iMarilina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ε μπορούμε να διαφωνούμε νομίζω ναι σαφώς. Και εγώ δεν είμαι εντελώς της άποψης πλέον iphone γενικά αλλά για μένα υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι (όχι ότι δεν αγαπώ τις συγκεκριμένες συσκευές αλλά επειδή θέλω να τα κάνω φύλλο και φτερό χωρίς να χρειάζομαι τζέιλμπρεικ κάθε φορά). Από κει και πέρα viva macbook και ipad χαχα. Επίσης δεν ξέρω τη μακροζωία όλων αυτών των συσκευών (για τη μακροζωία των συσκευών iphone μπορώ να εγγυηθώ έχοντας ένα λειτουργικότατο 2G πρώτο μοντέλο, ένα λειτουργικότατο 4άρι του 2010 που κάνει παπάδες ακόμη κλπ). Για το NOTE 3 που έχω εδώ κι ενάμιση χρόνο δε μπορώ να εγγυηθώ πώς θα είναι σε 3 χρόνια ακόμη πχ. Είδωμεν. 1
zio10 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 ναι σαφώς. Και εγώ δεν είμαι εντελώς της άποψης πλέον iphone γενικά αλλά για μένα υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι (όχι ότι δεν αγαπώ τις συγκεκριμένες συσκευές αλλά επειδή θέλω να τα κάνω φύλλο και φτερό χωρίς να χρειάζομαι τζέιλμπρεικ κάθε φορά). Από κει και πέρα viva macbook και ipad χαχα. Επίσης δεν ξέρω τη μακροζωία όλων αυτών των συσκευών (για τη μακροζωία των συσκευών iphone μπορώ να εγγυηθώ έχοντας ένα λειτουργικότατο 2G πρώτο μοντέλο, ένα λειτουργικότατο 4άρι του 2010 που κάνει παπάδες ακόμη κλπ). Για το NOTE 3 που έχω εδώ κι ενάμιση χρόνο δε μπορώ να εγγυηθώ πώς θα είναι σε 3 χρόνια ακόμη πχ. Είδωμεν. Για το 4s συγκεκριμένα το είπα πιο πολύ για το απαράδεκτο θέμα του wifi και για κάποια άλλα μικροθεματάκια που εμφανίζονται συχνά πυκνά όπως power button, μέτρια μπαταρία κλπ
iMarilina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Για το 4s συγκεκριμένα το είπα πιο πολύ για το απαράδεκτο θέμα του wifi και για κάποια άλλα μικροθεματάκια που εμφανίζονται συχνά πυκνά όπως power button, μέτρια μπαταρία κλπ προσωπικά στο 4s το δικό μου δεν είχα ποτέ θέματα wifi ούτε μπαταρίας. Η μπαταρία ήταν για τα μπάζα γενικώς και στο 4s και στο 5άρι μου (λίγο καλύτερη στο 5άρι) αλλά το είχα αποδεχθεί γιατί γενικώς οι μπαταρίες των αειφον είναι για τα μπάζα και ειδικά όταν το φορτώσεις με ένα καρο tweaks κλπ, αλλά και ειδικότερα γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να έχω κλειστους διακόπτες 3g κλπ κλπ, πάντα ανοιχτά και πολλή χρήση, δεν τα πήρα για να κάθομαι να τα κοιτάω εν ολίγοις χαχα. 2
martylos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μάλλον--αλλά είμαι τυχερός και βρήκα αγγελία και καλό πωλητή, άρα δεν χρειάζεται να πάρω refubrish από το Πλαισιο.Ναι μπορείς να βρεις καλά πραγματα στις αγγελίες αν ξέρεις να ψάχνεις (εννοώ να ελέγξεις τη συσκευή κλπ) Καλορίζικο! Παιδιά το νου σας πάντως κυκλοφορούν και πολλοί "ιδιώτες" πωλητές που κάνουν την ίδια δουλειά και πουλάνε κακοεπισκευασμενα χωρίς εμφανείς γρατσουνιές και μέσα μόνο apple δεν είναι τα Ανταλακτικα, μέχρι και βίδες έχω δει να λείπουν!!!! Τι νου σας
iMarilina Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Παιδιά το νου σας πάντως κυκλοφορούν και πολλοί "ιδιώτες" πωλητές που κάνουν την ίδια δουλειά και πουλάνε κακοεπισκευασμενα χωρίς εμφανείς γρατσουνιές και μέσα μόνο apple δεν είναι τα Ανταλακτικα, μέχρι και βίδες έχω δει να λείπουν!!!! Τι νου σας E εντάξει δε θα πάρεις από όπου κι όπου (κανονικά). Προσωπικά από όποιον έχω πάρει είχε ένα σωρό αξιολογήσεις, τα έλεγξα και πήρα και την απόδειξη μαζί κλπ και με ησυχία όχι πήγαμε το πήραμε και γεια. Καφετέρια, με ίντερνετ καλό και όλα τα σχετικά χαχα.
ramarg Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Και στο δικό μου 4s δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα με wifi.. Η μπαταρία του για τους κύκλους που κουβαλάει στην πλάτη της καλά κρατεί.. Γενικά πιστεύω ότι ασχέτως μοντέλου εκατομμύρια κομμάτια στις πρώτες παρτίδες έχουν διάφορα προβλήματα..Κάθε μοντέλο έχει και μια διαφορετική αδυναμία. Γενικά όμως σε σχέση με τα άθλια 4άρια που πωλούνταν μέχρι προχθές το 4s είναι σίγουρα καλύτερο.Πάντως κάθε σειρά πριν αποσυρθεί (στις 8άρες εκδόσεις) πάντοντε έχουν επιλύσει τα προβλήματα της κάθε σειράς.
karaLRS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Από την προσφορά με τα refurbished του πλαισίου το πήρε... 1
iMarilina Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Και στο δικό μου 4s δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα με wifi.. Η μπαταρία του για τους κύκλους που κουβαλάει στην πλάτη της καλά κρατεί.. Γενικά πιστεύω ότι ασχέτως μοντέλου εκατομμύρια κομμάτια στις πρώτες παρτίδες έχουν διάφορα προβλήματα..Κάθε μοντέλο έχει και μια διαφορετική αδυναμία. Γενικά όμως σε σχέση με τα άθλια 4άρια που πωλούνταν μέχρι προχθές το 4s είναι σίγουρα καλύτερο.Πάντως κάθε σειρά πριν αποσυρθεί (στις 8άρες εκδόσεις) πάντοντε έχουν επιλύσει τα προβλήματα της κάθε σειράς. Οι 8άρες εκδόσεις πάντως είναι ότι πιο άκυρο υπάρχει. Από την προσφορά με τα refurbished του πλαισίου το πήρε... Δεν το πήρε τελικά, δε διάβασες όλο το τοπικ.
karaLRS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Για τον φίλο μου μιλάω που είναι εκτός insomnia!!
