NightCok1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καλημέρα στην παρέα. Σίγουρα έχετε δει κι άλλα ποστ σαν κι αυτό αλλά πιστεύω πως οι ανάγκες του καθένα είναι διαφορετικές. Όπως λέει ο τίτλος θα ήθελα να προβώ στην πρωτη μου αγορά αυτοκινήτου. Είμαι 20 χρονών φοιτητης απο Αθηνα και σχεδον καθε μερα παω θηβα με κτελ (λογω σχολης) και δυο φορες το μηνα τριπολη με κτελ (λογω κοπελας). Θα ήθελα κάτι πολύ οικονομικό μιας και δουλεια πλεον δεν παίζει ( τουλαχιστον προς το παρον) Οι επιδοσεις (ταχυτητα, επιταχυνση) δεν με ενδιαφέρουν καθολου. Η εμφάνιση του εξωτερικά δεν με απασχολει. Το εσωτερικο του μονο θα ηθελα να ειναι προσεγμενο και οσο πιο συγχρονο γινεται. Ουσιαστικα ενα σκυλι (γιατι λεφτα για χοντρες ζημιες δεν θα εχω), φουλ οικονικο. Το budget μου ειναι μεχρι 2000. το πολυ 2,5 χιλιαρικα. Τι μαρκα θα προτείνατε για μεταχειρισμένο; Επίσης εαν μπορουσατε να μου στείλεται κανα λινκ απο car.gr (ως παραδειγμα) θα το εκτιμουσα. Τελος ξερετε ποσο ειναι το κοστος εαν αγορασω απο μανδρα η απο ιδιωτη, μεταβιβασης κλπ; Τι άλλο θα πρεπει να πληρώσω δηλαδή γιατι έψαξα και δεν βρήκα άκρη. Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καλημέρα στην παρέα. Σίγουρα έχετε δει κι άλλα ποστ σαν κι αυτό αλλά πιστεύω πως οι ανάγκες του καθένα είναι διαφορετικές. Όπως λέει ο τίτλος θα ήθελα να προβώ στην πρωτη μου αγορά αυτοκινήτου. Είμαι 20 χρονών φοιτητης απο Αθηνα και σχεδον καθε μερα παω θηβα με κτελ (λογω σχολης) και δυο φορες το μηνα τριπολη με κτελ (λογω κοπελας). Θα ήθελα κάτι πολύ οικονομικό μιας και δουλεια πλεον δεν παίζει ( τουλαχιστον προς το παρον) Οι επιδοσεις (ταχυτητα, επιταχυνση) δεν με ενδιαφέρουν καθολου. Η εμφάνιση του εξωτερικά δεν με απασχολει. Το εσωτερικο του μονο θα ηθελα να ειναι προσεγμενο και οσο πιο συγχρονο γινεται. Ουσιαστικα ενα σκυλι (γιατι λεφτα για χοντρες ζημιες δεν θα εχω), φουλ οικονικο. Το budget μου ειναι μεχρι 2000. το πολυ 2,5 χιλιαρικα. Τι μαρκα θα προτείνατε για μεταχειρισμένο; Επίσης εαν μπορουσατε να μου στείλεται κανα λινκ απο car.gr (ως παραδειγμα) θα το εκτιμουσα. Τελος ξερετε ποσο ειναι το κοστος εαν αγορασω απο μανδρα η απο ιδιωτη, μεταβιβασης κλπ; Τι άλλο θα πρεπει να πληρώσω δηλαδή γιατι έψαξα και δεν βρήκα άκρη. Σας ευχαριστω εκ των προτερων Στην τιμή που λες πιστεύω τίποτα saxo, 106 , corsa παλιότερα μοντέλα είναι ότι πρέπει.. Είναι και πούπουλα δεν θα καίνε πολύ αν προσεχείς το πόδι σου .. Ειδικά κόσα είναι και λιγότερο ρίσκο γιατί τα άλλα 2 συνήθως τα ξεμουδιάζουνε . Τώρα για εσωτερικό δεν ξέρω τι εννοείς σύγχρονο και τι σε ενδιαφέρει .. πάντως ένα συστηματική για να βάζεις και το κινητό / usb πάνω το βρίσκεις και με 30 εύρο έξτρα .. ΜΕ κανένα σετ καλύμματα καθισμάτων θα είναι πολύ καλύτερα αισθητικά μέσα... Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω είναι και πρωί .. Ένσταση ! όχι 2 φορές τον μήνα το αίσθημα άδερφε! όταν με το κάλο πάρεις το τουτού πήγαινε με 70 και πιο συχνά! θα το κλαίμε το κορμί!
NightCok1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Στην τιμή που λες πιστεύω τίποτα saxo, 106 , corsa παλιότερα μοντέλα είναι ότι πρέπει.. Είναι και πούπουλα δεν θα καίνε πολύ αν προσεχείς το πόδι σου .. Ειδικά κόσα είναι και λιγότερο ρίσκο γιατί τα άλλα 2 συνήθως τα ξεμουδιάζουνε . Τώρα για εσωτερικό δεν ξέρω τι εννοείς σύγχρονο και τι σε ενδιαφέρει .. πάντως ένα συστηματική για να βάζεις και το κινητό / usb πάνω το βρίσκεις και με 30 εύρο έξτρα .. ΜΕ κανένα σετ καλύμματα καθισμάτων θα είναι πολύ καλύτερα αισθητικά μέσα... Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω είναι και πρωί .. Ένσταση ! όχι 2 φορές τον μήνα το αίσθημα άδερφε! όταν με το κάλο πάρεις το τουτού πήγαινε με 70 και πιο συχνά! θα το κλαίμε το κορμί! Καταρχας σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Τις αλλες δυο ερχετε εκεινη αρα καπως παλευετε. Μπορεις να μου δωσεις καποια παραδειγματα αγγελειων;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καταρχας σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Τις αλλες δυο ερχετε εκεινη αρα καπως παλευετε. Μπορεις να μου δωσεις καποια παραδειγματα αγγελειων; Πήγαινε car.gr και θα δεις δεκάδες (για να μην σου πω εκατοντάδες) αγγελίες. Πρόσεξε τα κριτήρια που θα βάλεις. Αν δεν έχεις τα λεφτά, δεν χρειάζεσαι δερμάτινα καθίσματα ή τέτοιες πολυτέλειες. Και, πριν δεις από κοντά κάποιο αμάξι (μην πιστεύεις αυτά τα "άψογο, ατρακάριστο" κλπ) καβάντζωσε κάποιον φίλο-γνωστό μηχανικό να το δει μαζί σου. Ως πρόσθετο μέτρο ασφαλείας, θα σου πρότεινα να ελέγξεις με καποιον ασφαλιστή την πινακίδα του πωλούμενου αυτοκινήτου, εάν έχει καταχωρηθεί κάποιο τρακάρισμα. 1
BritGreek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Atos. Πάμφθηνα ανταλλακτικά, χωρίς ζημιές. Παζάρεψε τα λεφτά. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6625562/ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6783543/ 1
michalisv Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δες και κάποιο Hyundai accent σε αυτά τα χρήματα.
Zaknafein Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Κοίτα για 1000ράκι Starlet ή Corsa. Θα πρότεινα και Yaris 1ης γενιάς γιατί είναι σκυλιά αλλά είναι εκτός budget.
Thanos1972 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 με μια προχειρη ματια Nissan Micra Suzuki Wagon R Ford focus Opel Astra Smart Hyundai Galloper 3.0 V6 (ειναι μεσα στο budget). απο τα απο πανω προσωπικα σειρα προτιμησης δικη μου ειναι οπως τα εβαλα (το smart θα ηταν πιο πανω εαν δεν το ηθελες για ταξιδια). τα λοιπα εξοδα θα ειναι τα τελη κυκλοφοριας εαν δεν εχει,ασφαλεια,μεταβιβαση και κτεο εαν δεν εχει. ασφαλεια υπολογησε επειδη εισαι και μικρος καμια 110 euros το 6μηνο, κτεο καμια 35-40 εαν δεν εχει,τελη εξαρταται τα κυβικα και τελος μεταβιβαση εαν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στα 165 euros.
fylatos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Το galloper από αξιοπιστία τι λέει; Γιατί το smart παίζει να βγαίνει τελικά πιο κτήνος....στα έξοδα. Ειδικά αν του βάλεις κι ένα υγραέριο παίζει το άλλο να είναι πιο οικονομικό. Το wagon r φαίνεται ωραίο και είναι άνετο αμάξι
BritGreek Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 με μια προχειρη ματια Nissan Micra Suzuki Wagon R Ford focus Opel Astra Smart Hyundai Galloper 3.0 V6 (ειναι μεσα στο budget). απο τα απο πανω προσωπικα σειρα προτιμησης δικη μου ειναι οπως τα εβαλα (το smart θα ηταν πιο πανω εαν δεν το ηθελες για ταξιδια). τα λοιπα εξοδα θα ειναι τα τελη κυκλοφοριας εαν δεν εχει,ασφαλεια,μεταβιβαση και κτεο εαν δεν εχει. ασφαλεια υπολογησε επειδη εισαι και μικρος καμια 110 euros το 6μηνο, κτεο καμια 35-40 εαν δεν εχει,τελη εξαρταται τα κυβικα και τελος μεταβιβαση εαν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στα 165 euros. Ελληνικης εταιρειας ασφαλεια με 110 ευρω δεν παιζει, ειδικα σε νεο οδηγο. 140 δινω εγω για 800ρακι matiz και ειναι η φτηνοτερη που εχω βρει με νομικη προστασια.
dimitrisOP Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 το galloper ειναι ενα pajero πρωτης γενιας, μοτερ φοραει τον 6G72 αθανατο σκαρι και μοτερ
Thanos1972 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Ελληνικης εταιρειας ασφαλεια με 110 ευρω δεν παιζει, ειδικα σε νεο οδηγο. 140 δινω εγω για 800ρακι matiz και ειναι η φτηνοτερη που εχω βρει με νομικη προστασια. Εαν γεμισει την ασφαλεια με παροχες τοτε ναι δεν παιζει. βεβαια θα μου πεις ειναι και Αθηνα οποτε....τοσο πιο πολυ πληρωνετε εκει κατω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα