σε hol? (σαφως θα μου πειτε οτε αλλα ειναι ακριβος για τις απαιτησεις μου)επισεις αφου υπαρχει αριθμος θα κρατησω τον ιδιο γιατι λεει η σπιτονοικοκυρα οτι δεν εχει νουμερα η περιοχη κενα..καπου διαβασα κ για το ρουτερ.εχει σχεση η μαρκα;με την αποδοση;το ρουτερ που υπαρχει τωρα ειναι το zte zxv10h108L.σε περιπτωση αλλαγης εχω δει tplink td w8960 kai level one wbr 6012. Και d-link dir 615

Επεξ/σία από toykaki
Δημοσ.

α.αυτο το δεν υπαρχουν νουμερα = βλακεια.ειτε φερνεις το παλιο νουμερο ειτε ο παροχος σου δινει νεο.πχ σε forthnet μπορει να παρεις κανα 211010 κτλ.

ρουτερ zte= πεταμα.αν πας σε αλλο κατα σειρα πιο φτηνο προς πιο ακριβο πας σε tp link 8968,8970,8980,9980,draytek 2760.

Θα διαλεγα forthnet ή hol>οτε ακριβος.wind nope.cyta δινει voip.

Δημοσ.

διαλεξα hol τελικα σημερα και θα δω τωρα ενα εκ των ρουτερ που ανεφερες :) ..κατι ακομα για να επιλεξω ρουτερ εμενα η χρηση μου ειναι για σερφαρισμα το θελω κυριος,αλλα και για παιχνιδια οπως counter strike που και που...τα χαρακτηριστικα που λεει IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b τι ειναι?και τι να κοιταξω να εχει ας πουμε κυριος?

ας πουμε ενα

GEMBIRD WNP-RT-001 WIRELESS BROADBAND ROUTER 300 MBPS

ή

LEVEL ONE WBR-6012 300MBPS WIRELESS ROUTER

ή

NETIS WF2419D 300MBPS WIRELESS N ROUTER DETACHABLE ANTENNA

ή τελος

TP-LINK TL-WR841ND DRAFT N WIRELESS 2T2R ROUTER
Δημοσ.

802.11 ειναι το προτυπο του wireless.802.11 n ειναι μια χαρα.

απο αυτα που εβαλε οχι gembird,οχι Netis.level one θα ηταν ειχα σαν λιγο τελευταια επιλογη.

tp link value for money.εσυ θες adsl router Οχι σκετο ρουτερ.προσεχε λοιπον.

ολα αυτα που βαλες εσυ ειναι σκετα Router με Wan port Και οχι adsl router.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...