Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια χαρα.καιρος ηταν να πας σε εναλλακτικο :)

Χμμμ..σήμερα συνδέθηκα στο κινητό με τη wind.Δεν το λες και επιτυχία η αλήθεια είναι.Εκει που είχα Η+ πλέον έχω Ε και δε μπορώ να πω πως με ικανοποιεί αυτό.Ισως κινηθώ μέσω υπαναχώρησης.Υποθέτω δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά το σήμα στη κινητή τηλεφωνία ε;Πχ να πάρει ρυθμίσεις η συσκευή κτλ να περιμένω λίγο ας πούμε.Αν θα ήταν η κάλυψη σωστή, εξαρχης θα έπαιζε κανονικά σωστά;

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι θα επαιζε απο την αρχη σωστα.η wind γενικα σε θεμα κινητης δεν με γεμιζε .εχω wind και q και ναι δεν ειναι οτι καλυτερο.μπορει βεβαια στην περιοχη σου να ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα.εδω σπιτι ναι εχω H.

Δημοσ.

Και κάπως έτσι ξεκινάνε τα προβλήματα.Δεν γινεται το αίτημα υπαναχώρησης .λόγω προθεσμίας.14 ημέρες δεν είναι εφικτό το αίτημα υπαναχώρησης ή κάνω λάθος;Χθες συνδέθηκα,τι στην ευχή.Ωραία ιστορία άνοιξα μου φαίνεται.

Δημοσ.

Οχι δεν είναι 4G.Μέχρι Ε πάει και σέρνεται η συνδεση.Στον άλλο πάροχο που ήμουν έπαιζε H+ και είχα καλή ταχύτητα.

Η υπαναχώρηση θα γίνει κανονικά τελικά και να μου γίνει μάθημα να μην πειράζω κάτι όταν δουλευει.

Δημοσ.

επρεπε απλα να δεις απο καποιον φιλο σου ποσο καλο ιντερνετ εχεις εκει πριν πας σε μια εταιρεια αφου ξερεις οτι δεν εχουν ολοι οι παροχοι παντου κεραιες ουτε ειναι στο ιδιο σημειο.μπορει καπου αλλου να γινοταν το αναποδο.

Δημοσ.

H πλάκα είναι πως αν είχες και 4G συσκευή μπορεί να έπιανε και να πήγαινε καλύτερα. Γενικά είναι ψιλοθέμα το σήμα της Wind στο κινητό, αλλά από ότι λένε βελτιώνεται. Σήμερα με πήραν από τη Wind να μου προσφέρουν μία κάρτα SIM με 2GB δωρεάν ή με πολύ μικρό κόστος(κάτι πήρε το αυτί μου ότι θα πλήρωνα μόνο αν το χρησιμοποιούσα, οπότε λογικά συμβόλαιο) λόγω του ότι έβαλα στο σταθερό σύνδεση από την εταιρία τους, αλλά φυσιολογικά αρνήθηκα. Έχω πάρα πολλά GB από διάφορες καρτούλες που έχω, αλλά και να τα είχα ανάγκη, υπάρχει το θέμα με το σήμα τους.

edit: Θυμήθηκα ότι έχω ένα νουμεράκι Q με 1GB κάθε μήνα, και έβαλα την κάρτα σε μια συσκευή να δοκιμάσω. Η συσκευή είναι 4G, και πραγματικά με το που ξεκίνησε πιάνει τέτοιο δίκτυο με το σήμα στη μέση. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα όμως το γύρισε σε Edge. Επειδή κάτι δεν μου κόλλαγε, μπήκα σε ένα κρυφό μενού που έχει στη συσκευή, και του ορίζω να πιάνει μόνο LTE(4G). Με το σήμα στη μέση μου βγάζει σε speedtest 14,5mbps download και 1,7mbps upload. Μετά το ρυθμίζω σε κλειδωμένο 3G, μου βγάζει ένδειξη H+, και έπιασα 9,5 και 1,8 αντίστοιχα. Απλά το αναφέρω επειδή είμαι κι εγώ στον Άγιο Δημήτριο, και παλιότερα θυμάμαι πως δεν έπιανε καθόλου εδώ που είναι το σπίτι μου. Φαίνεται πως τώρα το 2G σήμα είναι πιο δυνατό και κλειδώνει εκεί, αλλά αν μπορείς να επιλέξεις να έχει κλειδωμένο 3G από ότι φαίνεται το ξεπερνάς. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει να το δοκιμάσεις ή έχεις προχωρήσει σε ενέργειες να αλλάξεις πάλι.

Δημοσ.

Το δοκίμασα εχθές κιόλας να κλειδώνει μόνο σε 3G και ηταν απογοήτευση.Σε κλήση που δοκίμασα,ακουγα και την φωνή μου στο βάθος σε επανάληψη.Η υπαναχώρηση είναι δεδομένη και μονόδρομος.

Τωρα το αν έπρεπε να δοκιμάσω απο κάποιον φίλο μου κτλ ίσως να έχει και δίκιο ο φίλος poulinos αλλά,δεν το έκανα.Δεν ειμαι αυτό που λένε ψείρας.2015 έχουμε,θεώρησα αυτονόητο το Η+.Οπως έγραψα και πριν,ας μου γίνει μάθημα και να αποφευγω τέτοιες κινήσεις.

Δημοσ.

Το δοκίμασα εχθές κιόλας να κλειδώνει μόνο σε 3G και ηταν απογοήτευση.Σε κλήση που δοκίμασα,ακουγα και την φωνή μου στο βάθος σε επανάληψη.Η υπαναχώρηση είναι δεδομένη και μονόδρομος.

Τωρα το αν έπρεπε να δοκιμάσω απο κάποιον φίλο μου κτλ ίσως να έχει και δίκιο ο φίλος poulinos αλλά,δεν το έκανα.Δεν ειμαι αυτό που λένε ψείρας.2015 έχουμε,θεώρησα αυτονόητο το Η+.Οπως έγραψα και πριν,ας μου γίνει μάθημα και να αποφευγω τέτοιες κινήσεις.

δυστυχως δεν ειναι θεμα να εισαι ψειρας.επειδη ολοι εχουμε ζησει την περιπτωση να μην πιανει σημα το κινητο φαντασου οτι το ιδιο κα χειροτερα ισχυει με το ιντερνετ.γιατι με το κινητο και λιγο σημα να εχεις θα μιλησεις με το κινητο αν συνδεθει σε τιποτα gprs δεν ξερω τι ε δεν βλεπεις ουτε σελιδα.

Δημοσ.

Εγώ με Cosmote εχθές το βράδυ κοντά στο σπίτι έπιασα 143/35 mbps down/up σε speedtest με 4G. Σήμερα περνούσα από ένα φίλο ακριβώς 7 τετράγωνα πιο ψηλά από εκεί που ήμουν εχτές. Τον κάλεσα(Cosmote και αυτός) και φαινόταν κλειστό. Μετά του πήγε ειδοποίηση για την κλήση. Το σήμα σε εκείνο το σημείο ήταν Edge και το επίπεδο στη μέση. Και αλλού που μιλούσα είχα πρόβλημα. Αυτό το λέω γιατί το σήμα στο κινητό είναι πολύ σχετικό. Μπορεί να είμαι χάλια και λίγο πιο πέρα να αλλάζει εντελώς.

Δημοσ.

ε ναι εξαρτατε που βρισκεται  η κεραια με σχεση εκει που βρισκεσαι.αν εισαι χωμενος αναμεσα σε ψηλες πολυκατοικιες αστα να πανε.αν εισαι μακρια αλλα εχει οπτικη επαφη την κεραια τοτε αλλαζουν πολλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...