Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια καθως σημερα κατεβαζα τους οδηγούς για τα 10αρια ειδα ότι στα βιος εχουν βγει πολλα ..λετε να κανω? TEAS.pngTEST1.png

Δημοσ.

Εαν για κάποιο λόγο αποτύχει η αναβάθμιση μπορείς να ξαναπεράσεις το παλιό? Ή να ξαναδοκιμάσεις?

Δημοσ.

Αν θες την γνωμη μου, μην μπλεξεις με αναβαθμισεις τον BIOS , αν δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος..

Πιο πιθανο ειναι να γινει καμια ζημεια, παρα να δεις καπου βελτιωση  :huh:

Αποψη μου παντα..

Δημοσ.

Εαν για κάποιο λόγο αποτύχει η αναβάθμιση μπορείς να ξαναπεράσεις το παλιό? Ή να ξαναδοκιμάσεις?

πως θα κανω restore τα bios εάν παει κατι στραβα?υπαρχει κανενα βιντεακι να δω πως τ κανουν?υπαρχει πρόβλημα που θα το κανω με usb?

Αν θες την γνωμη μου, μην μπλεξεις με αναβαθμισεις τον BIOS , αν δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος..

Πιο πιθανο ειναι να γινει καμια ζημεια, παρα να δεις καπου βελτιωση  :huh:

Αποψη μου παντα..

το ξερω//// αλλα... για να τα εχει σημαινει ότι τα κανει καλυτερο θα βαλω την τελευταια εκδοση και πιστευω να είμαι compple

Δημοσ.

Αν ολα δουλευουν σωστα θα ελεγα να μην κανεις. Αλλοι δεν αφηνουν update που να μην κανουν. Οπως νομιζεις.

+1

• Like 1
Δημοσ.

Να διαβάσεις προσεκτικά το manual της μητρικής,και να το κάνεις.

Δες εδώ > https://www.asus.com/support/FAQ/1012815/

Ότι λέει παραπάνω και…

Επέλεξε μια ώρα που είναι δύσκολο να γίνει διακοπή ρεύματος και κάνε την αναβάθμιση με USB, είναι ο καλύτερος τρόπος.

Δημοσ.

Ότι λέει παραπάνω και…

Επέλεξε μια ώρα που είναι δύσκολο να γίνει διακοπή ρεύματος και κάνε την αναβάθμιση με USB, είναι ο καλύτερος τρόπος.

Υπάρχει κάτι τέτοιο;στην Ελλάδα; :-P πέρα από την πλάκα .Καλύτερα βράδυ ε;
Δημοσ.

Εσύ ξέρεις "τον τόπο σου" σίγουρα πάντως οχι μεσημέρι.. μην ανησυχείς όμως πρέπει να είσαι extra τυχερός το 1 λεπτό του update να γίνει διακοπή..

Δημοσ.

Εγω προσωπικα κανω παντα bios update, αν αποτυχει η αναβαθμιση λογω διακοπης ρευματος η το οτιδηποτε, οι περισσοτερες μητρικες απλα γυρνανε πισω στο λογισμικο που ηταν ηδη εγκατεστημενο.. Αποψη μου λοιπον, να κανεις bios update.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και παλι... στο παλιο μου συστημα για καποιο λογο (δεν ξερω ) πως να κανω bios ypdate

ειναι μια asus p5gc-mx/1333

θα χαιρομουν πολυ εαν με βοηθαγατε.... γτ πρεπει να κανω αναβμισει την cpu απο ε2160 σε ε8400... και θελει βιος update 

Δημοσ.

Κατεβάζεις το bios και το τελευταίο Afudos απο την σελίδα της μητρικής σου,

Φτιάχνεις ενα DOS-BOOT στικακι, ακολουθώντας αυτό > http://www.howtogeek.com/136987/how-to-create-a-bootable-dos-usb-drive/

και μετά ακολουθείς αυτό, > https://www.youtube.com/watch?v=PBaxBHt616U

δεν έχω ελέγξει αν είναι πλήρως εφαρμόσιμο στην δική σου μητρική,αυτό πρέπει να το κάνεις εσύ με δική σου ευθύνη,

εγώ απαντάω στο ποστ σου επί της διαδικασίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...