Rhaegar Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι βοήθεια για έναν σταθεροποιητη. Χρειάζομαι έναν όπως και διποτε επειδή η τάση στο σπίτι μου ανεβοκατεβαινει όλη την ώρα και πιστεύω είναι λόγος που προκαλεί ζημιά στην κάρτα μου και αναγκάζομαι να την στέλνω πίσω Nvidia assus 770. Τροφοδοτικο έχω corsair 750 gold. Έχετε καμία καλή επιλογή σε σταθεροποιητη? Ευχαριστώ.
poihths Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 http://www.skroutz.gr/s/58060/APC-LE1200I-1200VA.html αυτο με κλειστά ματια... ότι κ να παρεις σε αυτη τη κατηγορία ειναι καλά ... αλλά προτίμησε APC ούτως η άλλως η τιμή είναι πολύ καλή
AETOLOFITIS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μεχρι ποσα watt μπορει να ελενξει το συγκεκριμενο; ενα 850αρι gold με μια οθονη;
Weiss Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Καταρχάς αν έχεις παρατηρήσει αυξομειώσεις στην τάση παίρνεις τηλέφωνο το ΔΕΔΔΗΕ να δει αν το σφάλμα είναι στο δίκτυο του ή στην εσωτερική σου εγκατάσταση. Ο σταθεροποιητής τάσης δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει, αυτό που κάνει είναι να διακόψει την τροφοδοσία με ρεύμα στις συσκευές που θα βάλεις πάνω αν η τάση υπερβεί ή πέσει κάτω από κάποια όρια. Γνώμη μου είναι να βρεις γιατί έχεις αυτές τις αυξομειώσεις - δεν είναι φυσιολογικό, κάτι συμβαίνει ή στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ ή στην εσωτερική σου εγκατάσταση.
Rhaegar Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Θα πρέπει να το ελέγξω ναι έχεις δίκιο αλλά έπεισης χρειάζομαι να αγοράσω να μαι και ασφαλής γενικά. Ups οτιδήποτε θέλω απόψεις
ArisG88 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ο σταθεροποιητης δεν θα σου διορθωσει κατι σε σχεση με την καρτα αφου η ταση που βγαζει το τροφοδοτικο ετσι κι αλλιως ειναι σταθερη ειτε παρει 200volt είτε παρει 230volt.
Rhaegar Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Για ups δεν σκέφτεσαι? εχεις να προτινεις τιποτα καλο ; Ο σταθεροποιητης δεν θα σου διορθωσει κατι σε σχεση με την καρτα αφου η ταση που βγαζει το τροφοδοτικο ετσι κι αλλιως ειναι σταθερη ειτε παρει 200volt είτε παρει 230volt. τι πιστευεις να ειναι το προβλημα ομως που προκαλει πανω στην καρτα ; λες να ειναι συγκεκριμενα η καρτα που μου στελνουν να ειναι προβληματικη ; ξανα λεω ομως η ταση γενικα ανεβοκατεβαινει αρκετα http://www.skroutz.gr/s/6234034/APC-Back-UPS-1400VA-IEC.html Λέω να παραγγείλω αυτό να μαι ασφαλής. Αλλά παιδιά τι πιστεύετε ότι μπορεί να κάνει πρόβλημα στην κάρτα μου? Βάζω την παλιά μου την 450 και όλα εντάξει αλλά η άλλη 3 φορές πρόβλημα, δεν ξέρω τι είναι.
mitsus Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Γιατι δεν την δανειζεις σε εναν φιλο σου μερικες μερες να την δοκιμασει, σε δικο του pc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα