NobodyRankXV Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 καλησπέρα φίλοι μου έχω ένα macbook pro του 2009 και ξαφνικά ( δεν θυμάμαι να το χτύπησα κάπου ) άρχισε να εμφανίζει αυτές τις ενοχλητικές γραμμές στην άκρη και οποτε το κουνάω κάπως φτιάχνει, στην ουσία έχω αυτό το πράγμα έχετε να προτείνεται κάτι ;;
atheatos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 https://support.apple.com/en-us/HT203254 Υπάρχει πιθανότητα να φταίει η καρτα γραφικών αλλα απο οτι φαίνεται έχει τελειωσει η 4ετης κάλυψη. Δοκίμασε να το πας σε επισημο service μπας και φιλοτιμηθουνε και σου αλλάξουνε μητρική.
NobodyRankXV Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 https://support.apple.com/en-us/HT203254 Υπάρχει πιθανότητα να φταίει η καρτα γραφικών αλλα απο οτι φαίνεται έχει τελειωσει η 4ετης κάλυψη. Δοκίμασε να το πας σε επισημο service μπας και φιλοτιμηθουνε και σου αλλάξουνε μητρική. Επίσημο σέρβις ;;; Πόσο περίπου θα πάρουν ;; Εχω την εντύπωση όμως οτι ειναι το LCD cable κατι με την επαφή
atheatos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Επίσημο σέρβις ;;; Πόσο περίπου θα πάρουν ;; Εχω την εντύπωση όμως οτι ειναι το LCD cable κατι με την επαφή Το έχεις δοκιμάσει με εξωτερική οθονη και είδες οτι δεν το παρουσιαζει και εκει? Βy the way Αν το πηγαινες 3-4 χρόνια πριν δεν θα σου πέρναν τιποτα....
NobodyRankXV Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Οχι να σου πω την αλήθεια αλλα εφόσον όταν κουνάω την οθόνη μια φτιάχνεται μια έρχεται σημαινει πως κάπου στην επαφή εχει θέμα
basilis5 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 <p>Αρχικα δοκιμασε εξωτερικη οθονη οπως ειπε ο φιλος.</p>
atheatos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Αν δεν στο κάνει και σε εξωτερική οθόνη τότε πας για καλωδιοταινία ή εσωτερική οθόνη.
NobodyRankXV Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Αν δεν στο κάνει και σε εξωτερική οθόνη τότε πας για καλωδιοταινία ή εσωτερική οθόνη. Θα δοκιμάσω φιλε μου και θα γράψω , πάντως δεν εχω καλώδιο για αυτο , θα βρω ενα
ramarg Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Aν και στα pro δεν ήταν τόσο ευαίσθητες οι οθόνες σε (μικρο)χτυπήματα όπως στα ρετινα μπορεί να τραυματίστηκε κάποιο ribbon-καλώδιο της οθόνης (πιθανότατα από τη χρόνια χρήση). Καλού κακού το πρώτο πράγμα που δοκιμάζεις είναι να διαπιστώσεις αν το πρόβλημα εμφανίζεται και σε εξωτερική οθόνη όπως σου είπε ο @atheatos γιατί στα προηγούμενα pro υπήρχαν θέματα και με τις κάρτες γραφικών.
fivdis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Είχα ένα Macbook alu (2008) και μου έβγαλε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα τον τελευταίο μήνα του Apple care (2 χρόνια, 11 μήνες και κάτι μέρες από την αγορά. απίστευτη κωλοφαρδία ). Τελικά χρειάστηκε να αλλαχθεί η οθόνη. Η μητρική ήταν μια χαρά.
ramarg Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Είχα ένα Macbook alu (2008) και μου έβγαλε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα τον τελευταίο μήνα του Apple care (2 χρόνια, 11 μήνες και κάτι μέρες από την αγορά. απίστευτη κωλοφαρδία ). Τελικά χρειάστηκε να αλλαχθεί η οθόνη. Η μητρική ήταν μια χαρά. Άρα να υποθέσουμε πως είναι πρόβλημα της οθόνης και σε αυτή την περίπτωση :/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα