Προς το περιεχόμενο

Note 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

voldemort μην προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν κολλάει, δες τα ρεαλιστικά τα πράγματα,Την έχουμε ξανακάνει αυτήν την συζήτηση εμείς οι δύο και είτε σου αρέσει είτε όχι κολλάει... Το λέει και ο κοσμος

μα όπως και να εχει..αυτό το λεγόμενο που λένε για να δικαιολογησουν την αδικαιολογητη σαμμι του στιλ "κάποια εφαρμογή του δημιουργεί προβλημα" είναι απαράδεκτο..
  • Like 1
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

voldemort μην προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν κολλάει, δες τα ρεαλιστικά τα πράγματα,Την έχουμε ξανακάνει αυτήν την συζήτηση εμείς οι δύο και είτε σου αρέσει είτε όχι κολλάει... Το λέει και ο κοσμος

Eνταξει...κολλαει και το δικο μου.

Μηπως τωρα ενοιωσες καλυτερα;

Εαν δεν κολλαει ρε φιλε γιατι να συμφωνησω οτι κολλαει;

Εχω lollipop 5.0.1 σε note 4c και ειμαι αψογος.

Ποιος κοσμος;Εσυ;Υπαρχει και κοσμος που ειναι μια χαρα.Προφανως κατι και σε κατι δημιουργει προβλημα.

Αυτο πρεπει να διερευνηθει εως οτου βγει μια αλλη αναβαθμιση.Εγω ειμαι αψογα ευχαριστημενος με το δικο μου και δεν εχω κανενα λογο να το κατηγορησω.

Απλα τα πραγματα.

Δημοσ.

Eνταξει...κολλαει και το δικο μου.

Μηπως τωρα ενοιωσες καλυτερα;

Εαν δεν κολλαει ρε φιλε γιατι να συμφωνησω οτι κολλαει;

Εχω lollipop 5.0.1 σε note 4c και ειμαι αψογος.

Ποιος κοσμος;Εσυ;Υπαρχει και κοσμος που ειναι μια χαρα.Προφανως κατι και σε κατι δημιουργει προβλημα.

Αυτο πρεπει να διερευνηθει εως οτου βγει μια αλλη αναβαθμιση.Εγω ειμαι αψογα ευχαριστημενος με το δικο μου και δεν εχω κανενα λογο να το κατηγορησω.

Απλα τα πραγματα.

Εντάξει απλά μπορεί να ισχύει αυτό λες

Έκατσε άριστα το λολιποπ στον exynos

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το ειχα ακουσει και πιο παλια αυτο περι λαγκ του Note 4. Δεν μιλαμε βεβαια εντονο λαγκ να σερνεται το κινητο απλα μικρο λαγκαρισματα που και που τα οποια πιο πολυ ξενερα προκαλουσαν λογω και των specs του κινητου.

Και στο S4 πχ εχω δει ατομα να λενε οτι ολα μια χαρα,και αλλους να λενε οτι με Lollipop ψιλο κολλαει.

Δημοσ.

H lollipop δειχνει να μην καθεται λιγο καλα στο 910F ενω με το κιτ κατ πεταει.

Ελπιζω με την 5,1 ή με την Μ να στρωσει η κατασταση.

Στο δικο μου δεν εχω κανενα Lag.

Δημοσ.

@voldermort δεν έχεις κανένα lag ούτε στα recent apps ούτε στο ενεργό σημείωμα?

Και γω 910C έχω με lolipop. Όταν λοιπόν αφαιρέσω το πενάκι, έχω επιλέξει να ανοίγει το ενεργό σημείωμα και εκεί καθυστερεί λιγάκι.

Επίσης, αν έτσι στο άσχετο πατήσω τα recent apps, μπορεί να καθυστερήσει λιγάκι. Αν μετά από λίγο τα ξαναπατήσω τα ανοίγει αμέσως, αλλά αν έχω ΠΟΛΥ ώρα να τα πατήσω, ψιλοαργούν.

Μη λέμε ότι ΔΕΝ έχει καθόλου lag. Έχει κάτι ψιλά, που εμένα δε χαλάνε μεν, υπάρχουν δε...... Ελπίζω να στρώσουν με την 5.1.

Αυτό που με χαλάει, είναι που εγώ με cosmote καλώ συγκεκριμένο άτομο πάλι με cosmote που έχει zopo 998 και μόλις το σηκώσει ακούω χλαμπατζίμπαλα που δεν αντέχονται και το κλείνω αμέσως. Με παίρνει πίσω αυτός, και όλα καλά.

Ένα άλλο που είναι ΠΟΛΥ σπαστικό, είναι ότι όταν με καλούν και απαντώ, λέω τρεις φορές ναι, μέχρι να με ακούσουν. Τα παίρνω κρανίο και γκαρίζω, και μετά μου λένε γιατί είμαι τσατισμένος. 

Τα έχεις εσύ καθόλου αυτά τα 2 προβλήματα?

Πάντα φιλικά, Γιώργος.

Δημοσ.

Voldemort... Οταν λέμε lag δεν εννοούμε ότι σέρνεται αλλά ότι παρατηρούμε (σπάνια μεν) ότι το κινητο καποιες φορές κολλάει η αργεί 3-4 δευτερόλεπτα να κάνει κάποια ενέργεια... Μπορείς να έχει 2 κολληματακια τον μήνα όμως, Αυτό δεν σημαίνει ούτε οτι η συσκευή σέρνεται ούτε ότι είναι άψογο

Δημοσ.

@voldermort δεν έχεις κανένα lag ούτε στα recent apps ούτε στο ενεργό σημείωμα?

Και γω 910C έχω με lolipop. Όταν λοιπόν αφαιρέσω το πενάκι, έχω επιλέξει να ανοίγει το ενεργό σημείωμα και εκεί καθυστερεί λιγάκι.

Επίσης, αν έτσι στο άσχετο πατήσω τα recent apps, μπορεί να καθυστερήσει λιγάκι. Αν μετά από λίγο τα ξαναπατήσω τα ανοίγει αμέσως, αλλά αν έχω ΠΟΛΥ ώρα να τα πατήσω, ψιλοαργούν.

Μη λέμε ότι ΔΕΝ έχει καθόλου lag. Έχει κάτι ψιλά, που εμένα δε χαλάνε μεν, υπάρχουν δε...... Ελπίζω να στρώσουν με την 5.1.

Αυτό που με χαλάει, είναι που εγώ με cosmote καλώ συγκεκριμένο άτομο πάλι με cosmote που έχει zopo 998 και μόλις το σηκώσει ακούω χλαμπατζίμπαλα που δεν αντέχονται και το κλείνω αμέσως. Με παίρνει πίσω αυτός, και όλα καλά.

Ένα άλλο που είναι ΠΟΛΥ σπαστικό, είναι ότι όταν με καλούν και απαντώ, λέω τρεις φορές ναι, μέχρι να με ακούσουν. Τα παίρνω κρανίο και γκαρίζω, και μετά μου λένε γιατί είμαι τσατισμένος. 

Τα έχεις εσύ καθόλου αυτά τα 2 προβλήματα?

Πάντα φιλικά, Γιώργος.

Oχι.

Αυτο που λες για τα recent apps δεν ειναι lag αλλα φορτωνει τις ανοιχτες εφαρμογες(και ειναι ουτε δευτερολεπτο).Σε Iphone να το πατησεις με τα γραφικα μεταβασης που εχει default κανει "ωρες" να ανοιξει.

Τι καθεστε και παπαγαλιζετε κατι που δεν μπορειτε να κατανοησετε;

Οταν εχω λιγες εφαρμογες δεν το κανει.Οταν εχω ολο το κινητο ανοιχτο ειναι ουτε second.

Αν εσεις αυτο το λετε Lag περαστικα σας...το κινητο θεριζει και οτι θελετε λετε.

Voldemort... Οταν λέμε lag δεν εννοούμε ότι σέρνεται αλλά ότι παρατηρούμε (σπάνια μεν) ότι το κινητο καποιες φορές κολλάει η αργεί 3-4 δευτερόλεπτα να κάνει κάποια ενέργεια... Μπορείς να έχει 2 κολληματακια τον μήνα όμως, Αυτό δεν σημαίνει ούτε οτι η συσκευή σέρνεται ούτε ότι είναι άψογο

Και οχι.

Ουτε με το στανιο 3-4 δευτερολεπτα και ποτε δεν συνεβη.

Οι λογοι ειναι οτι πρωτον καθαριζω συχνα την cache και δευτερον 2-3 φορες την βδομαδα οποτε κρινω εγω του κανω ενα restart να ανανεωνετε το συστημα ή το απενεργοποιω οποτε δεν το χρειαζομαι.Προσεχω τι βαζω στο θεμα εφαρμογων και οχι την σαρα και την μαρα.

Στην επομενη αναβαθμιση θελω να μαθω πως θα πηγαινει; :-D

Δημοσ.

Oχι.

Αυτο που λες για τα recent apps δεν ειναι lag αλλα φορτωνει τις ανοιχτες εφαρμογες(και ειναι ουτε δευτερολεπτο).Σε Iphone να το πατησεις με τα γραφικα μεταβασης που εχει default κανει "ωρες" να ανοιξει.

Τι καθεστε και παπαγαλιζετε κατι που δεν μπορειτε να κατανοησετε;

Οταν εχω λιγες εφαρμογες δεν το κανει.Οταν εχω ολο το κινητο ανοιχτο ειναι ουτε second.

Αν εσεις αυτο το λετε Lag περαστικα σας...το κινητο θεριζει και οτι θελετε λετε.

Και οχι.

Ουτε με το στανιο 3-4 δευτερολεπτα και ποτε δεν συνεβη.

Οι λογοι ειναι οτι πρωτον καθαριζω συχνα την cache και δευτερον 2-3 φορες την βδομαδα οποτε κρινω εγω του κανω ενα restart να ανανεωνετε το συστημα ή το απενεργοποιω οποτε δεν το χρειαζομαι.Προσεχω τι βαζω στο θεμα εφαρμογων και οχι την σαρα και την μαρα.

Στην επομενη αναβαθμιση θελω να μαθω πως θα πηγαινει; :-D

Δεν είσαι και ο μόνος, Το cache Το καθαρίζω και γω 1 φορά την εβδομάδα, Restart κανω μέρα πάρα μέρα σχεδόν(αναγκαστικά αφού αλλάζω μπαταρία)

και τώρα πριν λίγο ξαναειχα κόλλημα και μόλις καθάρισα τα recent apps όλα καλά...Τσάμπα τα 3 gb ram που έχει

Δημοσ.

Δεν είσαι και ο μόνος, Το cache Το καθαρίζω και γω 1 φορά την εβδομάδα, Restart κανω μέρα πάρα μέρα σχεδόν(αναγκαστικά αφού αλλάζω μπαταρία)

και τώρα πριν λίγο ξαναειχα κόλλημα και μόλις καθάρισα τα recent apps όλα καλά...Τσάμπα τα 3 gb ram που έχει

εγώ διέγραψα το clean master έκανα hard reset και έδειξε μια ελαφρά βελτίωση ακόμα όμως τρώει σκαλωματα

Ή Ραμ είναι παντα γεμάτη στα 2.5

Και συνεχίζει να τρώει σκαλωματα

Το g2 του πατάς για να ανοίξει τις ανοιχτές εφαρμογές και το κάνει κατευθείαν και εννοείται πως δεν χρειάζεται babysitting να κάθομαι να βλέπω τι κατεβαζω μπαε και κολλήσει το κινητό...

Ωραίο το Νότε αλλά αν τι είχε βγάλει άλλη εταιρία θα ήταν ακόμα καλύτερα

Γιατί η σαμσουγκ κάνει το λάθος και δείνει στον κόσμο αυτό που θέλει να δει χωρίς όμως να έχει το υπόβαθρο

Δημοσ.

Aποψη σου ειναι και σεβαστη.

Ακομη και και με 2,5 τιγκα να ειναι η μνημη το κινητο πεταει.

Αν δεν το θελεις πεταξε το ή δωσε το σε καποιον που θελει κινητο.Θα το εκτιμησει περισσοτερο απο εσενα που δεν εχεις ιδεα γιατι το πηρες με αυτα που μας λες.

Βγηκαμε offtopic οποτε δεν θα καθισω παλι να λεω τα ιδια και τα ιδια.

Περιμενε μεχρι την επομενη αναβαθμιση και αν δεν δεις τα θαυματα που θελεις πετα το και μην "κλαιγεσαι" αδικως.

εγώ διέγραψα το clean master έκανα hard reset και έδειξε μια ελαφρά βελτίωση ακόμα όμως τρώει σκαλωματα

Ή Ραμ είναι παντα γεμάτη στα 2.5

Και συνεχίζει να τρώει σκαλωματα

Το g2 του πατάς για να ανοίξει τις ανοιχτές εφαρμογές και το κάνει κατευθείαν και εννοείται πως δεν χρειάζεται babysitting να κάθομαι να βλέπω τι κατεβαζω μπαε και κολλήσει το κινητό...

Ωραίο το Νότε αλλά αν τι είχε βγάλει άλλη εταιρία θα ήταν ακόμα καλύτερα

Γιατί η σαμσουγκ κάνει το λάθος και δείνει στον κόσμο αυτό που θέλει να δει χωρίς όμως να έχει το υπόβαθρο

Κανε τον κοπο και κλεισε-απενεργοποιησε οσες εφαρμογες δεν χρειαζεσαι.(bloatware)

Δημοσ.

Aποψη σου ειναι και σεβαστη.

Ακομη και και με 2,5 τιγκα να ειναι η μνημη το κινητο πεταει.

Αν δεν το θελεις πεταξε το ή δωσε το σε καποιον που θελει κινητο.Θα το εκτιμησει περισσοτερο απο εσενα που δεν εχεις ιδεα γιατι το πηρες με αυτα που μας λες.

Βγηκαμε offtopic οποτε δεν θα καθισω παλι να λεω τα ιδια και τα ιδια.

Περιμενε μεχρι την επομενη αναβαθμιση και αν δεν δεις τα θαυματα που θελεις πετα το και μην "κλαιγεσαι" αδικως.

Κανε τον κοπο και κλεισε-απενεργοποιησε οσες εφαρμογες δεν χρειαζεσαι.(bloatware)

Θα το βρω κάπου το bloatware; η έτσι λέγεται η διαδικασία ;
Δημοσ.

Ε όχι και.... "περαστικά μας"...

Εντάξει, καλό είναι το κινητό, αλλά δε χρειάζεται ούτε αυτό το "ύφος", ούτε να το υπαρασπίζεσαι λες και το φτιάχνεις εσύ.

Και μπορεί να "μην κατανοούμε τίποτα".... αλλά κατανοούμε το πως αποκρίνεται...

Όλοι σχεδόν οι κάτοχοι αναφέρουν lagakia, δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει κανένα......Anyway.....

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει ο voldemort βρήκε την λύση να σβήνουμε τις εφαρμογές ή να κάνουμε hard reset ώστε Να μην κολλάει το κινητό για το οποίο δώσαμε 500+ για να το αποκτήσουμε (και δικαιωλογει την κάθε samsung) Ενώ ακόμα και το g2 που είχα πριν και ποιο φορτωμένο το ειχα(32gb ολα γεμάτα) και 2gb ram είχε και κολλήματα δεν είχε και ποιο γρήγορα άνοιγε τις εφαρμογές

Ειδικά... το γεγονός ότι είναι NOTE (για δουλειά, εργασία, μαθητές-φοιτητες και σε όποιον άλλον το παίρνει για τολογω αυτό) θα έπρεπε να μην κολλάει όταν θα είναι γεμάτο (αναμενόμενο για κάποιον που το έχει για δουλειά, ότι θα το γεμίσει)

Ε όχι και.... "περαστικά μας"...

Εντάξει, καλό είναι το κινητό, αλλά δε χρειάζεται ούτε αυτό το "ύφος", ούτε να το υπαρασπίζεσαι λες και το φτιάχνεις εσύ.

Και μπορεί να "μην κατανοούμε τίποτα".... αλλά κατανοούμε το πως αποκρίνεται...

Όλοι σχεδόν οι κάτοχοι αναφέρουν lagakia, δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει κανένα......Anyway.....

Ασ'τον να λέει... εμείς δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται με τα κινητά μας :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...