smoke0man2 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 καλησπέρα παιδια καθως σημερα κατεβαζα τους οδηγούς για τα 10αρια ειδα ότι στα βιος εχουν βγει πολλα ..λετε να κανω?
AETOLOFITIS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Αν ολα δουλευουν σωστα θα ελεγα να μην κανεις. Αλλοι δεν αφηνουν update που να μην κανουν. Οπως νομιζεις. 3
smoke0man2 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 εάν διαβασεισ όμως λεει ότι improve stability.../ ξερω εγω... τι να κανω... δεν εχω και ένα ups..
big7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Εαν για κάποιο λόγο αποτύχει η αναβάθμιση μπορείς να ξαναπεράσεις το παλιό? Ή να ξαναδοκιμάσεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Αν θες την γνωμη μου, μην μπλεξεις με αναβαθμισεις τον BIOS , αν δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος.. Πιο πιθανο ειναι να γινει καμια ζημεια, παρα να δεις καπου βελτιωση Αποψη μου παντα..
smoke0man2 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Εαν για κάποιο λόγο αποτύχει η αναβάθμιση μπορείς να ξαναπεράσεις το παλιό? Ή να ξαναδοκιμάσεις? πως θα κανω restore τα bios εάν παει κατι στραβα?υπαρχει κανενα βιντεακι να δω πως τ κανουν?υπαρχει πρόβλημα που θα το κανω με usb? Αν θες την γνωμη μου, μην μπλεξεις με αναβαθμισεις τον BIOS , αν δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος.. Πιο πιθανο ειναι να γινει καμια ζημεια, παρα να δεις καπου βελτιωση Αποψη μου παντα.. το ξερω//// αλλα... για να τα εχει σημαινει ότι τα κανει καλυτερο θα βαλω την τελευταια εκδοση και πιστευω να είμαι compple
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Να διαβάσεις προσεκτικά το manual της μητρικής,και να το κάνεις. Δες εδώ > https://www.asus.com/support/FAQ/1012815/ 1
BabisTs Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Αν ολα δουλευουν σωστα θα ελεγα να μην κανεις. Αλλοι δεν αφηνουν update που να μην κανουν. Οπως νομιζεις. +1 1
filipN Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Να διαβάσεις προσεκτικά το manual της μητρικής,και να το κάνεις. Δες εδώ > https://www.asus.com/support/FAQ/1012815/ Ότι λέει παραπάνω και… Επέλεξε μια ώρα που είναι δύσκολο να γίνει διακοπή ρεύματος και κάνε την αναβάθμιση με USB, είναι ο καλύτερος τρόπος.
smoke0man2 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ότι λέει παραπάνω και… Επέλεξε μια ώρα που είναι δύσκολο να γίνει διακοπή ρεύματος και κάνε την αναβάθμιση με USB, είναι ο καλύτερος τρόπος. Υπάρχει κάτι τέτοιο;στην Ελλάδα; :-P πέρα από την πλάκα .Καλύτερα βράδυ ε;
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Εσύ ξέρεις "τον τόπο σου" σίγουρα πάντως οχι μεσημέρι.. μην ανησυχείς όμως πρέπει να είσαι extra τυχερός το 1 λεπτό του update να γίνει διακοπή..
smoke0man2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Εντάξει το κατάφερα...τώρα μένει..Να το κάνω και σε ενός φίλου. Σου είναι παλιός..
balourdiskakos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Εγω προσωπικα κανω παντα bios update, αν αποτυχει η αναβαθμιση λογω διακοπης ρευματος η το οτιδηποτε, οι περισσοτερες μητρικες απλα γυρνανε πισω στο λογισμικο που ηταν ηδη εγκατεστημενο.. Αποψη μου λοιπον, να κανεις bios update.
smoke0man2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Παιδια καλησπερα και παλι... στο παλιο μου συστημα για καποιο λογο (δεν ξερω ) πως να κανω bios ypdate ειναι μια asus p5gc-mx/1333 θα χαιρομουν πολυ εαν με βοηθαγατε.... γτ πρεπει να κανω αναβμισει την cpu απο ε2160 σε ε8400... και θελει βιος update
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Κατεβάζεις το bios και το τελευταίο Afudos απο την σελίδα της μητρικής σου, Φτιάχνεις ενα DOS-BOOT στικακι, ακολουθώντας αυτό > http://www.howtogeek.com/136987/how-to-create-a-bootable-dos-usb-drive/ και μετά ακολουθείς αυτό, > https://www.youtube.com/watch?v=PBaxBHt616U δεν έχω ελέγξει αν είναι πλήρως εφαρμόσιμο στην δική σου μητρική,αυτό πρέπει να το κάνεις εσύ με δική σου ευθύνη, εγώ απαντάω στο ποστ σου επί της διαδικασίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα