voldemort Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Έχω το N910F και είναι σε lollipop ..δεν ξέρω βρε φίλε. .τι να σου πω...δεν έχω καμία κακόβουλη ή περίεργη εφαρμογή... Aυτη την στιγμη που διαφευγει η ονομασια της εφαρμογης.Μολις την ειχα βαλει το touchwiz λαγκαριζε κρεμουσε και εφτιαχνε restart. Επειδη ομως ημουν απο φρεσκο reset και δεν ειχα πολλες εφαρμογες ακομη την ειχα βρει. Αλλη εκδοχη ειναι οτι το 910F δεν του εκατσε καλα η lollipop 5.0.1.Με την kit kat πεταει.Συνεπως κανε οτι σου ειπε ο vdseris και βλεπεις. Το κινητο θα παρει μετα το καλοκαιρι αν δεν κανω λαθος την 5,1 εκτος κι αν παει η samsung απευθειας σε Μ. Ποιος ο λογος να αλλαξεις μια τετοια συσκευη με τετοια χαρακτηριστικα οταν ακομη δεν ξεκαθαρισες τι εχει συμβει. Να καθαριζεις και απο μεσα το android την cache συχνα.
Grumandel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Aυτη την στιγμη που διαφευγει η ονομασια της εφαρμογης.Μολις την ειχα βαλει το touchwiz λαγκαριζε κρεμουσε και εφτιαχνε restart. Επειδη ομως ημουν απο φρεσκο reset και δεν ειχα πολλες εφαρμογες ακομη την ειχα βρει. Αλλη εκδοχη ειναι οτι το 910F δεν του εκατσε καλα η lollipop 5.0.1.Με την kit kat πεταει.Συνεπως κανε οτι σου ειπε ο vdseris και βλεπεις. Το κινητο θα παρει μετα το καλοκαιρι αν δεν κανω λαθος την 5,1 εκτος κι αν παει η samsung απευθειας σε Μ. Ποιος ο λογος να αλλαξεις μια τετοια συσκευη με τετοια χαρακτηριστικα οταν ακομη δεν ξεκαθαρισες τι εχει συμβει. Να καθαριζεις και απο μεσα το android την cache συχνα. Μάλιστα... το αντροιντ M το είναι ; αναβάθμιση όπως λέμε lollipop;
voldemort Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πηγαινε στις πληροφοριες της συσκευης και πες μου τι λειτουργικο εχεις. Ρυθμισεις-Πληροφοριες συσκευης-Εκδοση Android.
ktf Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Αδερφέ η μεγαλύτερη ομορφιά του android και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα 2 είναι ακριβώς το customization του. Αν αυτό σε ενοχλεί να πας σε ένα από τα άλλα 2, επειδή προφανώς δεν είναι για σένα. Φιλε μου μαλλον κατι εχεις κανει λαθος. Κανενα αποτυχημενο update OTA η οτιδηποτε. Παντως lag στο note 4 δεν υπαρχει. Και σε καμια περιπτωση να κολλαει οπως λες. Εδω το note 3 που εχω δεν κολλαει. Το 4αρι ειναι πολυ πιο smooth. Δες σχολια και εδω: http://www.thelab.gr/topic/138469-samsung-galaxy-note4/ Ο jax7480 (που τον ξερω προσωπικα) ειναι πολυ γκρινιαρης και απαιτητικος με τα κινητα. Αν καθυστερουσε πανω απο 0.1 sec να ανοιξει κατι ελεγε οτι εχει lag. Με το note οπως θα δεις λεει οτι δεν εχει κανενα lag. Προσπαθησε να κανεις καθαρη εγκατασταση οποιας εκδοσης εχεις γιατι μαλλον κατι δεν λειτουργει σωστα. EDIT: Πολλοι βλεπω προτεινουν απενεργοποιηση των svoice και shealth για για πιο γρηγορη αποκριση του home button αλλα και γενικοτερα. Αν δεν σου χρησιμευουν δοκιμασε να τα κλεισεις Μάλλον δεν έχεις καταλάβει την δύναμη του Android...Γύρνα στην Apple και το ios με τους υπερβολικοθς του περιορισμους ή παρε Nexus ή κάποιο Motorola για να μην σου κολλάει You're doing it wrong Grumandel! Γιατί το προνόμιο του φανμποισμού δεν είναι αποκλειστικότητα των αιφονάκιδων. Φυσικά και δεν έχεις το δικαίωμα να παραπονιέσαι ότι το κινητό η ναυαρχίδα που αγόρασες κολάει! Jokes aside, εδώ με ένα LG G2 που είχα ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το lag. Να σου κολάει κοτζάμ Note 4 είναι απαράδεκτο. Γύρισε το αν είναι φρέσκια η αγορά του και προτίμησε κάτι με ελαφρύτερο UI και 1080p οθόνη. Όταν δουλεύεις σε οθόνη 24'' με 1080p, στο 5.7'' κινητό γιατί να θέλεις παραπάνω... 1
Grumandel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πηγαινε στις πληροφοριες της συσκευης και πες μου τι λειτουργικο εχεις. Ρυθμισεις-Πληροφοριες συσκευης-Εκδοση Android. 5.0.1 You're doing it wrong Grumandel! Γιατί το προνόμιο του φανμποισμού δεν είναι αποκλειστικότητα των αιφονάκιδων. Φυσικά και δεν έχεις το δικαίωμα να παραπονιέσαι ότι το κινητό η ναυαρχίδα που αγόρασες κολάει! Jokes aside, εδώ με ένα LG G2 που είχα ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το lag. Να σου κολάει κοτζάμ Note 4 είναι απαράδεκτο. Γύρισε το αν είναι φρέσκια η αγορά του και προτίμησε κάτι με ελαφρύτερο UI και 1080p οθόνη. Όταν δουλεύεις σε οθόνη 24'' με 1080p, στο 5.7'' κινητό γιατί να θέλεις παραπάνω... g2 φίλε μου έχει ένας συγγενής μου και τον ζηλεύω γιατί ποτέ δεν του κολλάει ας έχει μέσα της Παναγίας τα μάτια από εφαρμογές και η μπαταρία κρατάει 24ώρα 1
voldemort Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 ΟΚ. To update πως το εκανες;Μεσω wifi ή Kies; Εχεις πολλες εφαρμογες; Οταν το πηρες ειχε kit kat 4.4.4. Πως δουλευε το κινητο;
Grumandel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 ΟΚ. To update πως το εκανες;Μεσω wifi ή Kies; Εχεις πολλες εφαρμογες; Οταν το πηρες ειχε kit kat 4.4.4. Πως δουλευε το κινητο; Με το που πήρα το κινητόΤο άνοιξα , το συνδέσα σε wifi και μου το κατέβασε απευθείας το λολιποπ
voldemort Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 g2 φίλε μου έχει ένας συγγενής μου και τον ζηλεύω γιατί ποτέ δεν του κολλάει ας έχει μέσα της Παναγίας τα μάτια από εφαρμογές και η μπαταρία κρατάει 24ώρα Συγκρινεις ανομοια πραγματα και εκτος των αλλων μπορουσες να πας και εσυ σε g2. Πηρες ομως το note 4 για καποιον λογο.Σωστα;
Grumandel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Συγκρινεις ανομοια πραγματα και εκτος των αλλων μπορουσες να πας και εσυ σε g2. Πηρες ομως το note 4 για καποιον λογο.Σωστα; Βρε συ ναι..μα νοτε 4 ήθελα. .και γιαυτο κιόλας κάνω θέμα εδώ μπας και το σώσω γιατί μου αρέσει σαν κινητό και σαν δυνατότητες και είναι κρίμα να παρουσιάζει αυτά τα προβλήματα
voldemort Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Με το που πήρα το κινητό Το άνοιξα , το συνδέσα σε wifi και μου το κατέβασε απευθείας το λολιποπ Κακως που βιαστηκες.Ενα κινητο πρωτα το δουλευουμε με οτι εχει και αν εχουμε προβλημα μετα παμε σε αναβαθμιση. Εχεις πολλες εφαρμογες; ΟΤΑΝ εκανες αναβαθμιση απο τοτε το δουλευεις με την αναβαθμιση ή εχεις κανει καθαρο φορματ;(το λινκ που σου εδωσε ο vdseris εννοω.) Κι εγω note 4 910C εχω γι'αυτο προσπαθω να δουμε τι προβλημα εχεις. Το κινητο απλα ραβει...
Grumandel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Κακως που βιαστηκες.Ενα κινητο πρωτα το δουλευουμε με οτι εχει και αν εχουμε προβλημα μετα παμε σε αναβαθμιση. Εχεις πολλες εφαρμογες; ΟΤΑΝ εκανες αναβαθμιση απο τοτε το δουλευεις με την αναβαθμιση ή εχεις κανει καθαρο φορματ;(το λινκ που σου εδωσε ο vdseris εννοω.) Τι εννοείς κακως;σου λέω με το που έπιασα wifi και μέχρι να τελειώσω της υπόλοιπες ρυθμίσεις μέχρι να με βγάλει στο κεντρικό μενού είχε αναβαθμιστεί σε λολιποπ..δεν πρόλαβα να δω κανένα κιτκατ Κακως που βιαστηκες.Ενα κινητο πρωτα το δουλευουμε με οτι εχει και αν εχουμε προβλημα μετα παμε σε αναβαθμιση. Εχεις πολλες εφαρμογες; ΟΤΑΝ εκανες αναβαθμιση απο τοτε το δουλευεις με την αναβαθμιση ή εχεις κανει καθαρο φορματ;(το λινκ που σου εδωσε ο vdseris εννοω.) Κι εγω note 4 910C εχω γι'αυτο προσπαθω να δουμε τι προβλημα εχεις. Το κινητο απλα ραβει... Ναι εσύ όμως έχεις exynos που μπορεί να τρέξει και σε 64bit Εγώ σναπντραγκον που μπορεί να τρέχει μέχρι 32bit
voldemort Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Τι εννοείς κακως;σου λέω με το που έπιασα wifi και μέχρι να τελειώσω της υπόλοιπες ρυθμίσεις μέχρι να με βγάλει στο κεντρικό μενού είχε αναβαθμιστεί σε λολιποπ..δεν πρόλαβα να δω κανένα κιτκατ Ναι εσύ όμως έχεις exynos που μπορεί να τρέξει και σε 64bit Εγώ σναπντραγκον που μπορεί να τρέχει μέχρι 32bit Εγινε εγκατασταση χωρις να σε ρωτησει; Εγω συμφωνησα σε ορους και μετα εγινε.Δινε και καμια απαντηση σε οτι σε ρωτω γιατι θα βραδιασουμε.
Grumandel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Εγινε εγκατασταση χωρις να σε ρωτησει; Εγω συμφωνησα σε ορους και μετα εγινε.Δινε και καμια απαντηση σε οτι σε ρωτω γιατι θα βραδιασουμε. Συγγνωμη τι σχέση έχει πόσες εφαρμογές εχω;δηλαδή έτσι πάει στο αντροιντ ; πάνω από 50 απαγορεύεται; Είχα κάνει factory reseτ όχι το άλλο που σε πάει πίσω σε κιτκατ
voldemort Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Συγγνωμη τι σχέση έχει πόσες εφαρμογές εχω;δηλαδή έτσι πάει στο αντροιντ ; πάνω από 50 απαγορεύεται; Είχα κάνει factory reseτ όχι το άλλο που σε πάει πίσω σε κιτκατ Oχι ρε αδερφε.Σε ρωταω αν εχεις πολλες εφαρμογες γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα εχεις βαλει καμια που ειναι να μην πω για το τι.Θα πρεπει να μου πεις ποιες εχεις.Μετα(θα κανεις οτι σου εδωσε στο λινκ ο vdseris ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΙΣ BACKUP). Σε kit kat τωρα δεν μπορεις να πας πισω θα χασεις εγγυηση και εχει μανουρα. Το android lollipop ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 64 bit για να ισχυει αυτο που λες.Απλα η Lollipop με τα οσα διαβαζω εκατσε καλυτερα στον Exynos. Στην επομενη αναβαθμιση πιστευω ολα θα ομαλοποιηθουνε.
Grumandel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Oχι ρε αδερφε.Σε ρωταω αν εχεις πολλες εφαρμογες γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα εχεις βαλει καμια που ειναι να μην πω για το τι.Θα πρεπει να μου πεις ποιες εχεις.Μετα(θα κανεις οτι σου εδωσε στο λινκ ο vdseris ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΙΣ BACKUP). Σε kit kat τωρα δεν μπορεις να πας πισω θα χασεις εγγυηση και εχει μανουρα. Χαχαχαχα δεν έχω καμία περίεργη εφαρμογή από αυτές που φαντάζεσαι. ..το κινητό είναι καθαρο από τέτοια !Θα κάνω αυτό που είπε ο vdseris και θα σας πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα