Προς το περιεχόμενο

Επιλογή πρώτου αυτοκινητου (μεταχειρισμένου)

NightCok1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και εγώ με 50 ευρώ (33-34 λίτρα) 250 χιλιόμετρα μου βγαζει μέσα σε πολη.. Νομίζω και εμένα γύρω στο 13.6 πρέπει να βγαινει(άλφα 156 1.6)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά το 9 το είπα σαν εκτίμηση απ'ότι μου είπε το παιδί που μου το πούλησε. Τώρα αν εγώ οδηγάω νευρικά και μου βγει παραπάνω άλλο θέμα. Απλά αν με νορμαλ οδήγηση κυμαίνεται μέχρι 9, πιστεύω είμαι καλά.

Απλά καμιά φορά σκέφτομαι γιατί να πληρώνω τόσα όταν υπάρχουν αμάξια με χαμηλότερη κατανάλωση. Αλλά θα μου πεις, ας έπαιρνα καινούριο, και όχι μεταχειρισμένο 8ετίας με 3 χιλιάρικα.

Και εγώ με 50 ευρώ (33-34 λίτρα) 250 χιλιόμετρα μου βγαζει μέσα σε πολη.. Νομίζω και εμένα γύρω στο 13.6 πρέπει να βγαινει(άλφα 156 1.6)

τοτε το δικο μου ειναι οικονομικοτατο για 3.0 :P

• Like 1

Ο πατερας μου εχει Νissan sunny το οποιο κοντευει τα 26 χρονια και καιει μονο 1.50€ με το κοντερ εντος πολης στα 70 και εκτος οσο παει τις περισσοτερες φορες

Αααα και κατι που ξεχασα να ρωτησω ψαχνω καποιο παλιο μεταχειρισμενο με 400€ το πολυ το οποιο να φτιαχνετε ευκολα

• Like 2

Ο πατερας μου εχει Νissan sunny το οποιο κοντευει τα 26 χρονια και καιει μονο 1.50€ με το κοντερ εντος πολης στα 70 και εκτος οσο παει τις περισσοτερες φορες

Αααα και κατι που ξεχασα να ρωτησω ψαχνω καποιο παλιο μεταχειρισμενο με 400€ το πολυ το οποιο να φτιαχνετε ευκολα

Δεν κατάλαβα πόσο καίει

Όπως το πες! πάρε sunny,primera ή almera. Ψάξε σε nissan. Οικονομικά με φθηνά ανταλλακτικά. Αμάξια με πολύ δύναμη!!!

Όπως το πες! πάρε sunny,primera ή almera. Ψάξε σε nissan. Οικονομικά με φθηνά ανταλλακτικά. Αμάξια με πολύ δύναμη!!!

ναι θέλουν δύναμη για να τα σμπρώξεις στις ανηφορες....

• Like 1

Οι τύποι που εκθειάζουν "τα σκυλιά" ιαπωνικά, σε τι διαφέρουν σε γραφικότητα από τους τύπους που κλοτσάν (!!) τη ρόδα ή την πόρτα του γερμανικού και μιλάν για "στιβαρή κατασκευή";

ναι θέλουν δύναμη για να τα σμπρώξεις στις ανηφορες....

Είχες πολλά Nissan ε;;;

Οι τύποι που εκθειάζουν "τα σκυλιά" ιαπωνικά, σε τι διαφέρουν σε γραφικότητα από τους τύπους που κλοτσάν (!!) τη ρόδα ή την πόρτα του γερμανικού και μιλάν για "στιβαρή κατασκευή";

Κάτοχος 3 ιαπωνικών και 1 γερμανικού....παλαιότερα 2 γερμανικά....πιστεύω μπορώ να έχω άποψη για δύναμη και κατασκευαστική ποιότητα νομίζω, σωστά;

Είχες πολλά Nissan ε;;;

Κάτοχος 3 ιαπωνικών και 1 γερμανικού....παλαιότερα 2 γερμανικά....πιστεύω μπορώ να έχω άποψη για δύναμη και κατασκευαστική ποιότητα νομίζω, σωστά;

Μάλλον όχι, αν σκεφτείς ότι τα 5 αυτοκίνητα δεν αποτελούν καν στατιστικό δείγμα στο 1.000.000 που μπορεί να πούλησαν συνολικά τα αυτοκίνητα που είχες. Τα αυτοκίνητα πλέον είναι πολύ σύνθετα, παλιές παραδοχές "ιταλικά που χαλάνε", "ιαπωνικά σκυλιά" κτλ δεν έχουν πλέον καμιά αξία.

• Like 1

Είχες πολλά Nissan ε;;;

αρκετά ωστε να έχω αποψη... παλαιότερα του 2005 ομολογουμένως αλλα σίγουρα θα τα ελεγα αργα (οχι ταφους αλλα αργα). anyway σταγονα στον ωκεανο οπως ειπε και ο dialer η εμπειρια μου και η εμπειρία σου...

• 1 μήνα μετά...

Το sunny n13 ειναι πολυ καλο και αξιοπιστο!εχουμε το 1.4 25 χρονων εγινε το μαιο!!ελαχιστες φυσιολογικες φθορες συν οτι δεν καιει τιποτα 30 ευρω Αθηνα-Αιτωλοακαρνανια βενζινη με 120-140!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...