Προς το περιεχόμενο

Note 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To λεω διαρκως και το φωναζω.

ΠΕΤΑΞΤΕ εφαρμογες clean master,battery save,memory clean κλπ...απο τα κινητα σας.Ειναι η σαρα και η μαρα.Περισσοτερο κακο παρα καλο.

Βαζετε μια εφαρμογη οταν δεν ξερετε τι κανει τι ενεργοποιει και τι πορους καταναλωνει.

Αναβαθμιση υπολογιζεται μετα το καλοκαιρι και λιγο πιο μετα η Μ αν ολα πανε καλα απ'οσα διαβαζω.

Q3 5.1.1...Q4 και λιγο πιο μετα για Μ θεωρητικα αφου ακομη δεν εχει βγει η 5,1,1(Ευρωπη).

Η 5,1,1 με αρκετες βελτιωσεις σε πολλα ζητηματα και ενα απο αυτα στο θεμα σταθεροτητας-αποδοσης και ασφαλειας ηδη βγηκε Ρωσια πλευρα.Αρα σιγα σιγα...

Και παει σφαιρα απ'οτι φαινεται...

δεν θα ήμουν και τόσο σίγουρος για αυτό,η lollipop κυκλοφόρησε Νοέμβρη του 14,πότε την πήρε το note?

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν θα ήμουν και τόσο σίγουρος για αυτό,η lollipop κυκλοφόρησε Νοέμβρη του 14,πότε την πήρε το note?

Για ποιο δεν θα ησουν σιγουρος;

http://www.youmobile.org/blogs/entry/Sprint-s-Samsung-Galaxy-Note-4-official-Android-5-1-1-Lollipop-Update-is-Rolling-out

http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-Galaxy-Note-4-official-Android-5-1-1-Lollipop-is-Rolling-out-in-Russia

Δημοσ.

βλέπω ότι όλοι έχουν το note με τον exynos πάνω...Μήπως πάρει μόνο αυτό λολιποπ; απ την άλλη ο exynos έχει θέμα υπερθέρμανσεις;

Βλακεια που πήρα με snapdragon ;

Δημοσ.
Δημοσ.

βλέπω ότι όλοι έχουν το note με τον exynos πάνω...Μήπως πάρει μόνο αυτό λολιποπ; απ την άλλη ο exynos έχει θέμα υπερθέρμανσεις;

Βλακεια που πήρα με snapdragon ;

O exynos ειναι πιο δροσερος και πιο αποδοτικος σε Multi απο τον snap.

Αυτο γνωριζουν ολοι οσοι διαβαζουν ξενα sites αλλα και οι ιδιοι και οι devs.

Το αν εκανες λαθος ή οχι ειναι υποκειμενικο.

Αναλογως τι ζητα απο την καθε εκδοση

Και τα 2 παντως αν εχουν σωστη και λειτουργικη rom θα σου δωσουν σχεδον την ιδια εμπειρια χρησης.

αν έβγαζες τα γυαλιά της samsung θα ήξερες 

Ποια γυαλια ρε φιλε;

Θα μας τρελανεις;Οτι ειναι να πεις πες το...

Την μια δεν εισαι σιγουρος...την αλλη να βγαλουμε τα γυαλια...με ξερεις προσωπικα;

Τι μιλας με μισολογα;

Πες...πιστευω αυτο και δεν ειμαι σιγουρος γι'αυτο γιατι αυτο.

Τοσο δυσκολο σου ειναι;

Δημοσ.

O exynos ειναι πιο δροσερος και πιο αποδοτικος σε Multi απο τον snap.

Αυτο γνωριζουν ολοι οσοι διαβαζουν ξενα sites αλλα και οι ιδιοι και οι devs.

Το αν εκανες λαθος ή οχι ειναι υποκειμενικο.

Αναλογως τι ζητα απο την καθε εκδοση

Και τα 2 παντως αν εχουν σωστη και λειτουργικη rom θα σου δωσουν σχεδον την ιδια εμπειρια χρησης.

Ποια γυαλια ρε φιλε;

Θα μας τρελανεις;Οτι ειναι να πεις πες το...

Την μια δεν εισαι σιγουρος...την αλλη να βγαλουμε τα γυαλια...με ξερεις προσωπικα;

αυτό με κόκκινα γράμματα το διάβασες?δικό σου είναι 

Δημοσ.

αυτό με κόκκινα γράμματα το διάβασες?δικό σου είναι 

Q4 και λιγο πιο μετα για Μ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ αφου ακομη δεν εχει βγει η 5,1,1(Ευρωπη).

Ξερεις να διαβαζεις;

https://www.androidpit.com/galaxy-note-4-android-update

Galaxy Note 4 Android M update

The Samsung Galaxy Note 4 Android M update is not yet available. Android M is expected to launch globally in Q3, 2015. We will let you know when we learn more. Find out everything you need to know about Android M at the link.

Δημοσ.

Q4 και λιγο πιο μετα για Μ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ αφου ακομη δεν εχει βγει η 5,1,1(Ευρωπη).

Ξερεις να διαβαζεις;

Galaxy Note 4 Android M update

The Samsung Galaxy Note 4 Android M update is not yet available. Android M is expected to launch globally in Q3, 2015. We will let you know when we learn more. Find out everything you need to know about Android M at the link.

εσύ τι λες ξέρω?η lollipop βγήκε Νοέμβρη του 14 το note την πήρε Απρίλη  του 15,6 μήνες μετά το θεωρείς λίγο πιο μετά?και επειδή το galaxy alpha  αν δεν είχα βάλει την γαλλική χειροκίνητα ακόμη με kitkat θα ήταν επέτρεψε μου να αμφιβάλω για τα updates της samsung  

Δημοσ.

εσύ τι λες ξέρω?η lollipop βγήκε Νοέμβρη του 14 το note την πήρε Απρίλη  του 15,6 μήνες μετά το θεωρείς λίγο πιο μετά?και επειδή το galaxy alpha  αν δεν είχα βάλει την γαλλική χειροκίνητα ακόμη με kitkat θα ήταν επέτρεψε μου να αμφιβάλω για τα updates της samsung  

Ρε φιλε θα μας τρελανεις;

Παλι θα σε ρωτησω;

Ξερεις να διαβαζεις;

Σου εδωσα 2 επισημα links με lollipop 5.1.1 Οπου βγηκε αρα συντομα σχετικα περιμενουμε και στην υπολοιπη Ευρωπη.

Και σου λεω μετα οτι η Μ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ μπορει να βγει στο Q4 προφανως αρχικα για οσες πηραν ΗΔΗ την 5,1,1.Αρα υπολοιπη Ευρωπη το 2016.

Τι προσπαθεις τωρα να μας πεις;Υποθεσεις κανουμε...δεν ειμαστε και στα επισημα Labs της samsung.

Aμφιβαλεις για τα links με την 5,1,1;

Δημοσ.

Ρε φιλε θα μας τρελανεις;

Παλι θα σε ρωτησω;

Ξερεις να διαβαζεις;

Σου εδωσα 2 επισημα links με lollipop 5.1.1 Οπου βγηκε αρα συντομα σχετικα περιμενουμε και στην υπολοιπη Ευρωπη.

Και σου λεω μετα οτι η Μ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ μπορει να βγει στο Q4 προφανως αρχικα για οσες πηραν ΗΔΗ την 5,1,1.Αρα υπολοιπη Ευρωπη το 2016.

Τι προσπαθεις τωρα να μας πεις;Υποθεσεις κανουμε...δεν ειμαστε και στα επισημα Labs της samsung.

Aμφιβαλεις για τα links με την 5,1,1;

αναφέρω πουθενά την 5.1.1?για την Μ στο Q4 αμφιβάλω αφού να στο γράψω  ακόμη μια φορά την προηγούμενη αναβάθμιση την έδωσε 6 μήνες μετά την κυκλοφορία της 

Δημοσ.

αναφέρω πουθενά την 5.1.1?για την Μ στο Q4 αμφιβάλω αφού να στο γράψω  ακόμη μια φορά την προηγούμενη αναβάθμιση την έδωσε 6 μήνες μετά την κυκλοφορία της 

Κι εγω σου λεω...

Και σου λεω μετα οτι η Μ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ μπορει να βγει στο Q4 προφανως αρχικα για οσες πηραν ΗΔΗ την 5,1,1.Αρα υπολοιπη Ευρωπη το 2016.Σου εδωσα και ξενο link για την Μ.

Ολοι μιλανε θεωρητικα και βασει τι ακουγεται και τι λεγεται.

Απο μενα τωρα τι θελεις;δηλωση μετανοιας;

Ελεος δηλαδη...ουτε να συζητησουμε δεν μπορουμε;

Και αυτοι πιθανολογουνε και ανανεωνουν τις ειδησεις τους.Οτι γραφεται συζηταμε και εμεις.

Τωρα αν πεσουμε 5-6 μηνες πισω τι μας ενδιαφερει;Ερχεται η 5,1,1 η οποια φαινεται οτι θα διορθωσει την κατασταση σε παρα πολλα ζητηματα και κυριως αποδοσης και μνημης;

Συζητειται οτι θα παρει και την Μ το Note 4;

Τι θελεις τωρα να σου πω εγω;Οτι θακλεισουμε ραντεβου αυριο με την samsung για να παρεις εσυ την οποια αναβαθμιση θελεις εδω και τωρα;

• Moderators
Δημοσ.

Και που λετε λοιπον, αφαιρεσα 7 ποστ.

Απολογουμαι ειλικρινα αν σας εδωσα την εντυπωση πως οταν ειπα να μην το πατε επι προσωπικου, υπηρχε καποιο περιθωριο διαπραγματευσης, διοτι δεν υπαρχει.

Παρακαλω συνεχιστε ontopic και προσπαθειστε να μη θιγετε τους συνομιλητες σας. Δε συμφωνειτε με τις αποψεις τους? Εξαιρετικα, παραθεστε τα επιχειρηματα σας. Εκφρασεις ομως που πανε σε flame ή harassment δε θα γινουν ανεκτες και ο επομενος θα κανει ενα μικρο break.

Καλη συνεχεια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

voldemort μην προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν κολλάει, δες τα ρεαλιστικά τα πράγματα,Την έχουμε ξανακάνει αυτήν την συζήτηση εμείς οι δύο και είτε σου αρέσει είτε όχι κολλάει... Το λέει και ο κοσμος

δεν κολλαει.σε τπτ ομως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...