Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα, εκανα μια βλακεια και τωρα χαθηκαν οι συνομιλιες που ειχα στο viber, αλλα τα αρχεια οι φωτογραφιες απο τις συνομιλιες υπαρχουν κανονικα στην μνημη του κινητου,τι εκανα, ειχα ενα παλιο κινητο το ανοιξα,χωρις καρτα σιμ μεσα, μπηκα στο viber  με τον αριθμο που χρησιμοποιω στο τωρινο μου κινητο,και ως δια μαγειας χαθηκαν οι συνομιλιες, και στο παλιο δεν φανηκε τιποτα και ετσι το εκλεισα,και τωρα δεν εχω το ιστορικο των συνομιλιων μου :( ενω στο viber desktop απο οταν το εγκατεστησα,υπαρχουν ακομη εκει οι συνομιλιες. καμια ιδεα;

Δημοσ.

Μην τρελαίνεσαι έτσι την είχα πάθει και εγω αρκετες φορες την πρωτη φόρα ειναι λιγο δυσκολο αλλα  μετα το συνηθίζεις.

Δημοσ.

γεια χαρα, εκανα μια βλακεια και τωρα χαθηκαν οι συνομιλιες που ειχα στο viber, αλλα τα αρχεια οι φωτογραφιες απο τις συνομιλιες υπαρχουν κανονικα στην μνημη του κινητου,τι εκανα, ειχα ενα παλιο κινητο το ανοιξα,χωρις καρτα σιμ μεσα, μπηκα στο viber  με τον αριθμο που χρησιμοποιω στο τωρινο μου κινητο,και ως δια μαγειας χαθηκαν οι συνομιλιες, και στο παλιο δεν φανηκε τιποτα και ετσι το εκλεισα,και τωρα δεν εχω το ιστορικο των συνομιλιων μου :( ενω στο viber desktop απο οταν το εγκατεστησα,υπαρχουν ακομη εκει οι συνομιλιες. καμια ιδεα;

Δεν γινεται κατι, αλλα εαν οπως λες σου τα εμφανιζει στο Desktop , τοτε θα τα βλεπεις απο εκει :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...