ramarg Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Οι 8άρες εκδόσεις πάντως είναι ότι πιο άκυρο υπάρχει. Δεν το πήρε τελικά, δε διάβασες όλο το τοπικ. Είναι όντως πολύ άκυρες από άποψη χωρητικότητας.Όσα 8άρια γνωστών έπεσαν στα χέρια μου είχαν τεράστιο πρόβλημα χωρητικότητας.Μονίμως ξεμένουν από χώρο αφού μόνο το ios δεσμεύει 3,0 gb.Η apple έχει κάνει μεγάλο λάθος στη χωρητικότητα και ας μην λέμε ανακρίβειες δεν υπάρχει γιγάντια διαφορά κόστους ανάμεσα στα 8 και στα 16gb.Στη θέση των 8 θα έπρεπε να είναι τα 16 ως ελάχιστη χωρητικότητα συσκευής και στη θέση των 16 τα 32 ως entry έκδοση. Άκουσα μάλιστα ότι στα 6s/+ η apple θα κάνει ακριβώς αυτό.Θα καθιερωθούν τα 32/64/128 (όπως προκύπτει από τα boxes που συσκευάζουν και άλλα διάφορα). Ακόμη και τα 16 τα θεωρώ πολύ λίγα για τα σημερινά δεδομένα μιας και χρειάζεσαι τακτικά backup και άδειασμα αρχείων.Ειδικά αν θες να έχεις και πολλές εφαρμογές αρχεία και να τραβάς με την κάμερα σε 1080p τα 32gb είναι μινιμουμ.Μέχρι τώρα έχω κάνει 3 φορές το λάθος να επιλέξω 16gb και το μετανιώνω εξίσου με την επιλογή να μην αγοράσω cellular ipad (όταν βγήκε το 3).Εν πάσει περιπτώσει,συμφωνώ απόλυτα πως τα 8άρια είναι ό,τι πιο άκυρο υπάρχει και φυσικά δεν υπάρχει χώρος για τέτοια μοντέλα στη αγορά σήμερα (ειδικά εφόσον η μνήμη δεν είναι επεκτάσιμη).
iMarilina Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Είναι όντως πολύ άκυρες από άποψη χωρητικότητας.Όσα 8άρια γνωστών έπεσαν στα χέρια μου είχαν τεράστιο πρόβλημα χωρητικότητας.Μονίμως ξεμένουν από χώρο αφού μόνο το ios δεσμεύει 3,0 gb.Η apple έχει κάνει μεγάλο λάθος στη χωρητικότητα και ας μην λέμε ανακρίβειες δεν υπάρχει γιγάντια διαφορά κόστους ανάμεσα στα 8 και στα 16gb.Στη θέση των 8 θα έπρεπε να είναι τα 16 ως ελάχιστη χωρητικότητα συσκευής και στη θέση των 16 τα 32 ως entry έκδοση. Άκουσα μάλιστα ότι στα 6s/+ η apple θα κάνει ακριβώς αυτό.Θα καθιερωθούν τα 32/64/128 (όπως προκύπτει από τα boxes που συσκευάζουν και άλλα διάφορα). Ακόμη και τα 16 τα θεωρώ πολύ λίγα για τα σημερινά δεδομένα μιας και χρειάζεσαι τακτικά backup και άδειασμα αρχείων.Ειδικά αν θες να έχεις και πολλές εφαρμογές αρχεία και να τραβάς με την κάμερα σε 1080p τα 32gb είναι μινιμουμ.Μέχρι τώρα έχω κάνει 3 φορές το λάθος να επιλέξω 16gb και το μετανιώνω εξίσου με την επιλογή να μην αγοράσω cellular ipad (όταν βγήκε το 3).Εν πάσει περιπτώσει,συμφωνώ απόλυτα πως τα 8άρια είναι ό,τι πιο άκυρο υπάρχει και φυσικά δεν υπάρχει χώρος για τέτοια μοντέλα στη αγορά σήμερα (ειδικά εφόσον η μνήμη δεν είναι επεκτάσιμη). Είχαμε ένα 8άρι 3GS το οποίο δεν τα πηγε άσχημα (το πήρα για να δοκιμάσει αειφον ο σύζυγος, γενικα το βολεύτηκε πολύ σαν συσκευή και λογισμικό). Το μεγάλο λάθος ήταν η αναβάθμιση του 16αριού 3GS της μητέρας μου σε 8άρι 4S. Παρόλο που δεν χρησιμοποιεί πολλά σαν εφαρμογές, έτρωγε τρελά σκαλώματα και το σιχτήριζε ενώ το 3gs το είχε λατρέψει. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και το 5άρι που είχα, είχα πάντα 16άρια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα χώρου (κυρίως μάλλον γιατί δεν ακούω μουσική και δεν είχα αρχεία βίντεο και ήχου μέσα) και πάντα είχα σχετικά αρκετό χώρο. Αλλά το ipad (που είχα 16άρια ipad 2 και 3) δε μου είχε λείψει τρομερά ο χώρος μέχρι που πήγα στο 32άρι air και τώρα στο 64άρι air 2. Εντάξει με τα αρχεία της δουλειάς κλπ η αλήθεια είναι οτι ανέπνευσα πολύ πλέον. 1
ramarg Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Είχαμε ένα 8άρι 3GS το οποίο δεν τα πηγε άσχημα (το πήρα για να δοκιμάσει αειφον ο σύζυγος, γενικα το βολεύτηκε πολύ σαν συσκευή και λογισμικό). Το μεγάλο λάθος ήταν η αναβάθμιση του 16αριού 3GS της μητέρας μου σε 8άρι 4S. Παρόλο που δεν χρησιμοποιεί πολλά σαν εφαρμογές, έτρωγε τρελά σκαλώματα και το σιχτήριζε ενώ το 3gs το είχε λατρέψει. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και το 5άρι που είχα, είχα πάντα 16άρια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα χώρου (κυρίως μάλλον γιατί δεν ακούω μουσική και δεν είχα αρχεία βίντεο και ήχου μέσα) και πάντα είχα σχετικά αρκετό χώρο. Αλλά το ipad (που είχα 16άρια ipad 2 και 3) δε μου είχε λείψει τρομερά ο χώρος μέχρι που πήγα στο 32άρι air και τώρα στο 64άρι air 2. Εντάξει με τα αρχεία της δουλειάς κλπ η αλήθεια είναι οτι ανέπνευσα πολύ πλέον. Κοίτα εδώ που τα λέμε και εμένα η μάνα μου είχε 16αρι 3gs την είχε βολέψει πολύ και μπορώ να πω ότι τότε δεν γέμιζαν τόσο εύκολα τα iphone..Με την 3αρα κάμερα (που χρησιμοποιουσε αρκετά) δεν γέμιζε καθόλου εύκολα το 16άρι. Το 16άρι 5C όμως με συνεχείς λήψεις στα 8mp και 1080p θέλει άδειασμα και το cloud δεν είναι λύση γιατί θες ιντερνετ,το upload αργεί και το άδειασμα γίνεται γρήγορα μόνο με λάπτοπ.Μετά από τόσα χρόνια και τόσα iphone χωρίς να το θέλεις μαθαίνεις να κάνεις οικονομία μνήμης.Ασυναίσθητα σβήνω τα περιττά. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να έχω την άνεση των 32 gb στα επόμενα iphone στην θέση/τιμή των 16 (ειδικά με το ios 9 που θα πιάνει μόνο 1,0-1,5gb θα μας ωφελήσει πολύ.). Στο ipad με βάση τα δικά μου κριτήρια νομίζω ότι η χωρητικότητα δεν είναι πρόβλημα (για το γερασμένο 3άρι που έχω) όσο το βάρος του και η υπερθέρμανση που με ενοχλεί.Προσωπικά προτιμώ να διαλέξω cellular παρά περισσότερα gb σε ipad.Me iphone hotspot δεν γίνεται δουλειά γιατί είσαι αναγκασμένος να έχει ανοικτά τα πάντα (data wifi )και μένεις από μπαταρία πριν καν το καταλάβεις.Σε κάθε περίπτωση εσύ έχεις σίγουρα σοβαρούς λόγους να διαλέξεις 64 gb αφού πρόκειται για εργαλείο δουλειάς και όχι για οικιακή χρήση.Πώς και δεν επέλεξες cellular όμως ? Το δουλέυεις μόνο στα πλαίσια της δουλειάς και πάντα με wifi ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα