Προς το περιεχόμενο

Note 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ετοιμαζεστε να το πατε επι προσωπικου.

Μην το πατε επι προσωπικου.

kthnxbye

Lagακι στο recent εχει, ισχυει, αλλα οχι κατι τρομερο. 

fouskmech δεν εχω διαπιστωσει τα προβληματα επικοινωνιας που εχεις με το αλλο τηλεφωνο. 

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το πρόβλημα με την καθυστέρηση στο να με ακούσει ο άλλος (όταν με καλούν και μόλις το σηκώσω), μάλλον είναι γενικό.

Τα χλαμπατζίμπαλα τα ακούω με 2, 3 συγκεκριμένους αριθμούς και όταν τους καλώ εγώ..... Όλοι με cosmote, ο ένας με S5, o άλλος με zopo 998

τίποτα προσωπικό ΔΕΝ έχω με τον @voldemort. Θεωρώ όμως ότι ο τρόπος που απάντησε πριν, δεν ήταν και ο καλύτερος.

Anyway...

Δημοσ.

Εντάξει ο voldemort βρήκε την λύση να σβήνουμε τις εφαρμογές ή να κάνουμε hard reset ώστε Να μην κολλάει το κινητό για το οποίο δώσαμε 500+ για να το αποκτήσουμε (και δικαιωλογει την κάθε samsung) Ενώ ακόμα και το g2 που είχα πριν και ποιο φορτωμένο το ειχα(32gb ολα γεμάτα) και 2gb ram είχε και κολλήματα δεν είχε και ποιο γρήγορα άνοιγε τις εφαρμογές

Ειδικά... το γεγονός ότι είναι NOTE (για δουλειά, εργασία, μαθητές-φοιτητες και σε όποιον άλλον το παίρνει για τολογω αυτό) θα έπρεπε να μην κολλάει όταν θα είναι γεμάτο (αναμενόμενο για κάποιον που το έχει για δουλειά, ότι θα το γεμίσει)

Ασ'τον να λέει... εμείς δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται με τα κινητά μας :P

Oπως ειπε και o stormrain επι προσωπικου ποτε δεν κανω συζητησεις.

Προβληματα με το κινητο εγω δεν εχω.Ουτε lags ουτε 3-4 δευτερολεπτα κλπ.

Οποιον δεν τον καλυπτει η συζητηση αναζητα ομοιοπαθεις και λυνει τα προβληματα του ΚΑΙ ΟΧΙ προσπαθει να πεισει και τον αλλον οτι εχει προβληματικη συσκευη για να νοιωσει ικανοποιηση στους ισχυρισμους του.Εγω ξεκινησα την συζητηση δεδομενου των προβληματων του Ts και οχι να αποδειξω οτι δεν εχει προβλημα.Τωρα ως συνηθως καποιοι το αναγουν την συζητηση σε προσωπικο επιπεδο με αφηνει παγερα αδιαφορο.

Συνεπως...εαν ο ts εκανε οτι του ειπαν και δεν λυθηκε το προβλημα θα πρεπει να περιμενει την επομενη αναβαθμιση για να επιλυθουνε τα προβληματα απο την στιγμη που δεν μπορει λογω εγγυησης να παει σε kit kat.

Και ο stormrain εχει 910F και lollipop αλλα οπως καταλαβαινω απο τα λεγομενα του δεν εχει αυτα που ισχυριζεται ο ts.

Συνεπως μπορει να μην εκατσε καλα και η αναβαθμιση.Aλλωστε παραπονα περι lollipop διαβαζονται και σε αλλες εταιρειες οπως LG.Αλλοι εχουν προβληματα αλλοι οχι.

Το προβλημα προφανως εγκειται στην google και στον πυρηνα του android.Εξ'ου και περιμενουν πολλοι την επομενη αναβαθμιση.

Εαν παλι εχει προβληματα που δεν μπορουνε να περιμενουν την επομενη αναβαθμιση ας ριξει μια βολτα στο service.

Αυτα τα πολυ απλα και τελος.Δεν δικαιολογω κανεναν ΑΠΛΑ ειμαι ευχαριστημενος απολυτα με οτι εχω στην κατασταση την οποια δουλευει.

Οποιος δεν ειναι ευχαριστημενος το δινει και παιρνει αλλο.Απλη και λογικη κινηση.

Οποιος παλι θελει να εκφρασει παραπονα επι προσωπικου...

http://www.samsung.com/gr/info/contactus.html

Παρτε τηλεφωνο σε αυτους.

Δημοσ.

Το 910C.

Συγνωμη.Νομιζα οτι το πηρες απο Ελλαδα.

Αρα το 910C δουλευει καλυτερα με Lollipop απ'οτι καταλαβα.Το 910F με 4,4,4 πεταει αλλα με 5,0,1 "διαλυεται" το συμπαν.

Η Lollipop προφανως εχει προβληματα και ελπιζω η 5,1 ή η Μ να επιλυσει προβληματα με τον τροπο που το εκανε η 4,4,4.

Το μονο αρνητικο που αναγνωριζω στις εταιρειες με android ειναι οτι πρεπει να περιμενουν την google για καινουρια αναβαθμιση οταν εμφανιζονται bugs.

Η apple υπερτερει καθαρα πανω σε αυτο καθότι εχει δικο της λειτουργικο και η επιλυση αυτων ειναι θεμα χρονου-ημερων.

Δημοσ.

Άλλος έχει πρόβλημα... Λες και δεν βλέπουμε τι γίνεται με το κινητό μας... Βγαίνουμε και λέμε το πρόβλημα μας για να μας διαψευσουν μετά κάποιοι άλλοι,αίσχος

Αφήστε τον κόσμο να μάθει το πρόβλημα του καθενός, όσον αφορά την συσκευή και μην το παρουσιάζετε ως το τέλειο κινητό (Το καλύτερο κατα την γνώμη μου στην αγορά αλλά δεν παύει να έχει ελαττώματα όπως ολα)

Δημοσ.

Δεν διάβασα όλο το thread, αλλά μιας και έχω καθημερινή επαφή με note 4 μπορώ να ξέρω ότι πλην ελαχιστων εξαιρέσεων όπως πχ όταν κάνει εγκατάσταση μια εφαρμογή, λαγκ δεν υπάρχει σε κανένα σημείο.

Και αυτά τα λέω ως πρώην χρήστης νέξους και νυν htc m8.

Οπότε θα σε ρωτήσω... Μήπως έχει κανένα battery saver ανοιχτό η το μαμά energy save που κόβει την ισχύ του επεξεργαστή στο μισό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν διάβασα όλο το thread, αλλά μιας και έχω καθημερινή επαφή με note 4 μπορώ να ξέρω ότι πλην ελαχιστων εξαιρέσεων όπως πχ όταν κάνει εγκατάσταση μια εφαρμογή, λαγκ δεν υπάρχει σε κανένα σημείο.

Και αυτά τα λέω ως πρώην χρήστης νέξους και νυν htc m8.

Οπότε θα σε ρωτήσω... Μήπως έχει κανένα battery saver ανοιχτό η το μαμά energy save που κόβει την ισχύ του επεξεργαστή στο μισό;

οχι φίλε μου...τιπoτα από αυτά

Τι εννοείς έρχεσαι σε καθημερινή επαφη;

Άλλο αν έχεις στην κατοχή σου ένα κινητό άλλο να το πιάνεις στα χέρια σου για 10 λεπτά σχεδόν κάθε μέρα

Επεξ/σία από Grumandel
Δημοσ.

οχι φίλε μου...τιπoτα από αυτά

Τι εννοείς έρχεσαι σε καθημερινή επαφη;

Άλλο αν έχεις στην κατοχή σου ένα κινητό άλλο να το πιάνεις στα χέρια σου για 10 λεπτά σχεδόν κάθε μέρα

Το χρησιμοποιώ στη δουλειά 8 ώρες + την ημέρα. Σε κάλυψα η να σου βγάλω και το E9?

• Like 1
Δημοσ.

Καλα να σου πω , για χαλάρωσε κουβέντα κάνουμε αν θες να ειρωνευτείς πήγαινε σε φίλους σου

Απλά ρωτησα για να δω κατά ποσό είσαι πάνω από κινητό το οποίο λες ότι δεν τρώει σκαλωματα

Οποιος θα εχει αντιθετη αποψη με την δικη σου ετσι θα του μιλας;

Ο φιλος μια χαρα σε ρωτησε μια χαρα σου απαντησε.

Οταν σου λεει καθημερινη επαφη εσυ τι καταλαβαινεις;5 λεπτα και εξω;

Ακομη και δικο του κινητο να ηταν δεν γνωριζω ανθρωπο να εχει παραπανω αμεση επαφη με ενα κινητο καθως θα πρεπει να τρωει,να κοιμαται,να διασκεδαζει,να εχει δραστηριοτητες εκτος δουλειας αλλα και να κανει δουλεια χωρις το κινητο κλπ.

Αν μαζεψεις ολες τις ωρες βγαινει δεν βγαινει ενας μεσος ορος.

Εκτος κι αν ειναι αργοσχολος καποιος και κανει ολα τα παραπανω μαζι με το κινητο.

Δημοσ.

Μάθε όπως φέρεσαι να σου φέρονται

Λοιπόν τέλος αν δεν έχεις κάτι άλλο να μου πεις περί Νοτε 4

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου

Το ιδιο ισχυει και για εσενα.

Οποτε χαλαρωσε λιγακι.

Δεν μπορεις να κρινεις αντικειμενικα μια συσκευη επειδη μια εκδοση λειτουργικου δεν εκατσε καλα σε ενα κινητο.Περιμενε την επομενη αναβαθμιση.Η 4,4,4 δουλευει αψογα με το Note 4 ειτε στο 910F ειτε στο 910C.

Αυτο σημαινει οτι δεν φταιει η συσκευη αλλα κατι αλλο.Το Nοte 4 ηταν και συνεχιζει να παραμενει απο τις πιο αξιολογες συσκευες οτι και να μας πεις.

Σιγα σιγα το τοπικ παει για κλεισιμο...

Δημοσ.

Το ιδιο ισχυει και για εσενα.

Οποτε χαλαρωσε λιγακι.

Σιγα σιγα το τοπικ παει για κλεισιμο...

Εγώ χαλαρός είμαι...και ούτε έχω τέτοιες διαθέσεις...αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί σε ένα τοπικ για ένα κινητό να αρχίζουν μερικοί να αρπαζονται και να ειρωνευονται...τέλος πάντων...

Το νοτε πάντως μετά την διαγραφή του clean Master πάει λόγο καλύτερα...αλλά όντως μπορεί να μην έκατσε καλά το λολιποπ

Για να κλείσουμε ξέρεις πότε βγαίνει το 5.1 και το Μ;

Δημοσ.

Το νοτε πάντως μετά την διαγραφή του clean Master πάει λόγο καλύτερα...αλλά όντως μπορεί να μην έκατσε καλά το λολιποπ

Για να κλείσουμε ξέρεις πότε βγαίνει το 5.1 και το Μ;

To λεω διαρκως και το φωναζω.

ΠΕΤΑΞΤΕ εφαρμογες clean master,battery save,memory clean κλπ...απο τα κινητα σας.Ειναι η σαρα και η μαρα.Περισσοτερο κακο παρα καλο.

Βαζετε μια εφαρμογη οταν δεν ξερετε τι κανει τι ενεργοποιει και τι πορους καταναλωνει.

Αναβαθμιση υπολογιζεται μετα το καλοκαιρι και λιγο πιο μετα η Μ αν ολα πανε καλα απ'οσα διαβαζω.

Q3 5.1.1...Q4 και λιγο πιο μετα για Μ θεωρητικα αφου ακομη δεν εχει βγει η 5,1,1(Ευρωπη).

Η 5,1,1 με αρκετες βελτιωσεις σε πολλα ζητηματα και ενα απο αυτα στο θεμα σταθεροτητας-αποδοσης και ασφαλειας ηδη βγηκε Ρωσια πλευρα.Αρα σιγα σιγα...

Και παει σφαιρα απ'οτι φαινεται...

Δημοσ.

H 5.1.1 κυκλοφόρησε στις 05/07 οπότε δεν πιστεύω ότι θα αργήσει. Για Μ δεν ξέρω. Για αναβαθμίσεις γενικά μπορείς να τσεκάρεις εδώ

τέλεια σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

To λεω διαρκως και το φωναζω.

ΠΕΤΑΞΤΕ εφαρμογες clean master,battery save,memory clean κλπ...απο τα κινητα σας.Ειναι η σαρα και η μαρα.Περισσοτερο κακο παρα καλο.

Βαζετε μια εφαρμογη οταν δεν ξερετε τι κανει τι ενεργοποιει και τι πορους καταναλωνει.

Αναβαθμιση υπολογιζεται μετα το καλοκαιρι και λιγο πιο μετα η Μ αν ολα πανε καλα απ'οσα διαβαζω.

Q3 5.1.1...Q4 και λιγο πιο μετα για Μ θεωρητικα αφου ακομη δεν εχει βγει η 5,1,1.

ωραία ευχαριστώ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...