Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια !

Εδώ και 1 μηνα εχει τοποθετηθει το καινούργιο καφαο του ΟΤΕ στην γειτονιά μου ( Αγιο δημήτριο ) και γενικα εχουν προχωρήσει πολυ το έργο με τις αλλαγές των παλαιών καφάο.

Έχω 2 ερωτήσεις :

1. Ξέρει κανείς ποτε θα ολοκληρωθεί το έργο και θα ενεργοποιηθεί η επιλογή για VDSL?

2.Αν ολοκληρωθεί ή εχει ήδη ολοκληρωθεί θα αυξηθεί η ταχύτητα μου με ADSL που εχω τώρα ?

Πιάνω με το ζορι 5Mbps ! σερνεται !

Ευχαριστω!

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια !

Εδώ και 1 μηνα εχει τοποθετηθει το καινούργιο καφαο του ΟΤΕ στην γειτονιά μου ( Αγιο δημήτριο ) και γενικα εχουν προχωρήσει πολυ το έργο με τις αλλαγές των παλαιών καφάο.

Έχω 2 ερωτήσεις :

1. Ξέρει κανείς ποτε θα ολοκληρωθεί το έργο και θα ενεργοποιηθεί η επιλογή για VDSL?

2.Αν ολοκληρωθεί ή εχει ήδη ολοκληρωθεί θα αυξηθεί η ταχύτητα μου με ADSL που εχω τώρα ?

Ευχαριστω!

Οχι

Δημοσ.

1ον ) αμα εβαλαν και τα κουτια-καλωδια, τοτε σε λιγοτερο απο 1 μηνα, θα εχεις την δυνατοτητα :)

2ον ) Και γω ADSL ειχα, και ειδα, τρομερη διαφορα! , αξιζει τον κοπο το VDSL (Αν βαλεις, διαλεξε το 30αρι) το 50αρι δεν θα σου χρειαστει..

Γενικά όμως , παρε ενα τηλεφωνο στο 13888 για να σου πουνε σιγουρα, και να μαθεις οτι θελεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

ή μπορεί να πάει σε 50αρι εναλλακτικού που είναι φτηνότερο από το 30αρι ΟΤΕ :P

Δημοσ.

ή μπορεί να πάει σε 50αρι εναλλακτικού που είναι φτηνότερο από το 30αρι ΟΤΕ :P

ναι παιζει και αυτο, αλλα εδω ανοιγεις μεγαλο θεμα.. 

Προσωπικα , δεν εχω κανενα οφελος απο τον ΟΤΕ (για να κανω διαφημιση) αλλα δηλωνω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. 

Ευγενικοι , εξυπηρετικοι , ακριβοι σαν τιμες βεβαια  :devil:  , αλλα για μονιμη κατοικια, ισχυει το slogan της χλωρινης Klinex "Αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε" . Εάν πρόκειται για εξοχική κατοικεία, τοτε να το ψαξεις και σε αλλους πιο οικονομικούς παρόχους. Να δεις τι σε συμφερει  :-)

Δημοσ.

Γενικά αν εχει γινει η καλωδίωση η αλλαγη καφαο κτλπ αν παραμεινω με το adsl  η ταχυτητα δεν θα αλλαξει καθολου ?

HOL εχω τωρα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος . Παλαιοτερα ειχα forthnet και ΟΤΕ . Ο ΟΤΕ στην περιοχη μου ειναι οτι χειροτερο υπαρχει ...  η ταχυτητα ανεβοκατεβενει , η συνδεση ολο πευτει κτλπ .

Παντως στο ιντερνετ που βλεπω δεν εχει ενεργοποιηθει το  VDSL ακομα !

Δημοσ.

Γενικά αν εχει γινει η καλωδίωση η αλλαγη καφαο κτλπ αν παραμεινω με το adsl  η ταχυτητα δεν θα αλλαξει καθολου ?

HOL εχω τωρα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος . Παλαιοτερα ειχα forthnet και ΟΤΕ . Ο ΟΤΕ στην περιοχη μου ειναι οτι χειροτερο υπαρχει ...  η ταχυτητα ανεβοκατεβενει , η συνδεση ολο πευτει κτλπ .

Δεν νομίζω οτι θα καταλάβεις ιδιαίτερη διαφορα μονο απο το αλλαγμα των καλωδιώσεων που θα κανουν/εκαναν. Σιγουρα απο τεχνικης αποψης, θα υπαρχει αυξηση ταχυτητας, αλλα κατα τη γνωμη μου, δεν ειναι κατι που θα σου ειναι ιδιαιτερα αισθητο..

Απο HOL δεν ξερω και πολλα πραγματα. Θα πω ομως παλι το ιδιο που ειπα και πριν , παρε ενα τηλεφωνο στην αντιστοιχη γραμμη υποστηριξης της HOL για να σε κατατοπισουν καλυτερα.  B)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια !

Έχω 2 ερωτήσεις :

Ευχαριστω!

Δεν γνωρίζω το πρόγραμμα του ΟΤΕ για την επέκταση του νέου δικτύου του στον Αγ. Δημήτριο αλλά, από τις προηγούμενες επεκτάσεις σε άλλους δήμους, γνωρίζω ότι από την εγκατάσταση των νέων KV περνάει αρκετός καιρός (μήνες) μέχρι να ενεργοποιηθεί το νέο δίκτυο γιατί μετά τις εργασίες τοποθέτησης των νέων KV, ακολουθούν οι εργασίες μεταφοράς των καλωδιώσεων στις νέες καμπίνες, της ηλεκτροδότησής τους, της σύνδεσής τους με το ΑΚ με οπτική ίνα κλπ.

Η ενεργοποίηση του νέου δικτύου ανακοινώνεται συνήθως από τον ΟΤΕ. Επομένως, πρέπει να περιμένεις μερικούς μήνες ακόμη αλλά στο μεσοδιάστημα έχεις την ευκαιρία να μελετήσεις τις προσφορές των εναλλακτικών (wind, Hol) και να πάρεις την τελική σου απόφαση για το αν θα επιλέξεις να πάρεις vdsl και από ποιον πάροχο. Πάντως, στον 1,5 χρόνο που το έχω και από τις γνώμες όλων όσων το έχουν, είναι σίγουρο ότι οι ταχύτητες που απολαμβάνεις δεν έχουν σχέση με εκείνες του adsl.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

ναι παιζει και αυτο, αλλα εδω ανοιγεις μεγαλο θεμα.. 

Προσωπικα , δεν εχω κανενα οφελος απο τον ΟΤΕ (για να κανω διαφημιση) αλλα δηλωνω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. 

Ευγενικοι , εξυπηρετικοι , ακριβοι σαν τιμες βεβαια  :devil:  , αλλα για μονιμη κατοικια, ισχυει το slogan της χλωρινης Klinex "Αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε" . Εάν πρόκειται για εξοχική κατοικεία, τοτε να το ψαξεις και σε αλλους πιο οικονομικούς παρόχους. Να δεις τι σε συμφερει  :-)

Από την στιγμή που θα παίζει από ΚΑΦΑΟΥ δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ Άγιο Δημήτριο μένω (σύνορα με Άλιμο και Π. Φάληρο) και υπάρχει vdsl από KV εδώ και 1-1,5 χρόνο. Είχε βάλει από τότε γνωστός μου σε HOL, εγώ έβαλα πριν 2 μήνες στη Wind. Ο wizzard της HOL έλεγε πως δεν υπάρχει. Της Wind κανονικά.

Προηγουμένως είχα Forthnet και ήμουν με το ζόρι στα 5/1mbps download/upload. Τώρα έχει σταθερά 50/5.

Δημοσ.

δεν θα αλλαξει καθολου.αντε επειδη το καφαο μπορει να ηταν με βιδες και τωρα να πας σε ρεγκλετες να κερδιασεις και 50-100 Kilobits.

επισης δεν ειναι μονο να αλλαχτει το καφαο αλλα να περαστει ινα να τερματιστει η ινα να μπει το Dslam και να δωθει και ρευμα.οποτε οπως ειπαν θελει μηνες αφου ολα πανε με ταχυτητα αστραπη σε αυτο το θεμα.

Και εγώ Άγιο Δημήτριο μένω (σύνορα με Άλιμο και Π. Φάληρο) και υπάρχει vdsl από KV εδώ και 1-1,5 χρόνο. Είχε βάλει από τότε γνωστός μου σε HOL, εγώ έβαλα πριν 2 μήνες στη Wind. Ο wizzard της HOL έλεγε πως δεν υπάρχει. Της Wind κανονικά.

Προηγουμένως είχα Forthnet και ήμουν με το ζόρι στα 5/1mbps download/upload. Τώρα έχει σταθερά 50/5.

ο αγιος δημητριος στην παρουσα φαση παιρνει απο τρια διαφορετικα κτιρια του οτε.νεας σμυρνης,καλαμακι, και νομιζω δαφνης αναλογως σε ποιο σημειο εισαι.οποτε δεν σημαινει οτι θα αλλαχτουν ολα τα καφαο και στις 3 περιοχες.γιατι νομιζω παει ανα περιοχη οχι μονο ανα αστικο κεντρο.

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτό διευκρίνισα το που μένω. Σε άλλα σημεία πιο ψηλά όντως δεν έχουν ακόμη.  O wizzard της HOL πριν 2 μήνες μου έλεγε πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, ενώ όπως είπα, γνωστός μου που μένει δίπλα έχει βάλει προ πολλού, και τα αντίστοιχα εργαλεία του ΟΤΕ και της Wind έδιναν διαθεσιμότητα. Είμαστε στο ΑΚ Καλαμάκι.

Δημοσ.

λογικα για να εχει αυτος πρεπει να εχεις και εσυ αν εισαστε στο ιδιο αστικο κεντρο και εισαστε και κοντα.δεν μπορω να σκεφτω για ποιο λογο να μην δινει εσενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...