Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η βιζα εχει ανοιξει για αυτο το ειπα. Και μαλιστα χωρις οριο στη συναλλαγη. Απλα επιτρεπονται συναλλαγες μεχρι ενα ημερησιο οριο για καθε τραπεζα

Screenshot.png

Αμ δε που άνοιξε,για συναλλαγή 6 ευρώ πριν από λίγο alpha bank
Δημοσ.

Προφανως δεν προλαβες το ημερησιο οριο της τραπεζας σου οπως προανεφερα.

Θα ξαναπροσπαθήσω στις 00:01 αν μπορέσω γιατί άνοιξαν οι δουλειές μας πάλι με τις φωτιές.

Δημοσ.

Δε με κουρασες. Σου εδειξα οτι αν το γκουγκλαρες αντι να το ρωτησεις και να περιμένεις να το δει καποιος και να απαντήσει θα ειχες ηδη την απαντηση

Δημοσ.

Δε με κουρασες. Σου εδειξα οτι αν το γκουγκλαρες αντι να το ρωτησεις και να περιμένεις να το δει καποιος και να απαντήσει θα ειχες ηδη την απαντηση

Έχεις κάνει εσύ αγορά απο site εξωτερικού που δεν έχει λογαριασμό σε Ελληνική τράπεζα με την visa σου ας πουμε?

Δημοσ.

Κινητο οχι. Ενα προγραμμα για το mac κανονικα το αγορασα με visa

Οποτε googlare λιγο και διαβασε ακριβως τι παιζει ακομα με τα capital controls....(και θα παιζει για πολυ καιρο ακομα κατα την αποψη μου....)

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε googlare λιγο και διαβασε ακριβως τι παιζει ακομα με τα capital controls....(και θα παιζει για πολυ καιρο ακομα κατα την αποψη μου....)

Αν δε το θεωρεις προσφορα ή δεν εχεις τροπο να το αγοράσεις (ας πούμε εγω και αρκετοι αλλοι εχουν) μπορεις καλλιστα να προσπερασεις το θεμα.

To link της προσφοράς δεν μου ανοίγει πάντως.

δε σου το ανοιγει γιατι εληξε πριν λιγο η προσφορα και κατεβηκε απο το site
Δημοσ.

Αν δε το θεωρεις προσφορα ή δεν εχεις τροπο να το αγοράσεις (ας πούμε εγω και αρκετοι αλλοι εχουν) μπορεις καλλιστα να προσπερασεις το θεμα.

Το μονο που σχολιασα ειναι το γεγονος οτι προτρεπεις κοσμο να googlαρει κατι για το οποιο ο ιδιος παραπληροφορεις...
Δημοσ.

Ναι εχει πανω απο βδομαδα. Υπάρχουν και συγκεκριμενα site που ομως δε δεχονται. Επισης για paypal ακόμα περιμενουμε. Western union ξανανοιξε (μακρυα απο εμας παντως!)

Κανω quote τον εαυτο μου γιατι αν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις θα εβλεπες οτι ανεφερα πως υπάρχουν καταστήματα που ακομα δε δεχονται. Απο εκει και περα σταματω καθως ο, τι ηταν να ειπωθει ειπωθηκε και οποιος προλαβε αγορασε. Προσφορα ποσταρα, δε γραφω άπαντα για το βυζαντιο.
  • Moderators
Δημοσ.

Βαλε ομως αν θες, τουλάχιστον ένα τελος στον τιτλο από την στιγμη που γνωρίζεις ότι εχει τελειωσει η προσφορα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...