Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογικα για να εχει αυτος πρεπει να εχεις και εσυ αν εισαστε στο ιδιο αστικο κεντρο και εισαστε και κοντα.δεν μπορω να σκεφτω για ποιο λογο να μην δινει εσενα.

Mιλούσα για τη HOL και μάλλον έφταιγε το πρόγραμμά της. Μόλις το κοίταξα ξανά και μου δίνει κανονικά. Τώρα είναι αργά όμως γιατί είμαι ήδη στη Wind. Όχι ότι έχει καμιά διαφορά δηλαδή...

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mιλούσα για τη HOL και μάλλον έφταιγε το πρόγραμμά της. Μόλις το κοίταξα ξανά και μου δίνει κανονικά. Τώρα είναι αργά όμως γιατί είμαι ήδη στη Wind. Όχι ότι έχει καμιά διαφορά δηλαδή...

και η wind Δινει vdsl απο το Kv οποτε μπορεις λογικα να κανεις αναβαθμιση σε vdsl απο adsl.αλλιως ναι αμα διακοψεις τωρα θα πληρωσεις προστιμο για προωρη διακοπη που μπορει να ειναι απο 70 ευρω μεχρι και150 αρες.

εχεις ηδη απο wind vdsl οποτε μια χαρα εισαι.και οι 2απο το Kv σου δινουν αλλωστε.νομιζα οτι ειχες βαλει adsl απο wind οχι vdsl.

Δημοσ.

Ναι, ακριβώς.

Για adsl δεν είχε νόημα να αλλάξω πάροχο. Vdsl ήθελα όπως και να'χει γιατί με τα 5mbps που πιάναμε με το ζόρι δεν είναι και ότι καλύτερο. Και ειδικά στη wind μου το δώσανε σχεδόν "τζάμπα". 5€ επιπλέον χρέωση για το vdsl αντί για 10, και συμφέρει με 1000.

Δημοσ.

σε μας που μενουμε στο νησακι στην ηλιουπολη θα μας συνδεσουν ποτε?παλια μου ειχε πει τεχνικος του οτε οτι καλοκαιρι του 15 αρχιζουν τα εργα αλλα δεν εχω δει κατι

Δημοσ.

σε μας που μενουμε στο νησακι στην ηλιουπολη θα μας συνδεσουν ποτε?παλια μου ειχε πει τεχνικος του οτε οτι καλοκαιρι του 15 αρχιζουν τα εργα αλλα δεν εχω δει κατι

νησακι?για την ηλιουπολη στην αθηνα μιλαμε?απο εκει και περα απο το τι λενε μεχρι το τι γινεται ειναι αλλη ιστορια.οπως γραψαμε πιο πανω αμα δεν εχεις δει αλλαγμενα καφαο σε Kv εχει πολυ καιρο μπροστα για να δωθει vdsl

• Like 1
Δημοσ.

ναι..πισω απο τον παλιο κοκωση συγκεκριμενα..δυστυχως δεν εχω δει ουτε καφαο ουτε τιποτα

Δημοσ.

Και εγώ Άγιο Δημήτριο μένω (σύνορα με Άλιμο και Π. Φάληρο) και υπάρχει vdsl από KV εδώ και 1-1,5 χρόνο. Είχε βάλει από τότε γνωστός μου σε HOL, εγώ έβαλα πριν 2 μήνες στη Wind. Ο wizzard της HOL έλεγε πως δεν υπάρχει. Της Wind κανονικά.

Προηγουμένως είχα Forthnet και ήμουν με το ζόρι στα 5/1mbps download/upload. Τώρα έχει σταθερά 50/5.

επειδή ειμαι στην ίδια περιοχή με εσένα και βαρέθηκα να πληρώνω 82 ευρώ κάθε δίμηνο στον οτε,εισαι ευχαριστημένος απο τη wind?

Δημοσ.

ναι..πισω απο τον παλιο κοκωση συγκεκριμενα..δυστυχως δεν εχω δει ουτε καφαο ουτε τιποτα

καφαο θα υπαρχει καπου δεν γινεται να μην υπαρχει.τον αριθμο του καφαο τον αναφερει και στον κατανεμητη σου/box.

κατα τα αλλα υπομονη

επειδή ειμαι στην ίδια περιοχή με εσένα και βαρέθηκα να πληρώνω 82 ευρώ κάθε δίμηνο στον οτε,εισαι ευχαριστημένος απο τη wind?

πανω κατω θα πετυχεις τις ιδιες ταχυτητες.αμα ζητησεις και 6 margin στην Wind ισως συγχρονισεις και ενα κλικ παραπανω.αν μπει kv και μιλαμε για vdsl τοτε η οτε βαλεις ή Hol βάλεις ή wind βαλεις απο το dslam του οτε θα παρεις και στις 3 περιπτωσεις.

Δημοσ.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι πολύ καιρό. Ενεργοποιήθηκα 1η Ιουλίου, είχε ένα προβληματάκι που δεν δούλευε το σταθερό ενώ είχα internet, στο οποίο ανταποκρίθηκαν άμεσα και μέσα σε 1 ημέρα λύθηκε. Από τότε λείπω και επιστρέφω σε λίγες μέρες.

Αν θέλεις vdsl και πάρεις από KV το οποίο είναι κοντά σου θα έχεις κατά πάσα πιθανότητα 50/5 σταθερά. Σε εμένα στα στατιστικά του router γράφει πως συνδέεται στα 49999/4997 και attainable βγάζει 110000/37000 περίπου. Συνολικά η εμπειρία είναι πάρα πολύ καλή και όπως ήταν αναμενόμενο πετάει.

Στο κτίριο που μένουμε είναι 2 σπίτια, εμείς πάνω και από κάτω η θεία μου, η οποία έχει wind adsl εδώ και 2-3 χρόνια. Από ότι θυμάμαι συγχρόνιζε ελαφρώς χειρότερα από ότι εγώ όταν είχα forthnet.

Γενικά πιστεύω αξίζει τον κόπο αν βάλεις vdsl, εαν και εφόσον χρειάζεσαι την ταχύτητα. Εγώ επειδή πιστεύω πως τα 5mbps που έπιανα με το ζόρι με adsl από ΑΚ είναι ψιλοάσχημα για το 2015, είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Για τις χρεώσεις είναι άλλο θέμα. Πιστεύω πάντως πως δεν αξίζει τον κόπο και τόσο να έχεις ΟΤΕ. Επειδή είχα ρωτήσει πριν πραγματοποιήσω την αλλαγή, στον ΟΤΕ μου έδιναν double play με απεριόριστα σταθερά και μισή ώρα μόλις σε κινητά στα 36€ με 30άρι vdsl και στα 40€ με 50άρι. Τώρα είμαι στα 25€ το μήνα για τον πρώτο χρόνο (και 30 το 2ο) με απεριόριστα σταθερά, 5 ώρες κινητά και 50άρι vdsl.

Το μόνο "ευτράπελο" από τη wind είναι στο 2ο λογαριασμό που έχει μια χρέωση 2,40€ για χρήση εκτός παγίου, για χρονικό διάστημα που δεν ήταν κανείς στο σπίτι, και χρήζει διερεύνησης...

Δημοσ.
το θεμα βλαβων ειναι παντα σχετικο σε ολους τους παροχους.μπορει σε μια μερα να ειναι οκ εχω δει και να κραταει

και 10 μερες βλαβη ή να ειναι καλωδιακη του οτε και αστα να πανε.

απλα το vdsl απο Kv αλλα και απο το αστικο κεντρο ειδικοτερα για να πετυχεις τα Max θελει και σωστη καλωδιωση.

δεν θελει παραλληλα συνδεδεμενα καλωδια.(bridge taps).

αν καποιος δεν κανει σωστα την καλωδιωση μπορει να μην πετυχει 50αρι ή μπορει να το πετυχει μεν αλλα να εχει μειωμενο

attainable οποτε αν μελλοντικα δωθει παρπαανω απο 50 να μην μπορει να το πιασει αν δεν φτιαξει την καλωδιωση του.,

η wind μπορει να συγχρονιζε λιγο χειροτερα λογω Profile.απο default Δινουν 8-9 Margin ενω η forthnet 6.αν 

ζηταγε 6 και του το εδιναν πανω κατω θα ειχε τα ιδια.μετα ειναι και θεμα εξοπλισμου.

το vdsl ειναι αναλογως την χρηση που θελει καποιος.αν εχει 15 Mbit Οκ μπορει να μην θελει να παει vdsl.

αλλα αν τωρα καποιος ειναι στα 2 και 5 Mbit και εχει και τιποτα αποσυνδεσεις εκει βαζεις vdsl απο Kv και ηρεμεις.

και μετα εχει να κανει με την χρηση που θα κανει ο καθενας.θελει Uploads/donwloads ή θελει μια γραμμη μονο για email?

οτι δεν αξιζει να εχεις οτε συμφωνω.βγαινει αρκετα πιο ακριβος σε ιδια υπηρεσια συν οτι ειναι λιγο μονοπολιο οποτε οπως λεω 

οποιαδηποτε αλλη εταιρεια περα απο τον οτε.

υπαρχει και περιπτωση αν κανεις καμια ανανεωση κτλ να στο αφησουν παλι 25 ή να τους πεις οτι βρηκες φτηνοτερα.

για τα 2,40 παρτους τηλεφωνο λογικα θα σου πουν τι ειναι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.Κaι τώρα vdsl έχω αλλά,θα προτιμούσα πλέον να πληρώνω λιγότερα.Δε με συμφέρει να γυρίσω σε adsl λογω της χαμηλής ταχύτητας 4-5 mbps που πιάνουν οι γείτονες που ρώτησα.Κουτι του OTE έχω σχεδόν απέναντί μου στα 30 μέτρα το πολύ.

Με βλέπω για αλλαγή πάροχου εύκολα.

Δημοσ.

Στη wind αν δεν πετύχεις κάποια προσφορά, θα είσαι στα 60€ το δίμηνο για τον 1ο χρόνο και στα 70 το 2ο. Hol αν θυμάμαι καλά έβγαινε 33 το μήνα, άρα 66 το δίμηνο. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι αφού έχεις ήδη vdsl αν θα γλυτώσεις τα έξοδά που βάζουν. Αν δηλαδή πληρώσεις μόνο 36€ όπως όλοι όταν αλλάζΟυν πάροχο και όχι 55 που είχα εγώ λόγω ενεργοποίησης vdsl.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.Κaι τώρα vdsl έχω αλλά,θα προτιμούσα πλέον να πληρώνω λιγότερα.Δε με συμφέρει να γυρίσω σε adsl λογω της χαμηλής ταχύτητας 4-5 mbps που πιάνουν οι γείτονες που ρώτησα.Κουτι του OTE έχω σχεδόν απέναντί μου στα 30 μέτρα το πολύ.

Με βλέπω για αλλαγή πάροχου εύκολα.

αν πετυχεις καλυτερο προγραμμα γιατι οχι.αλλωστε παλι απο το ιδιο Kv θα παρεις.

Στη wind αν δεν πετύχεις κάποια προσφορά, θα είσαι στα 60€ το δίμηνο για τον 1ο χρόνο και στα 70 το 2ο. Hol αν θυμάμαι καλά έβγαινε 33 το μήνα, άρα 66 το δίμηνο. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι αφού έχεις ήδη vdsl αν θα γλυτώσεις τα έξοδά που βάζουν. Αν δηλαδή πληρώσεις μόνο 36€ όπως όλοι όταν αλλάζΟυν πάροχο και όχι 55 που είχα εγώ λόγω ενεργοποίησης vdsl.

Καποιες φορες αλλες προσφορες βλεπεις στο site αλλες προσφορες οταν παιρνουν τηλεφωνο απο call center ή οταν ειναι να διακοψεις και πεφτει αντιπροσφορα.λογικα παντα θα πληρωσει μονο για αλλαγη παροχου αφου σαν καλωδιωση θα αλλαξει μονο στο αστικο κεντρο και οχι στο kv(τουλαχιστον οσο ξερω).

ενω οταν εσυ ζητησεις vdsl απο adsl ακομα και στον ιδιο παροχο ο οτε δεν κανει αλλαγη στο αστικο κεντρο αλλα κανει στο Kv>αν αλλαξεις και παροχο ταυτοχρονα τοτε κανει και στο Kv και στο αστικο κεντρο για αυτο ισως χρεωνει παραπανω.στην μια περιπτωση βγαινει τεχνικος εξω στην αλλη απλα γινεται μεσα στο κτιριο του οτε απο τον κατανεμηταριο.οπως αν εισαι στον ιδιο παροχο και αλλαξεις σε vdsl απο adsl τοτε γινεται αλλαγη οριου που την πληρωνει ο παροχος και οχι εσυ.δεν βαζουν τελος ενεργοποιησης δηλαδη.αν κανεις το αναποδο εκει μπορει να εχεις καποιο μικρο προστιμο ειδικα αν δεν εχεις κλεισει χρονο.ανκαι η αλλαγη οριου ειναι κατι φτηνο για τον εναλλακτικο

Δημοσ.

Τελικά έκανα αίτηση για triple play.Θα μου βγεί 20 ευρώ τον μήνα φτηνότερα απο τα τρέχοντα συμβόλαιά μου, με περισσότερες παροχές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...