Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι βοήθεια για έναν σταθεροποιητη. Χρειάζομαι έναν όπως και διποτε επειδή η τάση στο σπίτι μου ανεβοκατεβαινει όλη την ώρα και πιστεύω είναι λόγος που προκαλεί ζημιά στην κάρτα μου και αναγκάζομαι να την στέλνω πίσω Nvidia assus 770.

Τροφοδοτικο έχω corsair 750 gold.

Έχετε καμία καλή επιλογή σε σταθεροποιητη?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καταρχάς αν έχεις παρατηρήσει αυξομειώσεις στην τάση παίρνεις τηλέφωνο το ΔΕΔΔΗΕ να δει αν το σφάλμα είναι στο δίκτυο του ή στην εσωτερική σου εγκατάσταση. Ο σταθεροποιητής τάσης δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει, αυτό που κάνει είναι να διακόψει την τροφοδοσία με ρεύμα στις συσκευές που θα βάλεις πάνω αν η τάση υπερβεί ή πέσει κάτω από κάποια όρια.

Γνώμη μου είναι να βρεις γιατί έχεις αυτές τις αυξομειώσεις - δεν είναι φυσιολογικό, κάτι συμβαίνει ή στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ ή στην εσωτερική σου εγκατάσταση.

Δημοσ.

Θα πρέπει να το ελέγξω ναι έχεις δίκιο αλλά έπεισης χρειάζομαι να αγοράσω να μαι και ασφαλής γενικά.

Ups οτιδήποτε θέλω απόψεις

Δημοσ.

Ο σταθεροποιητης δεν θα σου διορθωσει κατι σε σχεση με την καρτα αφου η ταση που βγαζει το τροφοδοτικο ετσι κι αλλιως ειναι σταθερη ειτε παρει 200volt είτε παρει 230volt.

Δημοσ.

Για ups δεν σκέφτεσαι?

εχεις να προτινεις τιποτα καλο ; 

Ο σταθεροποιητης δεν θα σου διορθωσει κατι σε σχεση με την καρτα αφου η ταση που βγαζει το τροφοδοτικο ετσι κι αλλιως ειναι σταθερη ειτε παρει 200volt είτε παρει 230volt.

τι πιστευεις να ειναι το προβλημα ομως που προκαλει πανω στην καρτα ; λες να ειναι συγκεκριμενα η καρτα που μου στελνουν να ειναι προβληματικη ; 

ξανα λεω ομως η ταση γενικα ανεβοκατεβαινει αρκετα 

http://www.skroutz.gr/s/6234034/APC-Back-UPS-1400VA-IEC.html

Λέω να παραγγείλω αυτό να μαι ασφαλής.

Αλλά παιδιά τι πιστεύετε ότι μπορεί να κάνει πρόβλημα στην κάρτα μου?

Βάζω την παλιά μου την 450 και όλα εντάξει αλλά η άλλη 3 φορές πρόβλημα, δεν ξέρω τι είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...