Προς το περιεχόμενο

Note 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια ...είμαι κάτοχος νοτε 4 και πραγματικά έχω απιβδυσει...κολλαει..

Το touchwiz δεν ανταποκρινεται..

Αργή μερικές φορές όταν του δίνω μία εντολή. ..

Το θέμα είναι ότι επειδή έρχομαι από iphone με τρελαίνει πολύ όταν λαγκαρει και δεν θέλω να ξαναγυρίσω σε iphone...

Επιπλέον βλέπω πολλούς να λένε "κατέβασε nova launcher"

Ποιο είναι το νόημα βρε παιδια; παίρνω ένα κινητό 500 ευρώ για να του περάσω άλλο ui;

Απαράδεκτο μόνο και μόνο στην σκέψη...άσε που τρώει πολύ μπαταρία

Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι αλλο;

Η δεν ξέρω καμιά εφαρμογή που θα το βοηθήσει ;

Να το πουλήσω ;...

Δεν ξέρω...σκέφτομαι πολύ το g4..

• Like 1
  • Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια ...είμαι κάτοχος νοτε 4 και πραγματικά έχω απιβδυσει...κολλαει..

Το θέμα είναι ότι επειδή έρχομαι από iphone με τρελαίνει πολύ όταν λαγκαρει και δεν θέλω να ξαναγυρίσω σε iphone...

Ποιο είναι το νόημα βρε παιδια; παίρνω ένα κινητό 500 ευρώ για να του περάσω άλλο ui;

Να το πουλήσω ;...

αν το s-pen σου είναι αδιάφορο τότε το g4 είναι μια καλή αλλαγή 

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου... Και nova launcher να βάλεις τι έγινε, δεν χάνεις τις δυνατότητες του note πόσο μάλλον έχεις πολλά περισσότερα...Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από Nova Launcher κανείς το κινητο σου να φενεται όπως θες και να κάνει ότι θες, ειδικα αν έχεις Nova Launcher prime που έχει ανοιχτά ρα gestures... Ούτε touchwiz,ούτε lg ui, ούτε htc sense τίποτα δεν το φτάνει... Και στην τελική βάλε Nova launcher +note 4 theme και δεν θα δεις διαφορά και η απόδοση του κινητού σου θα ανέβει αισθητά

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου... Και nova launcher να βάλεις τι έγινε, δεν χάνεις τις δυνατότητες του note πόσο μάλλον έχεις πολλά περισσότερα...Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από Nova Launcher κανείς το κινητο σου να φενεται όπως θες και να κάνει ότι θες, ειδικα αν έχεις Nova Launcher prime που έχει ανοιχτά ρα gestures... Ούτε touchwiz,ούτε lg ui, ούτε htc sense τίποτα δεν το φτάνει... Και στην τελική βάλε Nova launcher +note 4 theme και δεν θα δεις διαφορά και η απόδοση του κινητού σου θα ανέβει αισθητά

Μα γιατι να κατεβάσω άλλο ui για να "τρεξει" το κινητό ; 500 ευρώ κινητό δεν είναι άξιο να τρέξει μόνο του;

Επίσης το lg ui μου αρέσει και άμα είναι να φορτώνω sk8n πάνω στο skin πάει η μπαταρία...κλαψε με μάνα. .

Επιπλέον όταν είχα κατεβάσει το νοβα δεν μου εμφάνιζε τις ειδοποιήσεις..κατέβασα ένα tesla unread αλλά πάλι τίποτα...και ήταν μόνο για φβ και email

Δημοσ.

συγγνωμη αλλα οταν ειχες ψαξει για την αγορα του κινητου δεν ειχες ακουσει οτι το ui της samsung ειναι πιο βαρυ και απο τον χρυσο που εχει η γερμανια στις τραπεζες? 

και πες οτι δεν το ηξερες τωρα σκεφτεσαι να αλλαξεις ενα κινητο τοσο ακριβο μονο και μονο για να μην χρησιμοποιεις ενα launcher?

επιση αν ειναι τοσο μεγαλο το προβλημα μηπως να σκεφτεσαι οτι μπορει να φταιει και κατι αλλο γτ αλλιως μου κανει τρομερη εντυπωση το ποσο μεγαλο προβλημα λες οτι εχεις!

Δημοσ.

συγγνωμη αλλα οταν ειχες ψαξει για την αγορα του κινητου δεν ειχες ακουσει οτι το ui της samsung ειναι πιο βαρυ και απο τον χρυσο που εχει η γερμανια στις τραπεζες?

και πες οτι δεν το ηξερες τωρα σκεφτεσαι να αλλαξεις ενα κινητο τοσο ακριβο μονο και μονο για να μην χρησιμοποιεις ενα launcher?

επιση αν ειναι τοσο μεγαλο το προβλημα μηπως να σκεφτεσαι οτι μπορει να φταιει και κατι αλλο γτ αλλιως μου κανει τρομερη εντυπωση το ποσο μεγαλο προβλημα λες οτι εχεις!

1) είχα ρωτήσει παντού ακόμα και εδώ μέσα για το νοτε και τις επιδόσεις του και όλοι έλεγαν ότι είναι το σούπερ ντουπερ κινητό

2)μα γιατί να χρησιμοποιησω ένα άλλο Launcher ; τι φάση ξέρω γω...

Τρώει μπαταρία και δεν εμφανίζονται στα εικονίδια οι ειδοποιήσεις...

Και εκτός αυτού δεν καταλαβαίνω το γιατί..κινητό 500 ευρώ εν έτη 2015 ΝΑ ΜΗΝ ΚΌΛΛΑΓΕ

Τέλος πάντων δεν λέω ότι φταίει κάποιος , εγώ φυσικά φταίω που δεν έβαλα μυαλό από προηγούμενες χρήσεις σαμσουνγκ συσκευών...έδωσα βλέπεις μια ευκαιρία

Δημοσ.

Αδερφέ η μεγαλύτερη ομορφιά του android και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα 2 είναι ακριβώς το customization του. Αν αυτό σε ενοχλεί να πας σε ένα από τα άλλα 2, επειδή προφανώς δεν είναι για σένα.

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφέ η μεγαλύτερη ομορφιά του android και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα 2 είναι ακριβώς το customization του. Αν αυτό σε ενοχλεί να πας σε ένα από τα άλλα 2, επειδή προφανώς δεν είναι για σένα.

δηλαδή είναι λογικό ένα τόσο ακριβό κινητό να θέλει ντε και καλά costomization για να λειτουργήσει...

Οκει...μου αρέσει το costomization αλλά σε μια τέτοια περίπτωση οχι

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα λογικού ή παράλογου αλλά αποδοχής της πραγματικότητας. Έχεις την συσκευή και δεν παίρνεις αυτό που περιμένεις. Οι επιλογές που έχεις είναι 2. Είτε βρίσκεις τρόπο να πάρεις αυτό που περιμένεις από την επένδυση σου, είτε λες πως έφαγες ήττα, και πας σε άλλες επιλογές. Και τα 2 δίνουν λύση στο πρόβλημα σου. Η γκρίνια όμως όχι.

Δημοσ.

Φιλε μου μαλλον κατι εχεις κανει λαθος. Κανενα αποτυχημενο update OTA η οτιδηποτε. Παντως lag στο note 4 δεν υπαρχει. Και σε καμια περιπτωση να κολλαει οπως λες. Εδω το note 3 που εχω δεν κολλαει. Το 4αρι ειναι πολυ πιο smooth. Δες σχολια και εδω:

http://www.thelab.gr/topic/138469-samsung-galaxy-note4/

Ο jax7480 (που τον ξερω προσωπικα) ειναι πολυ γκρινιαρης και απαιτητικος με τα κινητα. Αν καθυστερουσε πανω απο 0.1 sec να ανοιξει κατι ελεγε οτι εχει lag. Με το note οπως θα δεις λεει οτι δεν εχει κανενα lag.

Προσπαθησε να κανεις καθαρη εγκατασταση οποιας εκδοσης εχεις γιατι μαλλον κατι δεν λειτουργει σωστα.

EDIT: Πολλοι βλεπω προτεινουν απενεργοποιηση των svoice και shealth για για πιο γρηγορη αποκριση του home button αλλα και γενικοτερα. Αν δεν σου χρησιμευουν δοκιμασε να τα κλεισεις

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου μαλλον κατι εχεις κανει λαθος. Κανενα αποτυχημενο update OTA η οτιδηποτε. Παντως lag στο note 4 δεν υπαρχει. Και σε καμια περιπτωση να κολλαει οπως λες. Εδω το note 3 που εχω δεν κολλαει. Το 4αρι ειναι πολυ πιο smooth. Δες σχολια και εδω:

http://www.thelab.gr/topic/138469-samsung-galaxy-note4/

Ο jax7480 (που τον ξερω προσωπικα) ειναι πολυ γκρινιαρης και απαιτητικος με τα κινητα. Αν καθυστερουσε πανω απο 0.1 sec να ανοιξει κατι ελεγε οτι εχει lag. Με το note οπως θα δεις λεει οτι δεν εχει κανενα lag.

Προσπαθησε να κανεις καθαρη εγκατασταση οποιας εκδοσης εχεις γιατι μαλλον κατι δεν λειτουργει σωστα.

EDIT: Πολλοι βλεπω προτεινουν απενεργοποιηση των svoice και shealth για για πιο γρηγορη αποκριση του home button αλλα και γενικοτερα. Αν δεν σου χρησιμευουν δοκιμασε να τα κλεισεις

Τι μπορεί να έχω κάνει λάθος δηλαδη;

Τι εννοείς καθαρή εγκατάσταση ;

Μακάρι να μην κόλλαγε έτσι...δεν είμαι κανας τρελός όπου παίρνει σβάρνα τα φόρουμ και λέει για το κινητό του...

Αλλά από την στιγμή που βλέπω ένα πρόβλημα απευθύνομαι σε κάποιους που ίσως μπορούν να βοηθήσουν , εδώ μέσα όμως κανείς δεν 2 χει την θέλησή

Δημοσ.

Απο που βγηκε το συμπερασμα οτι δεν θελουμε να βοηθησουμε??

Δες εδω πχ: http://www.talkandroid.com/guides/android-lollipop-guides/how-to-factory-reset-or-wipe-the-cache-on-your-samsung-galaxy-device-after-the-lollipop-update/

Απλα πριν κανεις οτιδηποτε παρε backup

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει την δύναμη του Android...Γύρνα στην Apple και το ios με τους υπερβολικοθς του περιορισμους ή παρε Nexus ή κάποιο Motorola για να μην σου κολλάει

Δημοσ.

Να το πουλήσω ;...

Κολλαει το Note 4...

Το διαβασα κι αυτο...

Ρε αδερφε ποιο μοντελο εχεις και τι android;

Θα εχεις βαλει καποια εφαρμογη να μην πω τι(μαλλον)και τα εχει παιξει το Touchwiz.

Μου εχει συμβει κι εμενα.Την βρηκα ποια ηταν και ολα ειναι μια χαρα.Δεν φταιει το κινητο για τις κακογραμμενες εφαρμογες.Εαν σου λαγκαρει μια εφαρμογη και δημιουργει προβλημα στην μνημη τι να σου κανει το κινητο;

Δημοσ.

Απο που βγηκε το συμπερασμα οτι δεν θελουμε να βοηθησουμε??

Δες εδω πχ: http://www.talkandroid.com/guides/android-lollipop-guides/how-to-factory-reset-or-wipe-the-cache-on-your-samsung-galaxy-device-after-the-lollipop-update/

Απλα πριν κανεις οτιδηποτε παρε backup

Έχω κάνει factory reset but still nothing

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει την δύναμη του Android...Γύρνα στην Apple και το ios με τους υπερβολικοθς του περιορισμους ή παρε Nexus ή κάποιο Motorola για να μην σου κολλάει

Ποια είναι η δύναμη του αντροιντ ξέρω γω; ότι είναι ανοιχτό και είναι πλούσιο σε costomization;

Κολλαει το Note 4...

Το διαβασα κι αυτο...

Ρε αδερφε ποιο μοντελο εχεις και τι android;

Θα εχεις βαλει καποια εφαρμογη να μην πω τι(μαλλον)και τα εχει παιξει το Touchwiz.

Μου εχει συμβει κι εμενα.Την βρηκα ποια ηταν και ολα ειναι μια χαρα.Δεν φταιει το κινητο για τις κακογραμμενες εφαρμογες.Εαν σου λαγκαρει μια εφαρμογη και δημιουργει προβλημα στην μνημη τι να σου κανει το κινητο;

Έχω το N910F και είναι σε lollipop ..δεν ξέρω βρε φίλε. .τι να σου πω...δεν έχω καμία κακόβουλη ή περίεργη εφαρμογή...γιατί όμως να πρέπει να κάνω "babysit" στο touchwiz για να μην τρώει σκάλωματα...;..τεσπα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...